Home \ relasjoner
 

Er det noen som snakker om deg bak ryggen din? ,

 

Snakker hun om deg bak ryggen din? Hvordan kan du finne ut? Hvor kommer alle disse ryktene fra? Ikke vær redd for rykter. Finn ut hvem som setter henne i verden. Disse trinnene viser deg hvordan du finner ut om noen bak deg snakker om deg.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Våkner noen stadig til andre mennesker og plutselig stopper når du kommer? Dette er et veldig tydelig tegn. På grunn av kroppsspråk kan du ikke anta at noen snakker om deg, for eksempel, stirrer, fnisser, hvisker når du ikke er der og / eller slutter en samtale når du kommer. Det kan være et tegn, men det trenger ikke å bety noe. Når en gruppe mennesker slutter å snakke, når du kommer, men fortsetter når du går, kan de snakke om noe som ingen, ikke bare deg, bør høre.        
 2.  
 3.             2      Finn ut mer bevis på at den mistenkte bak deg snakker om deg. Ikke konfronter personen umiddelbart, fordi det gjør situasjonen verre. Hvis hun ikke har snakket om deg så langt så vil hun sikkert gjøre det etter konfrontasjonen. Spør personen bak ryggen dine personlige spørsmål?       
 4.  
 5.             3      Se etter tegn på distansering. Hvis personen var kjæresten din, kan hun isolere seg fra deg nå.       
 6.  
 7.             4      Ikke inviter en annen venn inn i emnet, for det er slik han blir fanget i krysset. Det er greit å spørre venner for råd, men vær ikke sur på dem hvis det ikke fungerer som du vil. Aldri skade personen du tror snakker om deg, fordi hun sannsynligvis ikke vil. Vær forsiktig med hvem du betro noe med og hvor.       
 8.  
 9.             5      Hvis du finner ut din beste venn bak deg, snakker du om deg, kanskje hun egentlig ikke er kjæresten din. Dette har allerede skjedd med mange andre mennesker og vondt. Reparer vennskapet eller avslutt det, avhengig av hvor alvorlig det er.       
 10.  
 11.             6      Hva er omstendighetene? Med hvem snakket personen? Hvorfor sa hun det? Hva sa hun? Hva mener hun med det? Hvor mye koster det? Hvem sa det? Kan jeg reparere vennskapet? Skal jeg konfrontere personen (bare hvis du kjenner personen veldig bra, for eksempel din beste venn, vennen din, etc., hvis du er sikker på at hun snakker om deg og at den ikke gjør deg i dårlig lys)?       
 12.  
 13.             7      Hvis personen plutselig slutter å snakke (ikke engang fullfører en setning) og stirrer på deg, snakker hun sannsynligvis om deg.        
 14.  
 15.             8      Hvis du snakker bak baksiden av en annen person, uansett hvilken person, så tilgi personen for å gjøre det om deg. La det stå bak og tilgi.       
 16.  
 17.             9      Hvis personen hos DIR blasphemes om andre, så kan de også blaspheme om deg.        
 18.  
 19.             10      Hvis alle var perfekte, så ville du ikke bli konfrontert med noe sånt. Siden ingenting og ingen er perfekte, bør du ikke forvente for mye av andre .                 
 20.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

             
Relasjoner populær:
Håndter faste mennesker riktig.

Å være med en Otaku Girl.

Gjenkjenn når kjæresten din vil slå opp.

Lag en kvinne tilgi deg.

Komme sammen med en irriterende venn.

Lær Ballroom Dancing.

Hjelp en venn å bli mobbet i skolen.

Gi en kurv til en jente.

Følg noen på Facebook.

Forstå kvinner og deres kroppsspråk mens de flirter.

Definere kjærlighet.

Dine foreldre overtaler deg til å overnatte med noen.

Å ta hevn på noen.

Spør en jente om hun vil være kjæresten din.

For å trøste eller trøste en venn.

Avtale med å miste en venn.

Som jenter blir attraktive for gutter.

Komme i nærheten av en jente.

Tilbring en god tid med vennen din eller kjæresten din.

Tilgi.

Bor hos noen med schizofreni.