Home \ relasjoner
 

Gjør noen smil.

 

Gjør noen smil er alltid en belønning i seg selv, det er å oppmuntre en god venn eller å sette et smil på den slitne kassereren i matbutikken. Det er millioner av måter å få noen til å smile, enten du er sjenerøs eller dum. Hvis du leter etter ideer om hvordan å heve munnens munn for å redde dagen, så har du kommet til rett sted. Bare start med trinn 1.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Kittle personen. Det kan høres dumt, men denne måten er nesten en garanti for et smil! Det er gode steder å kile under armene, i popliteal fossa og i nakken. Men selvfølgelig, hvis personen virkelig er i dårlig humør, er det kanskje ikke den beste ideen. Men hei, hvis du får den ønskede reaksjonen på kitt, kan det ende i gjensidig kile og snart smiler du ikke bare, men bøyer over latter.       
 2.  
 3.             2      Fortell en vits. Uansett hvor dumt, dumt eller gammelt er han. Bare prøver å fortelle en vits vil få personen til å smile, selv om hun vet hvor ille joken egentlig er. Du kan også sende vitsen til personen via SMS eller snakke med ham på telefonsvareren. Uansett, grave inn i minnet og fortell noen du synes er morsomt!        
 4.  
 5.             3      Ledsager eller veileder personen i sin favoritthobby. Spør personen hva de mest vil gjerne gjøre, gå på kino, kaste Frisbee eller gå aking. Ta deg tid til å gjøre det med henne, det vil definitivt få henne til å smile. Selv om hva personen ønsker å gjøre er helt urealistisk, snakker det om det alene vil oppmuntre dem.        
 6.  
 7.             4      Vis personen noe morsomt. Hvis du viser sine morsomme feilsøkings videoer på Internett eller noe virkelig dumt at noen gjorde det, er det sjansene for at du får personen til å le eller i det minste få deg til å smile. Vis henne søte kattebilder, to hundre år gamle venner som diskuterer Justin Bieber, eller en gutt som er kledd som en zombie på Halloween som elsker skilpadder.        
 8.  
 9.             5      Smil deg selv. Hvis du smiler på en person, vil de føle seg bedre og i de fleste tilfeller smiler for seg selv. Selv om personen bare smiler for å være høflig, kan et falskt smil bli en ekte.        
 10.  
 11.             6      Lag en liten gave til personen. Gi henne en bok du liker, en filmbillett, et fint armbånd, et bilde av katten din, et morsomt skjerf eller alt du tror hun kanskje vil, selv om det nok er den eneste grunnen fordi det er rett og slett uventet eller dumt. Du bør pakke det opp i innpakningspapir og overlevere det på en uventet måte. For eksempel kan du sette den utenfor hennes inngangsdør, gjemme den i hennes skap, eller la henne vente på middag på hennes sted.        
 12.  
 13.             7      Lytt. Noen ganger er alt du trenger, noen som lytter. Så ta deg tid og lytt til personen. Enten din beste venn forteller henne om hennes oppbrudd eller naboen klager på kulden i forrige uke, kan bare litt oppmerksomhet hjelpe personen til å føle seg mye bedre og gi deg et takknemlig smil.        
 14.  
 15.             8      Vær varmhjertet. Hvis du kjenner personen godt, legg en arm rundt skulderen hennes, rett håret, gi henne et kyss på kinnet eller ta på armen. Noen ganger forbruker det deg bare etter en menneskelig berøring og følelsen av å være viktig. Bare en liten kjærlighet kan allerede være svært nyttig. Men vurder selvfølgelig om det er greit for personen. Ikke alle liker å bli rørt!        
 16.  
 17.             9      Embrace personen. Ganske mye alle smiler etter en klem - hvis du har hugget personen før! Undervurder aldri effekten av denne lille gesten. Du kan også presse og late som lenge, som om du skulle knuse henne, hvis det er en av dine beste venner, som virkelig trenger litt smil.        
 18.  
 19.             10      Ta med en kopp te eller kaffe. Hvis du er i samme hus, legg en fersk kopp på den. Hvis du møter ute, ta henne en kaffe eller en tepose. Hun vil sikkert være glad og få henne til å smile. Kaffe og te er kjent for å ha en avslappende og beroligende effekt, som er stater hvor du er mer sannsynlig å smile raskere. Alle liker den lille gesturen å bringe noe til noen.        
 20.  
 21.             11      Ta henne frokost til sengs. Forbered personens favoritt frokost og ta den direkte til sengen. Du vil sikkert bli belønnet med et strålende smil før du selv har slått av skuffen! Bare vær sikker på å velge en dag når personen ikke trenger å bli rushed.        
 22.  
 23.             12      Vis personen et gammelt bilde. Hvis du deler en lang historie med personen, er sjansene ikke dårlig at du fortsatt har gamle bilder med hverandre et sted. Finn ut det morsomste, dumme eller bare det mest latterlige bildet du kan finne av deg selv, og vis det til personen du vil oppmuntre når du minst forventer det. Hun må definitivt smile når hun ser et år gammelt fotografi av deg som er kledd som en sebra for karnevalet eller å skryte i snøen sammen!        
 24.  
 25.             13      Fortell henne en gammel historie. Enda bedre enn et delt bilde er en gammel historie som forbinder deg to. Dette er garantert å høste et smil. Hvis du har kjent hverandre i lang tid, er det lett å huske en. Dette er bra, spesielt hvis du ikke har snakket om det i mange år. Husker du den quirky gamle kvinnen på slutten av gaten? Eller den gangen ble du begge tapt i fornøyelsesparken?        
 26.  
 27.             14      Ta med håndplukkede blomster. Gå ut i markene med deg, velg noen vakre blomster, legg sammen en fin bukett og presenter den, pakket inn i et søtt innpakningspapir, personen du vil heie opp. Dette er knapt gjort i disse dager, så det vil helt sikkert gi et smil til leppene hennes. Bare ikke tenk på å plukke blomster på naboens eiendom!        
 28.  
 29.             15      Få en kurv med ferske råvarer fra det lokale ukentlige markedet. Kanskje din venn er for opptatt til å gå på markedet, men elsker å lage mat og prøve nye retter. Få personen en kurv med velsmakende frukt og knasefulle grønnsaker, og kanskje noen oppskrifter som du kan lage sammen. Du kan også legge det til henne alene for å nyte innholdet i kurven!        
 30.  
 31.             16      Ta en piknik. Ta tak i vennen din og ta ham til en park. Bær alt du trenger i en umerket dagligvarepose med deg og hevder at du har gjort noe for noen. Når du har nådd ønsket sted, spre du ganske enkelt teppet og hent ut noen av vennens favoritttillegg, enten det er en hjertelig potetsalat eller noen få kjeks. Bare nyt et godt måltid i frisk luft. Når var siste gang du hadde en piknik? Tenk på det: Hvordan kunne det ikke få noen til å smile?        
 32.  
 33.             17      Takk til personen. Enten du takker en venn at han bare var der for deg når du har hatt en vanskelig tid eller takket servitrisen, kassereren eller naboen din for noe, er det sikkert å få personen til å smile. Du kan også nevne hvor mye det betyr for deg, eller at du virkelig setter pris på det, og viser personen hvor viktig det er. Hvis du har tid, så kan du også skrive et takk kort! Hun må smile.        
 34.  
 35.             18      Skriv et brev. Hvem har tid til å skrive brev i disse dager? Og det er derfor du burde gjøre det! Selv om en tekstmelding, en telefonsamtale eller en melding på Facebook kan få noen til å smile, er det noe spesielt å ta seg tid til å skrive et håndskrevet brev som lar din venn vite hvor mye han mener for deg. Du kan starte med å bare oppgi et par ting som er i tankene dine og deretter jobbe deg for å markere de beste egenskapene til personen. Ekstra poeng er tilgjengelig hvis du også sender brevet per post!        
 36.  
 37.             19      Lag et kompliment. Men kompliment ikke bare fordi du vil få noen til å smile. Tror virkelig. Tenk på hva du virkelig vil komplimentere på personen, enten det er en funksjon av personligheten eller den unike fargen på håret. Hvis du vil lure litt, si noe som "Jeg elsker smilet ditt!" - det er nesten en smiley garanti!        
 38.  
 39.             20      Endre persons skjermsparer. Hvis personen beveger seg vekk fra datamaskinen, ta et øyeblikk for å erstatte skjermspareren. Tenk deg noe som kan få henne til å smile. Et bilde av hester galloping over et felt? Et bilde av en persons tur til Mexico? Bare sett det og hold deg nær til personen kommer tilbake til datamaskinen og nyt det strålende smilet på leppene sine.        
 40.  
 41.             21      Bake noe. Ta henne litt sjokoladekakekaker, en deilig kake, bananbrød eller en annen godbit som du kjenner til personen. Enten du bringer henne rett til henne eller overlater henne til henne på jobb, så er det for deg. I hvert fall vil hun være veldig glad og gi deg et flott smil. Hvis personen ikke er i nærheten, kan du til og med kunne sende cookies via mail!        
 42.  
 43.             22      Vær høflig. Det kan ta deg langt. Hold døren åpen for personen, la en fremmed i køen, eller gi jakken til en venn når det er kaldt. Det er alt for mye grusomhet i vår verden, og hvis vi tar bare et minutt å være høflig og høflig, kan vi gjøre andres liv litt bedre! Det vil overraske deg hvor mye litt finhet kan gjøre en annens dag bedre.        
 44.  
 45.             23      Tegn en dum grimasse. Bryt monkey grimasen som gjør barna brøl. Utvid tungen din. Schiele. Ser ut som du luktet noe forferdelig. La øynene stikke ut. Wackle med ørene. Gjør noe helt meningsløst, og det vil sikkert bli belønnet med et smil. Hvis du gjør dette fra den andre siden av det fylte rommet, så mer!        
 46.  
 47.             24      Gjør personen en tjeneste. Alle kan bruke en tjeneste her og der, selv om du er litt sjenert om å spørre. Hvis det ville hjelpe din venn, hvis du skulle handle for ham, ta ham et sted eller hjelpe ham med leksene hans, hvis du bare gjør ham en tjeneste, så vil han sikkert legge et smil på leppene sine. Det er enda bedre hvis du kan gjøre favør i hemmelighet, uten at personen er klar over det. Bare tenk smilet på ansiktet ditt når du kan si, "Trenger du ikke, jeg har allerede satt klesvask sammen!"        
 48.  
 49.             25      La personen få vite hvor mye hun betyr for deg. Det gjør vi ikke ofte nok. Ta deg tid til å fortelle personen, hvilken god venn hun er, hvilken god personlighet hun er og hvor mye hun egentlig betyr for deg. Gjør noe meningsfylt og ærlig ut av det. Enten du gir henne et notat, gjør en liten tale, eller bare la dine ærlige følelser løpe vilt i midten av en samtale, vil det definitivt overvelde henne og få henne til å stråle med glede.                  
 50.  
              Les mer... (4)      
Relasjoner populær:
Vær en god gjest.

Forstå forskjellige vilkår for seksuell identitet.

Finn en pennevenner.

Gi deg selv feminin.

Reduser kriminalitet i nabolaget ditt.

Ikke bli et forbrytelsesoffer.

Bryt opp med noen som elsker deg.

Få noen til å skille deg fra deg.

Levende avholdenhet.

For å komme overens med det.

Gjenkjenn beste venner.

Går ut med en Steinbukken mann.

Vær smart med vennene dine.

Vinn en kile kamp.

Avtale med irreverente mennesker.

Imponér noen.

Hvordan håndtere mentale vampyrer.

Unngå folk du ikke vil snakke med.

Ha et modent forhold.

Gå ut med en innadvendt.

Administrer folk.