Home \ relasjoner
 

Gjør rett når en gutt vil gjøre deg sjalu.

 

Romantisk kjærlighet kan være komplisert. Følelser av sjalusi som kan være både forsettlig og utilsiktet, anses ofte for å være spesielt foruroligende og giftig. Hvis en gutt forsett forsøker å gjøre deg sjalu i livet ditt, må du reagere på en måte som stopper hans usunn oppførsel uten å gjøre forholdet ditt enda mer komplisert. Den nøyaktige metoden du bør bruke, avhenger av om gutten er din forelskelse, kjæresten din eller din ex-kjæreste, men det er noen grunnleggende regler du bør følge i alle disse situasjonene.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Den riktige måten å håndtere din forelskelse på  ,

    
   
 1.            1      Evaluer de aktuelle handlingene. Hvis gutten som gjør deg sjalu, er din hemmelige sverm, har du sannsynligvis allerede lurt på om hans vane med å flirte med andre jenter foran øynene dine er forsettlig eller utilsiktet - og hvis du ikke gjør det, bør du ha hans intensjoner spørsmålet raskt. Kanskje din flamme flirter med andre foran øynene dine fordi den ønsker å ta tak i din oppmerksomhet. På den annen side er det også mulig at det bare er hans måte å flirte og mischief i hverdagen, og at han ikke tenker på det lenger. 
    
  • Dette problemet oppstår vanligvis når den aktuelle gutten flirter med deg og titalls andre jenter på samme tid. I så fall kan det være ganske vanskelig å finne ut om han virkelig liker deg eller bare flirter utiskriminert med alle jentene han møter i løpet av dagen. Nå, hvis du vil finne ut om han liker deg litt bedre enn alle de andre jentene, bør du spørre deg selv om det er noen forskjeller mellom hans flørting med deg og samspillet med de andre jentene.
  •  
  • Hvis du for eksempel møter ham i klasserommet, bør du være oppmerksom på hvor øynene hans er. Hvis han straks søker etter intens øyekontakt med deg, er det sannsynligvis et godt tegn. Men hvis han ser på spellbound på en annen jente og knapt merker at du er der (eller overser deg eller ignorerer deg), bør du vurdere det som et dårlig tegn.  
  •  
  • Prøv ikke å anta automatisk at en gutt som forteller deg om kjæresten sin i flere timer, har til hensikt å gjøre deg sjalu. Det er helt mulig at han virkelig er fyrt opp og ned i denne jenta og bare prøver å fortelle deg om henne. Selv om han faktisk snakker om med kjæresten sin bare for å gjøre deg sjalu og skape romantiske følelser i deg, bør du raskt ta hensyn til mangelen på respekt og mangel på lojalitet til kjæresten sin, som han tydeligvis har demonstrert gjennom sin oppførsel som et advarselssignal. Hold deg borte fra denne giftige gutten, fordi han sannsynligvis ikke vil behandle deg bedre.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Vær ærlig om dine følelser. Hvis du virkelig tror at din forelskelse prøver å gjøre deg sjalu, vil det være best å fortelle ham ærlig og ærlig om dine romantiske følelser. Det er ikke usannsynlig at han vil la seg bli båret bort av sine negative handlinger fordi han ikke er sikker på hvilke følelser du har for ham. Hvis du forteller ham at du finner hverandre attraktiv, kan problemet forsvinne.  
    
  • Selvfølgelig er dette trinnet lettere sagt enn gjort, og det er alltid en risiko for at du får et tilbakebetaling hvis du legger planen til handling og åpenbart forteller deg at du liker det og ønsker å date den. Når dette verste fallet faktisk har skjedd, må du minne deg på at en avklarende samtale var den eneste måten å få problemet under kontroll og for å forhindre at situasjonen økte.
  •  
  • Vent til du begge flirter med hverandre ved siden av et uforstyrret sted og i privat, og la ham da vite at du er interessert i å utdype forholdet med ham. Vent til du tenker på hvordan du skal nærme deg sjalusi.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Pek på problemet. Uansett hvordan din kjærlighet reagerte på bekjennelsen din, vil du ikke kunne takle dine følelser av sjalusi. Hva du bør gjøre, vil imidlertid avhenge sterkt av hans konkrete svar. 
    
  • Hvis din forelskelse er interessert i å dele deg på romantiske datoer, bør du fortelle dem på en uformell og jocular måte at de fra nå av bare må reservere sine flørtende forsøk for deg. Unngå å overbevise ham, men gjør det klart at du ikke vil at han skal fortsette å flirte med andre jenter.  
  •  
  • Hvis din knus reagerer forsiktig eller ikke har interesse i å inngå et romantisk forhold med deg, bør du høflig be ham om å slutte å flirte med deg i fremtiden. Hvis du blir stående konfrontert med sjarmerende flirtasjoner av en gutt som liker å ha din oppmerksomhet, men ikke klar til å gjøre noe med noe, er det et farlig spill med dine følelser: det vil ikke gjøre noe godt med deg, dette spillet fortsette.  
  •  
         
 6.  
 7.             4      Si ordene farvel hvis ting ikke endres til det bedre. Hvis din forelskelse ikke forandrer sin oppførsel etter å ha fortalt ham om dine følelser og påpekt problemet med hans blatante flørtende atferd, er du sannsynligvis bedre i å bryte kontakten med ham.  
    
  • Hvis du starter et forhold med en gutt som bare ikke kan slutte å flirte med andre jenter, vil det trolig bare føre til fortsatt frustrasjon og usikkerhet fra din side, noe som vil gjøre stor skade på forholdet ditt på lang sikt.
  •  
  • Det er alltid vanskelig å fortsette et vennskap med en flokk når følelsene er ensidige. Men hvis han fortsetter å holde deg tilbake, selv om han burde vite bedre, ville det være best for deg å flytte bort fra ham.
  •  
                   
 8.  
             

    2      Den riktige måten å håndtere kjæresten din  ,

    
   
 1.             1      Diskuter følelsene dine med ham. Snakk med vennen din for en avklarende samtale og fortell ham hvordan du føler om atferdene han har vist på det siste. Prøv å sette grenser når det gjelder atferd som er eller var rett og slett uakseptabelt for deg.  
    
  • Det er mulig at vennen din egentlig ikke prøver å gjøre deg sjalu og at han ikke har noen ide om at du er sjalu på grunn av samspillet med andre jenter. Hvis du forteller ham hvordan du er, vil han forhåpentligvis begrense sin upassende oppførsel i fremtiden.  
  •  Selv om han forsiktig har forsøkt å gjøre deg sjalu, er det mulig at han ble fristet av sine egne følelser av usikkerhet i forholdet til det. Hvis du legger dette følsomme problemet på dagsordenen for åpen diskusjon, får du begge muligheten til å diskutere ting fra leveren. Samtidig kan din venn snakke opp, berolige deg og forsikre deg om at hans følelser mot deg ikke har endret seg.    
         
 2.  
 3.             2      Hold deg rolig. Du må være rolig før, under og etter diskusjonen. Ikke eksplodere umiddelbart når din venn gjør eller sier noe som gjengir følelser av sjalusi i deg. 
    
  • Når du snakker om dine følelser, bør du bruke "I-uttalelser" (for eksempel "Jeg føler det...") i stedet for å skylde din venn for situasjonen (f.eks. "På grunn av deg føler jeg meg... ").
  •  
  • Hvis det egentlig bare er en misforståelse, vil du kunne håndtere dette problemet i forholdet ditt lettere, mer fullstendig, og med så lite konflikt som mulig, hvis du kan holde deg rolig og nivåhodet.
  •  
  • Men hvis vennen din forsiktig forsøker å provosere sjalusi i deg og du eksploderer med sinne og sjalusi foran deg, skal du bare gi ham den typen reaksjon han hadde håpet på fra sin negative oppførsel. Så i stedet for å reagere som du forventer, bør du holde deg kult, være den modne personen, og snakk objektivt om de tingene som plager deg. Hvis hans upassende oppførsel ikke slutter selv etter at du har avklart, kan han få problemer med å kontrollere sine handlinger, noe som er helt giftig for et forhold. I så fall kan det være best for deg å skille deg fra ham.  
  •  
         
 4.  
 5.             3      Gi ham noen bekreftelse. Ofte forsøker gutter å gjøre noen sjalu fordi de er usikre på jentens følelser. Hvis vennens side er usikker på hans negative oppførsel, bør du være lindrende. Selv om hans oppførsel derfor ikke er akseptabel, er det dessverre relativt vanlig.  
    Hans forsøk på å gjøre deg sjalu kunne ha som mål å få oppmerksomheten din. Ved å "minne" deg om at han er en god fangst, prøver han å få mer av din kjærlighet.  
  • Prøv å utdype forholdet til din venn slik at han får den bekreftelsen han så desperat søker etter. Gjør ham komplimenter. Vis din takknemlighet hvis han gjør noe bra for deg. Kyss ham, klem og kose ham ofte og gjør en bevisst innsats for å sende ham de riktige signalene gjennom fysisk kjærlighet - så lenge du føler deg komfortabel med deg selv.  
  •  
         
 6.  
 7.             4      Få din egen usikkerhet under kontroll. Ikke bare må du forsøke å tavle stemmen til vennens usikkerhet, men også din egen. Hvis du klarer å bygge mer selvtillit og selvtillit, vil det nok gjøre det lettere for deg å slutte å tenke på dine følelser av sjalusi, noe som til slutt vil gi deg mer energi til å investere å styrke forholdet ditt. 
    
  • Vis medfølelse mot deg selv. Åpen anerkjenn at du er offer for din sjalusi og forsikre deg om at det er en helt normal følelse at du ikke skal skamme seg over. Bare hvis du klarer å godta den følelsen for hva den er, vil du kunne lære å overvinne den.
  •  
  • Ta deg tid til å fokusere på dine egne interesser, uavhengig av forholdet ditt. Når du utvikler deg som et individ, vil du finne det lettere å se hva en flott person du er og hvor mange positive ting du bidrar til forholdet ditt. Etter det blir det lettere for deg å faktisk tro at vennen din elsker deg slik du er.  
  •  
         
 8.  
             

    3      Den riktige måten å håndtere en kjæreste  ,

    
   
 1.             1      Ignorer ham. Når din ex-kjæreste forsett forsøker å knuse deg inn i sitt nye forhold, og du svarer med en følelsesmessig, sjalu scene, gir du ham bare den reaksjonen han håpet på. Bare ikke svar hvis han prøver å komme i kontakt med deg via e-post, SMS eller sosiale medier. Hvis han personlig prøver å gjøre deg sjalu, bør du gi ham et svar som er så nøytralt og uinteressert som mulig, og så bare gå bort. 
    
  • I tillegg til at du nekter å svare på direkte meldinger, bør du også motstå fristelsen til å legge inn vage og passivt aggressive statusmeldinger på Facebook eller Twitter. Også unngå å klage på sin oppførsel til vanlige venner som kan fortelle deg om din sjalu reaksjon.
  •  
  • Hold deg hard. Det er ganske mulig at på grunn av den første uinteressansen din, vil han ta enda mer arbeid for å gjøre deg sjalu. Men hvis du vedvarende ignorerer ham, bør det gryte på ham at hans oppførsel ikke har noen effekt på deg.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Skap sine muligheter. Hvis din ex er spesielt sta og du virkelig tar sin oppførsel til sinns, bør du gi ham et endelige, klart svar - ved å bare forvise ham helt fra livet ditt. Disempower og blokkere ham på alle sosiale medier. Hvis hans oppførsel er veldig dårlig, kan du også blokkere nummeret ditt i telefonen og merke e-postadressen som spam.  
    
  • Han kan være fornøyd i en kort stund hvis han innser at du er opprørt og opprørt, og han har oppnådd sitt mål om å få oppmerksomheten din. Nå som han ikke lenger har muligheten til å fortsette sin umulige oppførsel, har han ikke annet valg enn å gi opp sine negative handlinger.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Unngå å rushing inn i et såkalt "rebound-forhold". Du kan føle lyst til å bekjempe ild med ild eller i dette tilfelle sjalusi med sjalusi. Men i de aller fleste tilfeller er dette ikke en god ide, men en katastrofe er uunngåelig. Å starte et nytt forhold bare for å få din ex sjalu, er heller ikke rettferdig mot din nye venn, og du vil heller ikke få noe av det selv. 
    
  • Hvis du virkelig er forelsket i din nye kjæreste, og du er alltid med ham, kan det være potensielt skadelig for ditt nye forhold. Hvis du bruker din nye venn til å hevne din eks, vil fokuset ditt fortsette å være på det gamle forholdet ditt - og hvis du og din ekspediatør kontinuerlig fyller olje i ilden av jalousi, betyr det at gerillakriget mellom deg og din sjel er over vil fortsette for all evighet. Det ville være mye bedre for deg hvis du forbyder din giftige eks fra livet ditt en gang for alle, og legg all oppmerksomhet på din nye skatt.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Motstå fristelsen til å prøve den igjen med ex. Selv om du har muligheten til å gjenforene med ex, og selv om du er fristet til å gripe denne muligheten, motstå fristelsen og bare ikke gjøre det. En eks som går til slike lengder bare for å gjøre deg sjalu er klart i stand til å skade deg veldig mye. Dette er ikke den typen gutt som fortjener din kjærlighet og hengivenhet.        
 8.  
             

Advarsler .

    
   
 • Hvis din nåværende kjæreste fortsetter å bevisst gjøre deg sjalu etter din avklarende samtale, bør du vurdere å starte et par terapi for å håndtere disse problemene en gang for alle. I verste fall er problemene som ligger mellom deg simpelthen ikke løsbare. I så fall vil det være mest fordelaktig for deg og din venn å avslutte forholdet.
 •  
 • Hvis din ex-kjæreste tar sin negative oppførsel ekstremt etter at du begynner å ignorere det, f.eks. Ved å trakassere eller true deg, kan det være nødvendig for deg å rapportere disse hendelsene til politiet.
 •  
           Les mer... (14)      
Relasjoner populær:
Hvordan få en venn forelsket i deg.

Behandle kjæresten din som en prinsesse.

Avtale med en partner som jukser på deg.

Lær forførelsens kunst.

Som en homofil mann, finn en mann.

Finn ut hvem dine sanne venner er.

Oppfordre noen til å gå til terapeuten.

Lære selvrespekt.

Håndtere politiske forskjeller i et forhold.

Få mer kjærlighet til livet ditt.

Finn ut om en jente spiller hardt.

Går ut med en løve kvinne.

Det første kysset.

Ha en samtale med vennen din.

Gi noen gode råd.

Avtale med en lykkelig venn.

Gjenopprett gjensidig mistet tillit til et forhold.

La en jente rødme.

Menn rive opp.

Gjør kjæresten din tilgi deg.

Flørt med jente via SMS.