Home \ relasjoner
 

Et forhold opprettholdt selv etter sommerferien.

 

Opprettholde et forhold over sommerferien er ikke lett. Det er usikkert om du vil se den ene spesielle personen som er nær hjertet ditt igjen. Pause er enda vanskeligere når du går i skole sammen og er vant til å se deg hver dag, som dessverre endres i sommerferien. Bli vant til din nyfødte frihet, og med følgende enkle instruksjoner vil du kunne holde kontakten med den spesielle personen.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Snakk med hverandre når du kan. Kommunikasjon er nøkkelen til ethvert forhold og helligdager er ikke noe unntak. Snakk med henne eller ham minst en gang om dagen (kanskje mer, kanskje mindre, avhengig av din normale rutine) for å sikre at du holder deg så nær hverandre som mulig. 
    
  • Ring, send e-post eller direktemeldinger; bare hold kontakten. Det spiller ingen rolle hvilken kommunikasjonsmetode du bruker, så lenge du kontinuerlig deler ting og holder deg på samme bølgelengde.            
  •  
  • Snakk om hva som skjer i livet ditt. Det får den andre personen til å føle at hun er en del av livet ditt, selv om du ikke ser henne hver dag. Snakk om hva du gjorde i løpet av dagen, og hva du vil gjøre sammen når du ser på hverandre. Snakk om venner, familie, fortid og neste skoleår, og sørg for at du stiller mange spørsmål for å holde samtalen gått.            
  •  
  • Hvis du er i romantisk humør, skriv et brev. Det tar mer tid og energi for et brev enn for en e-post eller tekstmelding som signaliserer at du er klar til å investere den ekstra energien i den personen. Bokstaver trenger ikke å være lange for å få effekt. Fortell noe interessant som skjedde med deg eller bare skriv om hva den andre personens følelser er i deg. Du kan være sikker på at du vil tjene mange poeng for et godt formulert brev.            
  •  
         
 2.  
 3.             2      Planlegg å tilbringe tid med hverandre minst en gang i uken. Det er også viktig å være fysisk sammen, så du bør bestemme hva du vil gjøre sammen og deretter gjøre det sammen. Jo mer du ser det bedre. 
    
  • Aktiviteter på stranden eller i vannet blomstrer om sommeren. Hvis du tenker på lange, varme sommerdager, tenker du... på stranden! Gå til stranden eller svømmebassenget med vennen din eller kjæresten din. Hvis du ikke er sikker på at du vil være helt alene, vennligst inviter venner til å bli med. Det er alltid et pluss å se denne spesielle personen i badedrakt eller badebukser.            
  •  
  • Kinofilmer er også veldig populære om sommeren, og du bør dra nytte av det. Se en billig matinee og velg filmen nøye: action, komedie og horror er de beste filmene for en date. Men bestem deg sammen for en film som dere begge liker, slik at ikke en av dere faller i søvn eller ikke liker det. Hvis det er en utendørs kino, teater eller kino i din by, bør du dra nytte av det!            
  •  
  • Hvis du planlegger å besøke ham eller henne hjemme, så følg husregler og, viktigst, foreldrene. Husk at hvis foreldrene liker deg, vil du mest sannsynlig bli invitert oftere. Hvis foreldrene ikke liker deg, vil du sannsynligvis ikke bli invitert igjen, og det kan til og med gå så langt som å avslutte forholdet. Hvis du er en mann, snakk med "Ms. Soundso" og din far til "Mister Soundso", selv om det høres rart, fjerner du rettene dine, gir deg hjelp med jobben, og vær snill mot søskenene. Å ha foreldrene på siden din, vil hjelpe deg med å se kjæresten din eller kjæresten oftere i sommerferien.            
  •  
         
 4.  
 5.             3      Nyt tiden du kan bruke sammen. Du er en del av dette forholdet av en grunn: Den andre personen får deg til å føle deg bra, gjør deg til en bedre person, gjør deg glad og gir deg livets glede. Vel, oppfør deg så! Vær glad når du er med bedre halvdel og bruk hvert sekund du har. 
    
  • Fortell bedre halvparten hvilke følelser hun utløser i deg. Dette trenger ikke å gjøres på en osteaktig måte. Bare vær ærlig og hør på dine følelser. Noen ganger er det nok å si "Jeg er heldig nok til å ha deg" eller "Jeg vil ikke være hvor som helst, men med deg" for å gi den andre personen en liten bekreftelse på dine følelser, og det åpner døren til en mer intim sammenkomst.            
  •  
  • Feirer viktige dager eller jubileer. Hvis du har vært sammen for en stund, så feire din tre måneder når tiden kommer. Dette signaliserer til den andre personen at du var oppmerksom og at du er glad for fortsatt å være med henne. Det trenger ikke å være noe uvanlig så lenge den andre personen vet hvorfor du gjør det.            
  •  
  • Ikke vær redd for å ta en risiko. Så hun har aldri vært på en konsert, eller han har aldri vært i dyrehagen. Vel, sommeren er den beste tiden å lene seg ut av vinduet og gjøre ting du aldri har gjort før. Å gjøre det morsomt, spennende og eventyrlystne ting styrker båndet ditt. Hvis du ikke må gå uten foreldrenes veiledning, ikke bekymre deg; Det kan fortsatt være morsomt med riktig holdning.            
  •  
                   
 6.  
            

Tips .

                  

Advarsler .

             
Relasjoner populær:
Få din forelskelse til å kysse deg.

Gjør en jente lykkelig.

Vis din ex at du er over dem.

Forhindre å elske noen.

Forsøk at du har det bra uten han.

Ignorer noen du bor sammen med.

Vet om en jente liker deg selv om hun allerede har en kjæreste.

Hvordan finne ut om en sjenert gutt liker deg.

Snakker jenter online.

Lag en jente smil.

Går ut med en brasiliansk kvinne.

Les følelser.

Lure en sjenert fyr ute av reserve.

Gjør en gutt føles bra.

Håndtere vanskelige naboer.

Er det virkelig kjærlighet.

Velg en passende gave for en måneds jubileum.

Finn den rette gaven til din venn.

Start et vennskap med visse fordeler.

Få noen til å elske deg.

Koble effektivt.