Home \ relasjoner
 

Elsk en mann som ikke finner seg elskverdig.

 

Hvorfor føler noen mennesker uvennlige? Hvorfor fornekter noen mennesker ethvert forsøk av andre å komme nærmere eller gi dem litt kjærlighet? Det er ikke noe enkelt svar på disse spørsmålene. Noen kan være redde for hykleri, andre kan misforstå på grunn av dårlige erfaringer. Hvordan du fortsatt kan gi denne personen kjærlighet, vil du lære her.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Opprett en tilkobling  ,

    
   
 1.            1      Leter etter det gode i personen. Når du håndterer en slik person, bør du først vurdere personen som helhet. Lurer på om hun egentlig ikke er elskverdig. Har personen virkelig ingen positive egenskaper? Eller er hun bare noe annerledes? Leter du etter små skilt som bekrefter at personen er god, har talent og er vennlig til andre.  
    
  • Det er mye lettere å elske noen hvis du ikke anser personen "unlovable". Derfor bør du definitivt se etter positive kvaliteter. Ved å oppdage de vakre sidene av personen, slår du ut tanken på at hun ikke er nådig ut av hodet ditt.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Søk etter utløseren. Det er mye lettere å elske noen som reagerer dårlig eller aggressivt på dine fremskritt, hvis du vet hvorfor . Noen mennesker avviser folk fordi de har blitt skadet i fortiden og er redd for å åpne opp for noen. Andre kan ikke vite hvordan å vise, gi og motta kjærlighet. Noen mennesker føler seg heller ikke vennlige på grunn av psykiske helseproblemer. I hvert fall kan du forstå det bedre hvis du vet årsaken.  
    
  • For å finne ut hvorfor personen oppfører seg på denne måten, bør du bare bli kjent med dem bedre. Vennligst les del 2 av denne artikkelen. Hvis det er svært vanskelig å få tilgang til personen og helt blokkere alt, bør du snakke om det med familien eller nære venner.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Svar med godhet. Hvis personen har en tendens til å fritter når man prøver å koble til, bør du være vennlig og ikke være sint. Noen som føler seg ulovlig, er vant til at folk reagerer negativt på dem. Du bør være vennlig i stedet, gi henne et smil, gi din hjelp. Det vil vise henne at ikke alle er slemme.  
    
  • Hvis du er f.eks. Gå ned i hallen på skolen og se noen som anses som en dårlig, merkelig ensom, si «Hei», og hvis du får et skittent utseende, så gi ham et smil og ønsk ham en fin dag. Kanskje det er den eneste fine tingen han får til å høre den dagen.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Være en rollemodell for andre. Som nevnt tidligere blir "uvelkomne" mennesker mobbet eller verbalt angrepet. Disse negative erfaringene avskrekker dem ofte fra å gjøre positive mellommenneskelige erfaringer. Så de kommer inn i en ond sirkel. I dette tilfellet bør du ikke bare passe på personen, men også miljøet. Prøv å oppmuntre dem til å følge ditt eksempel og være hyggelige, selv om personen ikke gjør det enkelt for deg.  
    Anta at du sitter med outsider og noen kule klassekamerater i klasserommet mens du venter på læreren. Kom foran de andre og start en samtale med utesteder før de kule klassekameratene kan gjøre narr av ham. Selv om han reagerer negativt på deg, kan du forbli vennlig og gi en god rollemodell.  
         
 8.  
 9.             5      Lytt. Utenstående og personer som ikke er elskelige, holder seg ofte bort fra mellommenneskelige forhold, og tenker at de ikke passer for det, og hvis de prøver, stopper ingen uansett. Bevis det motsatte og hør på det.  
    Anta at du sitter ved siden av outsideren i pausen, sitter alene i hjørnet. I begynnelsen er han sannsynligvis rolig, men etter en stund vil han si noe som "Ser du ikke at jeg vil være alene?". Hold deg rolig og svar: "Hei, jeg beklager, jeg visste ikke det - jeg ville bare møte nye mennesker." Utenforstående vil sannsynligvis ikke be deg om å bli, men han innser at du har lyttet og respektert hans ønsker.  
         
 10.  
 11.             6      Tegn på mentale problemer. Dessverre er noen menneskers oppførsel forårsaket av et biologisk problem som gjør det vanskelig eller umulig for en person å oppføre sig som andre. I dette tilfellet er oppførselen ikke det frie valget til personen. Negativ behandling av denne personen er ikke bare middel, men også umenneskelig. Hvis du tror at en person lider av en av følgende sykdommer, bør du vurdere en ansvarlig person, f.eks. en pastor, sosialarbeider eller lignende Consult:  
    
  • Klinisk depresjon: De som rammes, lider av irritabilitet, tristhet, lethed, selvmord og livslid trening.  
  •  
  • Antisosial personlighetsforstyrrelse: Kan utløse mangel på empati, aggresjon, egoisme.  
  •  
  • Narkissistisk personlighetsforstyrrelse: Gir overdreven selvtillit, misunnelse andre, mangel på empati, et sterkt ønske om å bli likte og likte.  
  •  
  • Inferioritetskompleks: Gir ekstrem angst for pinlige situasjoner eller avslag. Berørte personer føler seg ubehagelig i grupper av mennesker, er redd for å ta risiko.
  •  
         
 12.  
 13.             7      tegn på traumer og misbruk. Den verste årsaken til følelsen av ulovlig er et traume eller en mishandling i fortiden. Ekstremt traumatiske hendelser, spesielt i barndommen, kan i stor grad påvirke en persons måte å tenke, føle og oppføre seg på. Det kan være vanskelig for unlearned folk å oppdage tegn. Hvis du mistenker at personen har opplevd mishandling, bør du definitivt søke hjelp:  
    
  • Fysisk misbruk: Uforklarlige og plutselige fysiske skader som ofte er berettiget av en "ulykke". Klær som alltid dekker kropp og skader. De berørte mangler ofte på skolen, på jobben eller på sosiale arrangementer.  
  •  
  • Emosjonell overgrep: ikke selvtillit, timorøst og tilbaketrukket. I et forhold er den berørte personen veldig engstelig for å behage partneren og å behage ham, unngår å håndtere familie og venner. Er litt trukket tilbake med partneren.  
  •  
                   
 14.  
             

    2      Tilbyr hjelp  ,

    
   
 1.             1      Inviter personen til arrangementer. Hvis du vil bringe en person blant folk, bør du unngå to-til-en-dating og ha gruppearrangementer i stedet. Dette er ikke så stressende som personen ikke er så mye i sentrum av oppmerksomheten. Vis personen at du er glad for deres komme, men ikke understreke dem for mye. Det kan skremme dem fra fornyet deltakelse.  
    
  • Anta at du kaster en fest og inviterer outsider. Hvis han virkelig viser seg, blir du hyggelig overrasket. Men du bør ikke gjøre en stor avtale ut av det, ellers føles det som sentrum av festen og får en dårlig følelse. Under festen kan du starte en samtale med ham og introdusere ham til vennene dine.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Gå til private arrangementer. Over tid vil personen bli vant til gruppeventyrene og føle seg komfortabel. Det åpnes lettere enn andre mennesker og synes å være der. I så fall kan du invitere personen til hendelser med færre personer, så han har flere muligheter til å snakke med de som er tilstede. Du bør ikke tro at du må gjøre det - hvis du ikke bryr deg om personen, bør du ikke late som det er en ydmygende og smertefull opplevelse for personen. Men hvis du liker personen, bør du holde på ballen.  
    
  • Hvis outsider har fulgt invitasjoner til fester, kan du invitere ham til å gjøre noe med bare noen få venner. Gå bowling sammen eller i en bar. Hvis han blir involvert med det og føler seg komfortabel med det, kan du behandle ham som enhver annen venn.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Ikke motløs av negative reaksjoner. Ovennevnte trinn antar at du har en positiv reaksjon. Men det er også mulig at personen reagerer negativt på dine forsøk. I så fall trenger du ikke å invitere dem tilbake til hendelser, og i svært vanskelige tilfeller, be dem om å forlate.  
    
  • Det betyr ikke nødvendigvis at du slutter å invitere en person som tidligere har forstyrret noen hendelser. I dette tilfellet er det mer stressende for alle involverte dersom personen fortsetter å bli invitert.
  •  
         
 6.  
             

    3      Religiøs hjelp  ,

    
   
 1.             1      Søk etter hjelp i skriften. Noen tror at de har plikt til å hjelpe andre mennesker på grunn av deres tro. Alle de store verdensreligioner lærer veldedighet og vennlighet mellom hverandre. Så hvis du har problemer med å hjelpe personen, les skrifter fra din religion og prøv å finne hjelp der. Her er noen sitater som omhandler veldedighet og empati:  
    
  • Kristendom: elskede, la oss elske hverandre; For kjærlighet er av Gud, og den som elsker, er født av Gud og kjenner Gud. Den som ikke elsker, kjenner ikke Gud; fordi Gud er kjærlighet  
  •  
  • Islam: "Ingen av dere har fått troen, med mindre han elsker sine brødre, hva han elsker for seg selv. Ingen av dere har fått troen så lenge du ikke elsker din nabo, hva du gjør for deg selv elsker. "  
  •  
  • Judaism: "Hva er hatet av deg selv, gjør ikke med din nabo: det er hele Tora, resten er bare en kommentar, gå og lær."  
  •  
  • Hinduisme: "Når det fullkomne kontrollerte sinnet hviler alene i selvet og er fri for lengsel etter lystobjekter, så sies det: Han er i enhet"  
  •  
  • Buddhisme: "Hengivenhet er en tilstand av nåde og kjærlighet til alt som lever."  
  •  
  • Sikh: "Selv konger og erobrere med deres rikdom kan ikke sammenlignes med en myre som er elsket av Gud."  
  •  
  •   Merk: Siden emnet adresseres her, blir det ofte tatt opp i kristendommen, men andre utsagn refererer til kristne konsepter og forståelse. Men det er viktig å vite at alle verdensreligioner lærer kjærlighet, og særlig kjærlighet til mindreårige er viktig, og at de trenger kjærlighet.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Vis kjærlighet med Guds hjelp. Gud, verdens Skaper, er kjærlighetens kilde. Når vi elsker, viser vi Gud. Når vi prøver å elske en person som gjør det vanskelig for oss å være som han, er vi sjalu av en kjærlig kvalitet for Gud fordi han elsker alle mennesker ubetinget. Når du når dine grenser, husk at du gjør dette for Gud og følger hans eksempel.        
 4.  
 5.             3      Innse at folk trenger mest kjærlighet. Som jeg sa før, elsker Gud alle mennesker. Men folk som har mistet kontakten med Gud, trenger mest kjærlighet og oppmerksomhet. Bare gjennom kjærlighet (aldri gjennom tvang) kan disse menneskene bli brakt tilbake til Gud. Dette er en betingelse for alle Abrahams religioner (jødedom, kristendom, islam).  
    
  • I kristendommen er retur til Gud etter den rette veien blitt utslettet, betraktet som en spesiell personlig seier (Den fortabte Sønns historie). Ved å møte personen med kjærlighet, gjør du dette trinnet lettere.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Se din innsats som en handling av tro. For å motivere deg til å hjelpe denne personen, bør du huske deg selv at du opptrer i navnet på din religion og gjør det for Gud. Bevis din hengivenhet til Gud.        
 8.  
 9.             5      Forstå at Gud elsker denne personen. Noen mennesker er så sårbare at det er veldig vanskelig å elske dem, spesielt hvis de gjør deg vondt. Men du bør ikke glemme at Gud elsker denne personen så mye som deg. Av den grunn alene, er denne personen din vennlighet og vennlighet verdt for henne. Tilgi henne!  
    
  • Som en inspirasjon kan du lese historien om Robert Rule, som forgav seriemorder Gary Ridgway mordet på datteren hans, Linda Rule, fordi "Gud krever det."  
  •  
         
 10.  
 11.             6      Den gylne regelen. Behandle andre mennesker slik du vil bli behandlet. I hver kultur og religion er det denne Gyldne Regelen i endret form. Uansett hva du sier eller gjør for deg, bør du behandle personen slik du vil bli behandlet. På den måten kan du alltid rettferdiggjøre og motivere innsatsen din.        
 12.  
            Les mer... (10)      
Relasjoner populær:
Håndtere politiske forskjeller i et forhold.

Vær ærlig.

Forfør din professor.

Vis en jente som du liker henne.

Utsett din hemmelige beundrer.

Avtale med en middels lærer.

Komme sammen med en tvilsom venn.

Forintetgjør noens vennskap.

Forstå forskjellige vilkår for seksuell identitet.

Elegant avvise en dato.

Flørt for tenåringer.

Vinner din eks.

Føtter.

Glemmer noen du aldri har delt med.

Bryt opp med vennen.

Berører en gutt.

Spør en kvinne for en date som allerede har en kjæreste.

Gjenkjenne om en gutt er interessert i deg.

Erobre et stjerneskilt Libra mann.

Motta kjærlighet.

Anti mobbing støtte.