Home \ relasjoner
 

Kramme en jente som er mindre enn deg.

 

For en høy person som omfavner noen litt mindre enn seg selv, er alltid en utfordring. Med lange menn som omtaler en liten kvinne, øker sjansene for flau eller en merkelig situasjon betydelig. Heldigvis er det noen få poeng og generell kunnskap som kan hjelpe deg med å unngå den vanskelige omfavnelsen for alltid.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      One Arm Embrace  ,

    
   
 1.            1      Nærme jenta fra siden du vil klemme. Dette er bestemt bestemt av hvordan dere begge står. Du er sannsynligvis allerede justert på noen måte, så du vil sannsynligvis ikke måtte velge. I begynnelsen av klemmen må du nærme seg jenta. 
    
  • Når du nærmer deg, flytt armen som du bruker til å utføre klemmen (dette skal være armen som vender mot den) sidelengs vekk fra kroppen din. Ta ham til en horisontal posisjon for klemmen.
  •  
  • Vent på at de to sidene berører hverandre før du setter armen rundt jenta; Hold armen utstrakt til da.
  •  
  • En av de største fordelene ved sidekanten er at du unngår å sette jentens hode direkte i livet eller i et underområde som kan være pinlig for alle involverte. Selv om dette sideskjemmingsproblemet blir omgått, kan du likevel vurdere å lene deg ned når jenta er på taljen eller under.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Hold skulderen med hånden din. Når du nærmer deg og lytter mot hverandre, legg armen rundt dem slik at hånden hviler på motsatt skulder. Unngå å sette armen eller hånden på eller rundt nakken.  
    
  • Hold armen på henne, slik at armene dine ikke krysser over på omfavnelsen.
  •  
  • Når du bøyer ned, er det best å gjøre det i en sidekram. Hvis du bøy hofter, er det en vanskelig vinkel for jenta å sette armen rundt deg.
  •  
  • Uansett størrelsesforskjell, er midjen og skulderen virkelig de eneste akseptable stedene for å hvile armen og hånden din. Du bør unngå å sette hånden på bryst, nakke eller hode til enhver pris. Den ene er litt pinlig og den andre ubehagelig.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Embrace dem et øyeblikk, og slipp deretter ut. Dette er alltid et spørsmål med to personer som klemmer hverandre: Hvor lenge skal klemmen holdes. Dette er imidlertid bare et spørsmål om hvor nær du er. For de som ikke er elskere, antar man for sikkerhets skyld at klemmen ikke skal vare lenger enn tre sekunder.  
    Som den store i omfamningen, ikke haste for å avslutte omfavnelsen for å unngå en pinlig sammenstøt. Først slapp av armen og flytt den bort fra kroppen din. La dem gå tilbake og komme til et stopp før du gjør det samme.  
                   
 6.  
             

  Del 2      En toarmet kram fra forsiden  ,

    
   
 1.             1      Kom deg nær jenta du skal klemme. Siden du nærmer deg jenta fra begynnelsen i denne metoden, er det lettere å anslå hvor langt det kommer til kroppen din. Spesielt med en slik klem bør du sørge for at hodet ditt ikke slutter ved eller under livet.  
    
  • I denne omfavnen bør du bøye seg slik at hodet ditt kan røre på skulderen eller i det minste nedre brystet.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Bøy hofter og ta armene fremover. Bøy, som nevnt, langt nok at brystet ditt ligger på hodet ditt. Ta med armene foran deg og la dem komme til deg resten av veien. Så det er hennes avgjørelse om hun legger hodet mot brystet eller halsen din. 
    
  • Legg armene rundt øvre ryggen som enhver klem. Unngå å sette den rundt halsen i stedet.
  •  
  • Hold hodet rett og ikke skru det på en av sidene for å unngå å slå hodene mot hverandre eller puste inn i ansiktet hennes når hun kommer nær.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Hold deg bøyd for kramens varighet. Noen gjør feilen ved å tenke at de bare bøyer i begynnelsen i begynnelsen av omfavnelsen, vikler armene rundt dem og deretter slapper av sin holdning. I stedet forblir du over den korte varigheten av klemmen. Når du prøver å strekke ryggen, forårsaker det bare en merkelig bevegelse som du prøver å holde deg i klemmen.       
 6.  
 7.             4      La gå etter noen sekunder. Varigheten av klemmen avhenger også av forholdet til jenta du knytter. I en fremre omfavnelse bør du slippe som den store først og gå tilbake. Siden du på en eller annen måte omgir jenta, bør du ta armene dine ut, strekke ryggen og gå bakover.        
 8.  
             

  Del 3      Unngå reisefarer  ,

    
   
 1.             1      Ikke gjør det en merkelig situasjon. Du trenger ikke å be om unnskyldning for å være stor, og jenta du klemmer ikke trenger å be om unnskyldning for å være liten. Det er ingen grunn til å si "Jeg antar at jeg må bøye meg" eller "Beklager, jeg er for liten". To personer som krammer hverandre, vil alltid gjenkjenne forskjellen i størrelse mellom dem. 
    
  • Det er alltid plass til lekfull ærlighet på slike øyeblikk. Det gjør ikke vondt for å være rett og si "OK, hvordan vil du gjøre det?".
  •  
         
 2.  
 3.             2      Ikke bare stå der slik. Mange gutter kan overanalysere situasjonen og lure på om det ikke bare er bedre å la jenta posisjonere seg selv som den behager og så la sine egne armer være der det passer. Dette er imidlertid ikke veldig rettferdig for personen du knytter. Vær proaktiv i begynnelsen av omfavnelsen. 
    
  • Bøy ned når du klemmer en jente fra forsiden, eller ta armen ut med en sideknopp.
  •  
  • Det er ikke et dårlig instinkt å få den mindre personen til å plassere seg selv, men du må slå dem halvveis opp ved å plassere deg selv.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Hold armene vekk fra nakken og hodet. I en side- eller frontkram kan armene dine være i jentens hode. Siden to personer av samme størrelse bare bringer armene fremover i en klem, er instinktet å gjøre det samme med alle andre klemmer. Som du kan forestille deg, gjør det ikke virkelig en god klem når hodet ditt er presset.       
 6.  
 7.             4      Ikke hente henne med mindre hun spør. Hvis jenta du knytter, er ikke partneren din, ikke antar at den kommer til å bli blåst opp bare fordi den er liten og du er høy. Du mistenker kanskje at dette er en lekfull, morsom måte å representere størrelsesforskjellen på, men det kan raskt bli en ubehagelig opplevelse for personen du omfavner.       
 8.  
           Les mer... (1)      
Relasjoner populær:
Bryter telefonen.

Attraktiv for menn.

Utvikle en veiledningsplan.

Vær grasiøs.

Flørt med kvinner.

Behandle lovesickness.

Erobre et stjerneskilt Libra mann.

Vet om du virkelig liker noen eller bare er ensom.

Kompliment en mann.

Avtale med en venn som blir stygg når han er sint.

Imponere din venn.

Få en gutt til å forlate kjæresten sin og ha et forhold til deg.

Forlater en fyr uten sinne.

Til tross for å miste ingen venner.

Be om tilgivelse.

Gjør andre smil.

Ikke vær vanlig.

Har et langdistanseforhold som tenåring.

En jente som snakker på gata.

Forståelse.

Fortell noen som du fortsatt elsker ham.