Home \ relasjoner
 

Avtale med svik.

 

For å overleve en svik krever mye styrke og disiplin. Det er mange ting du kan gjøre for å få deg tilbake på sporet, men du må være klar til å gjøre en innsats. Hvis du har blitt skadet og leter etter vellykkede metoder for å håndtere forræderi, kan du prøve følgende trinn.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Slett  ,

    
   
 1.            1      Tillat deg selv å bli følelsesmessig og la den gå. Viner, hvis det er alt du vil gjøre. Lag følelsen av smerte og sinne fra systemet ditt. Det er viktig for deg å gi slipp på negative følelser hvis du ønsker å håndtere forræderi. Men ikke nøl med, og ikke la sorgfasen sluke deg. Få dem ut av systemet og fortsett med livet ditt.        
 2.  
 3.             2      Få så langt fra personen som mulig. Fjern alle koblinger, inkludert alle sosiale medier kontakter. Slett telefonnumre og fjern e-postadresser samt chat-kontakter.       
 4.  
 5.             3      Fokuser på deg selv. Gjør dette i kort tid, til du føler deg litt bedre igjen og til følelsen av forræderi slites av.                 
 6.  
             

  Del 2      Gå frem  ,

    
   
 1.             1      Tro på deg selv og i det større formål som ligger i forbindelse med andre. I begynnelsen kan det være vanskelig å tro at det er verdt å ha kontakt med andre, men det er viktig å overvinne reserven din og forsøke å gjenopprette kontakter. Ved å tro på deg selv og din egenverdighet, vil du begynne å føle deg sterkere igjen. I tillegg kan du øke det ved å sette mål og drive din personlige utvikling fremover, som vi vil utforske neste. 
    
  • Gå utenfor. Finn selskap av venner, ta en drink sammen i en bar, sett deg ned og snakk med hverandre, spis sammen og så videre.
  •  
  • Foreta et forsøk på å møte nye mennesker og utvide din sirkel av mennesker.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Sett deg selv noen mål. Skriv ned alt du vil gjøre og oppnå i livet ditt, og begynn å jobbe med dem for å bli virkelighet. Hvis det er en karrierebane du vil ta, så begynn å jobbe med den. Når du gjør det, fokuserer du ditt sinn på noe viktigere enn svik. Å overvinne en svekelse betyr å fokusere tankene på å bygge et bedre liv og en bedre fremtid.       
 4.  
 5.             3      Finn måter å øke din personlige utvikling. Start en treningsplan som ikke bare vil holde deg frisk og passe, men gir deg også et uttak for å fjerne eventuelle negative følelser som midlertidig kommer opp. Start en ny hobby som turneringsdans, jakt eller fotturer. Tanken bak den er å finne deg selv igjen, bygge selvtillit og innse at en negativ situasjon som forræderi kan føre til noe godt.       
 6.  
 7.             4      Bli kvitt forræderi ved å finne motivasjon i inspirerende bøker og CDer. Tilbring også tid med positive mennesker. Hvis du omgir deg selv med stimulerende kilder, blir du mer begeistret over livet. Du er mer sannsynlig å legge igjen din negative erfaring bak og optimistisk om fremtiden.       
 8.  
 9.             5      Forstå at prosessen med å håndtere forræderi ikke er lettere. Det vil være øyeblikk når du kommer tilbake, men det betyr ikke at du feiler. Når du føler deg trist, slå til en motiverende kilde, spesielt en venn som lytter først og deretter får deg ut av din rut. Men ikke la disse svakhetstidene forbruke deg. Du kan være følelsesmessig utmattende både for deg selv og for vennen som er der for å støtte deg.       
 10.  
            

Tips .

      

          
Relasjoner populær:
Glemt en fyr.

Gjenkjenne tegn på utroskap.

Vet om en person virkelig elsker deg.

Gjenkjenne når en jente ikke gjengjelder dine følelser.

En jente som snakker på gata.

Bor hos en hatet person.

Å være avviklet.

Mester vanskelige diskusjoner.

Avvis et kyss.

Finn ut om en gutt liker deg.

Start et kjærlighetsforhold med en god venn.

Hjertebrudd helbrede.

Kompliment kvinner.

Finn den rette gaven til din venn.

Ha det gøy med mine tenåringsjenter.

Skriv en god online dating profil.

Ta vare på eldre.

Lag venner.

Ditch din venn.

Kram noen til høyre.

Få utlendinger til å føle seg skyldige.