Home \ relasjoner
 

Velg de riktige vennene dine.

 

Har du prøvd å finne ut hvilke venner som skal henge med? Eller er du bare fast og vet ikke hvem du skal velge? Denne artikkelen vil hjelpe deg å skille de gode vennene fra de dårlige.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Tenk først på hvem du kan stole på og hvem du kan stole på. Husk, det betyr ikke at du tester noen som kommer over deg. Legg merke til de små tingene som folk gjør for deg (ikke glem å være en fin venn selv) og vær oppmerksom på kjærligheten som hver person har for deg.       
 2.  
 3.             2      Neste, hvis du velger mellom venner, bør du vurdere om de alltid vil være der for deg. Når du er i krise, hvilken person vil hjelpe deg? Selv om du er usikker på om en person hjelper deg, spør henne fra tid til annen, og avhengig av hvor mye hun gjør for deg, bør det bli tydeligere hvem dine sanne venner er.        
 4.  
 5.             3      Nå bør du sørge for at ingen av vennene dine bestiller deg. Hvis du har planer sammen, må du sørge for å ta med begge ideene og beslutningene sammen. Ingen er bedre enn den andre.        
 6.  
 7.             4      Så det viktigste er at de ikke gjør at du gjør ting du ikke vil gjøre (manipulere noen). Hvis du ikke vil gå til dette festen, trenger du ikke å! Gode ​​venner forstår og aksepterer det og vet når du trenger litt frihet.        
 8.  
 9.             5      Da bør du sørge for at de ikke sprer rykter om deg. Dumme som det kan være, noen mennesker har fortsatt guts å gjøre dette. Forvent ikke at det skjer eller bli mistenkelig, bare vær oppmerksom på hvem du ofte snakker med, og hvis du føler at noe er galt, gå og spør hva som skjer!        
 10.  
 11.             6      Du bør sørge for at vennene dine ikke mobber noen. Hvis de gjør det, bør du fortelle dem at ingen liker en badger, og avslutter vennskapet med dem. Forsvar alle som blir skadet av dem og la vennene dine vite at selv om du er venner, står du bare opp for det som er riktig.                  
 12.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Relasjoner populær:
Ta et rom for deg selv.

Hater noen du elsket.

Å vite om du er transseksuell.

Forhindre at en mann snyder deg.

Adresse en ukjent jente.

Finn ut om man mangler fra eksponenten.

Tåle et opprør.

Snakk med din forelskelse hvis han vet at du er på ham.

Vis din forelskelse som du liker det.

Glemmer en kvinne.

High Five.

Finn en venn i ungdomsskolen.

Spør noen for en avtale.

Behandle vanlige mennesker riktig.

Lag en jente som deg.

Hjelp en venn med å avvise.

Vis en jente som du liker henne.

Vær en elsker ved tredjepartsmetoden.

Snakk med en sværm du ikke har sett på lenge (for gutter).

Registrere dårlige venner.

Finn seksuell oppfyllelse.