Home \ relasjoner
 

Om nødvendig, vær slem og skremmende.

 

Å være sint og skremmende hele tiden kan være utmattende og hjelper deg ikke med å få venner. Det er imidlertid tider når det er absolutt nødvendig å frata folk og hevde deg. Hvis du må være slem og skremmende for noen, må du ha en sunn holdning til selvtillit og ordene for å "bekrefte det". "Jeg bryr meg ikke hva folk tror." Hvis du vil vite hvordan du kan være sint og skremmende når du trenger det, se trinn 1 for å komme i gang!

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Vet når du skal handle  ,

    
   
 1.   1      Du må vite når du skal stå opp for deg selv. Det første du trenger å vite er når du skal skremme og bety. Du kan ikke gjøre det hele tiden, ellers mister det sin verdi - og du mister venner. Men hvis noen har trukket deg ned, får deg til å føle seg liten, eller bare ikke gir deg det du har rett til, kan det være på tide å bringe den vanlige / skremmende faktoren inn i spillet. Hvis du føler at det er en eller flere mennesker i ditt liv som kontinuerlig behandler deg respektløst, og at du har prøvd å være hyggelig og bare ikke fungerte, kan det være på tide å utforske din onde side ,  
    
  • Hvis du føler deg gjentatte ganger disrespected eller oversett, kan det være på tide å handle. Dessverre, å være en fin fyr eller en god jente, jobber ikke alltid i vår favør.
  •  
         
 2.  
 3.   2      Pass på at intensjonene dine er høyere! Ikke bare bør du være slem og skremmende for å skade en persons følelser, eller for å få deg til å føle deg bedre. Hvis det er hva du vil, kan du ende opp med å være sint og skremmende hele tiden. Du bør bare gjøre det hvis du føler at ingen virkelig lytter til deg, og du må stå opp for dem, eller hvis det er en person i livet ditt eller folk som bare ignorerer deg og ikke tar deg alvorlig. Husk at du vil bruke dine krefter for det gode og ikke det dårlige!  
    
  • Og dette betyr ikke at å jobbe ut djevelen med Beelzebub-arbeider - hvis noen er slem for deg, så trenger løsningen ikke å være tung å være tilbake. Men hvis du har prøvd alt annet, kan det være på tide å hevde deg selv.
  •  
         
 4.  
 5.   3      Ikke overdriv det! Hvis du er på dette nettstedet, kan det være at du har sett deg selv i en håpløs situasjon der du føler deg som om du ikke har andre alternativer, men å være litt truende. Hvis det er tilfelle, så er det bra, men du bør ikke prøve å gjøre det til din nye personlighet. Velg dine kamper, og ikke bli vant til å være sint og skremmende for mange mennesker, ellers kan din nye personlighet bare holde fast.  
    
  • Pass på å se deg selv! Hvis det føles litt for godt til å være sint og skremmende, så er det på tide å bytte tilbake.
  •  
         
 6.  
 7.   4      Pass på at du ikke forandrer seg helt! Det er mange triks å være sint og skremmende, og du kan definitivt ta noen av dem. Men du trenger ikke å gjøre en fullstendig transformasjon som ødelegger din opprinnelige personlighet helt. Hvis du ikke oppfører seg litt som folkene rundt deg vet, kan du tenke at du bare opptrer og kan til og med finne deg morsomt. Finn en måte å inkludere elementene av meanness og trusler inn i din sanne personlighet!  
    
  • Overdriv det ikke. Hvis du vanligvis er sjenert og ydmyk og begynner å opptre som en bouncer i den hotteste klubben i Berlin, kan folk komme til orde med deg.
  •  
                   
 8.  
             

  Del 2      Godta innstillingen  ,

    
   
 1.   1      Ikke vær redd for å si nei! Folk som er sint og skremmende, gir ikke inn til andre mennesker, eller lar seg narre av dem. Du må være klar til å hevde deg selv og si nei til folk som gir deg for mye arbeid, spør deg latterlige favoriserer eller bare legg mer press på deg enn du kan stå på. Folk som er veldig skremmende, er mer interessert i å få andre til å gjøre det de vil, enn å gi inn til andres behov.  
    
  • Hvis noe ser latterlig ut eller umulig, si nei! Dette er ditt nye selv, husk?
  •  
  • Det handler om å få respekten du fortjener. Folk respekterer ikke deg når de vet at du sier ja til alt de vil ha fra deg.
  •  
         
 2.  
 3.   2      Ikke sett deg for mindre enn du fortjener! Hvis du vil ha den riktige holdningen, må du huske at du fortjener de tingene du vil ha, og at du ikke trenger å tilbringe livet ditt, og slå den nest beste. Du vil kanskje klatre på karrierestigen eller få noen irriterende folk til å forlate deg alene på skolen. Uansett hva du vil, skriv det ned og se at du virkelig fortjener noe annet enn det beste! Ikke la noen fortelle deg noe annet!  
    
  • Du må vite nøyaktig hva du vil vite for å tilfredsstille deg selv. Ta deg tid til å tenke på hva du vil ha i livet og hva du håper å oppnå ved å være sint og skremmende.
  •  
         
 4.  
 5.   3      Føl deg bra om å gjøre dine egne ting! Mennesker som er slemme og skremmende, har egne ideer om hvordan livet skal bo, og de gir ikke inn eller tilpasser seg ideene om suksess eller hva som er riktig, til andre. Dette betyr ikke at du skal sette huset ditt i brann, men det betyr at du skal stå ved din tro og ikke bekymre deg for mye om hva noen mener. Hvis du vil gå til en konsert, men ingen andre liker bandet, gå alene! Hvis du går til et klasserom, vet du ikke noen der, og har ikke lyst til å snakke med noen, sitte ned og gjøre hva du vil!  
    
  • Ikke prøv å se ut som du passer, og hold deg omringet av folk du ikke egentlig er i, bare for å se kulere!
  •  
         
 6.  
 7.   4      La verden ligge for dine føtter! Stopp å tenke på hva verden ikke gjorde for deg eller hva som forhindret det fra deg, og forestill deg det som noe du kan ønske deg velkommen og muligens til og med erobre! Når du går inn i et rom, må du ikke trekke deg inn i deg selv, bekymre deg for at du ikke kunne oppføre deg riktig eller kjenne noen der I stedet tenk på den fantastiske tiden du får fordi du har kontroll over natten!  
    
  • Det handler om holdning. Hvis du tror at en million gode ting kan skje med deg, og du er ivrig etter å få det du vil, er det mye mer sannsynlig at det vil skje enn å krype inn i et hjørne embryologisk og gråte: "Me nieeeeeee hva bra... "
  •  
         
 8.  
 9.   5      La bekreftelsen komme fra deg! Ikke vent på at andre skal fortelle deg hvor fantastisk du er, hvor bra du ser ut, eller hvor mye du er verdt! Selv om det er hyggelig å få noe ros og anerkjennelse, betyr ingenting her om du tror du er en verdiløs person som ingen liker. I stedet ta et skritt tilbake for å få oversikt over hvor flott du er, og la folk se at du er så komfortabel med deg selv at du ikke er interessert i det de tenker på deg - det er skremmende.  
    
  • Dette betyr ikke at du må tenke at du er perfekt. Det betyr at du må innse at du er en verdifull person, med feil og alt.
  •  
         
 10.  
 11.   6      Har en klar ide om hva du vil! En annen måte å skremme folk på og til og med virke litt å gjøre er å vite nøyaktig hvor du er fra. Det kan være at du vil gå ned i gangen uten å snakke med noen som trekker deg ned; det kan bety at du vet at du vil oppgradere fra college om tre år. Uansett hva du vil, må du ha en fast visjon om fremtiden du vil oppnå, så hardt at noen rundt deg kan tenke, "Wow, det er ingenting å stoppe ham."  
    
  • Se rett i stedet for på gulvet! La folk se at du alltid ser fremover!
  •  
         
 12.  
 13.   7      Har sterke meninger! Folk som er sint og skremmende, går ikke rundt og spør andre om hva de mener de burde gjøre, eller stadig spørsmålet hva de tror. Selv om du selvfølgelig kan stille spørsmål om din tro for å få det riktige svaret, bør du unngå å komme over som en person som er usikker og alltid vender til andre for svar. Ikke bare bør du kunne avklare hvordan du tenker på bestemte problemer eller situasjoner, men du bør også ha konkrete bevis for å sikkerhetskopiere det.  
    
  • Selv om alle har rett til sin oppfatning, bør du ikke løpe rundt trompeting, ubegrunnede, sårbare eller bare irriterende meninger; dette lar ikke folk respektere deg. Ha sterk tro, men sørg for at de er jordet i virkeligheten!
  •  
         
 14.  
 15.   8      Har du kontroll! Mennesker som er sint og skremmende har kontroll over deres følelser, deres kropper og deres ord. Snakk på en rolig og målt måte og ikke se ut som om du vil eksplodere hvis du befinner deg i en vanskelig sosial situasjon! Hvis du oppdager at du er varm eller hev din stemme, ta et skritt tilbake og si at du trenger frisk luft! Hvis du vil ha folk skremt av deg, vil du få dem til å tenke, "Wow, han / hun mente virkelig det da han / hun sa det..."  
    
  • Hvis du vil høres ut som om du har en tro og vil bli tatt på alvor, må du være i kontroll over dine ord og følelser.
  •  
         
 16.  
 17.             9      Verröme selvtillit! Du kan ikke engang være slem eller skremmende for et husplante hvis du ikke har selvtilliten til å sikre den. Du må oppføre deg selv og se ut som om du elsker deg selv som du er, som om du visste hvor du skulle, og som om du visste hva du gjorde. Snakk med overbevisning, gjør øyekontakt, ha en god holdning og fidget eller ikke se deg for mye, ellers ser du usikker! Du bør ikke være arrogant og feilfri, men hvis du viser for mye svakhet, vil ingen kunne ta deg på alvor.  
    
  • Gjør så lenge som om det kommer til virkelighet! Hvis du har kroppsspråk og stemmekontroll, er du sannsynligvis mer selvsikker.
  •  
         
 18.  
             

  Del 3      Gjør handling  ,

    
   
 1.             1      Krev din posisjon! Uansett hva, ikke gå ut igjen. Selv om noen sier noe som gjør at din mening ser ut som tull, fortsett å forsikre hva du mener og si nøyaktig hva du synes. Ikke si, "Ja, jeg tror du har rett, mann, jeg er dum!" eller noe sånt! Fortsett! Selv om du mister, viser det folk at du ikke krymper tilbake og at du står opp for det du tror på. Bare vær sikker på at du ikke gir inntrykk av at du er for sta til å henge med deg!        
 2.  
 3.             2      Forbehold! Dette kan oppnås ved å kontrollere ansiktsuttrykk og språk. Hold deg høflig på din egen måte, men samtidig gi ikke bort for mye av deg selv! Du kan oppleve at det bidrar til å holde samtalene korte og faktiske uten å gå inn i personlige detaljer. Dette skaper en følelse av mystikk og vaghet i andre når det gjelder samspill med dem.  
    
  • Husk ikke å bli angst eller skremt - da dette vil ødelegge ønsket effekt!
  •  
         
 4.  
 5.             3      Vis mangel på positive følelser! Dette inkluderer å oppføre seg som å le, sjanse og unngå smil - selv om disse er typiske atferd som du viser andre. Hvis du finner dette vanskelig, kan du sikte på å være så følelsesløs som mulig - i den spesielle situasjonen der du prøver å være slem / skremmende - for å hjelpe. Å uttrykke negative følelser, som for eksempel temperamentantrykk eller irritabilitet, er akseptabelt - som det er sannsynlig å skremme personen / personen i mottakeren.        
 6.  
 7.             4      Bruk riktig tonehøyde når du snakker! Pass på at du høres selvsikker, trygg og selvsikker! Ikke snakk så mildt at folk ikke kan høre deg! Bare snakk litt høyere enn vanlig for å være sikker på at du er hørt! Det gjør også folk stille. Ikke si noe for å provosere et strid eller forårsake problemer for deg, men sørg for å si hva du synes på en truer måte enn vanlig!  
    
  • Du kan alltid tape deg selv hjemme for å se hvordan du virkelig kommer over.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Vær sløv hvis du uttrykker din mening om andre! Hvis det skjer at noen har gjort en dårlig beslutning eller på en eller annen måte ikke ser bra ut, hopper inn og er ærlig med dem! Du kommer nok til å få den effekten du er ute etter, hvis du legger dine kommentarer til helvete.  
    
  • Dette er en fin måte å vise at det ikke klør deg hva andre mennesker tenker, noe som er en skremmende egenskap.
  •  
         
 10.  
 11.   6      Gå inn i et rom som om det var ditt! Folk som er sint og skremmende vet hvor de er fra og går inn i et rom som om de tilhører dem. Det er bare en vibrasjon de gjør, og sier, "Ut av veien!" Dette skremmer definitivt folk litt og får dem til å tenke: "Det er noen som vet hvor han skal." Hvis du vil være slem og skremmende, kan du ikke gå til et rom som om du ikke vet hvor du vil gå og når du kommer til å være der. Hold fast og bekreft dominansen din så snart du kan!  
    
  • Ikke se deg nervøst for folk du kan snakke med! Hvis du ser ut som du vet hvor du skal, er du skremmende folk med en gang.
  •  
         
 12.  
 13.   7      Ikke le for mye! Selv om de slemmeste og mest skremmende menneskene har en mykere side, lar du ikke så mange folk dukke foran deg hvis du blåser av hvert 2. sekund. Humor er flott for å redusere stress og hjelpe deg med å forbinde med mennesker, men når du er i selskap med noen du vil skremme, er færre vitser bedre. Du kan ikke få dem til å tro at du er i godt humør, som å ha det gøy eller for å legge seg tilbake, eller de kan være en fordel over deg.  
    
  • Selvfølgelig, hvis du bare henger rundt med noen mennesker, mener du ikke å være slem, så le så mye du vil!
  •  
         
 14.  
 15.   8      La dine prestasjoner snakke for seg selv! Du trenger ikke å skryte for å skremme folk eller være slem for dem. Når du snakker om hvor fantastisk du er på fotball / skole / begynner å starte din egen virksomhet, er folk mindre sannsynlig å respektere deg eller bli skremt av deg enn ved å finne ut av deg selv. Hvis du virkelig er så stor, vil folk nok finne ut ganske raskt; Hvis du må fortelle dem, interesserer det deg ikke så mye.  
    
  • Ikke vær så opptatt med å skryte og vise folk hvor skummel du er, prøver å skremme mennesker! Dette gjør at du ser ut som om du desperat søker bekreftelse, som er motsatt av å være sint og skremmende.
  •  
         
 16.  
 17.   9      Slime ikke! Ikke flatter folk, hvis du ikke mener det, ikke be om anerkjennelse eller bare oppfør deg som en generell slime! Denne oppførselen gjør at folk tror at du får all din bekreftelse fra andre mennesker, og at du ikke vet hva du vil, eller at du ikke tror at du kan oppnå det selv. Ja, når du slurp lærerne dine, populære folk eller sjefer, vil folk rundt deg miste respekt for deg fordi de ikke tror at du respekterer deg selv.     
 18.  
 19.   10      Se på ditt utseende! Hvis du vil være slem og skremmende for folk, må du se bra ut. Du trenger ikke å løpe eller se ut som du kommer rett fra catwalken, men du bør ha pene, rene, rynkefrie klær, ta vanlige dusjer og gjøre alt du kan for å se ut som en person som virkelig bryr seg ser etter utseendet hennes. Dette viser en grunnleggende respekt for deg selv, noe som innebærer at andre skal følge ditt eksempel.  
    
  • Ikke la folk se deg se på refleksjonen eller reparer klærne, eller sett på sminke i offentligheten. Dette gjør at du ser litt usikker ut.
  •  
         
 20.  
 21.   11      Vis ingen svakhet! Dette er ikke øyeblikket for å la folk se hvor usikre, skremte eller forstyrrede du er. Hvis du vil skremme folk, må du få dem til å tro at du er fornøyd med deg, at du vet hvem du er, og at du ikke har 8000 feil som du må spre hele tiden. Hvis du viser for mye svakhet, klamrer folk seg til det og ser at de kan komme tilbake til deg med en gang.  
    
  • Det er OK å åpne opp for vennene dine om dine svakheter og usikkerhet. Men når det gjelder å gå offentlig og lære folk å frykte, hold det til deg selv!
  •  
         
 22.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Relasjoner populær:
Gjør foreldrene dine glade.

For å hjelpe noen til å føle seg bedre.

Respekter partneren din.

Møt kjærestenes foreldre.

Kom over hans fortid.

Utøve som homofil eller lesbisk.

Avtale med en snill kjæreste.

Holde en samtale med en jente oppdatert.

Kjole for tefest.

Hent over et ødelagt engasjement.

Jenter får.

Ta kontakt med sværmen.

En jente underholdt.

Finn drømmepartneren.

Å være med en Otaku Girl.

Gi en kurv til en gutt.

Vis kjæresten din hvor mye hun betyr for deg.

Mestre kunsten å kysse.

Ta vare på din sint venn.

Lag et stabilt forhold ut av middelklassens kjærlighet.

Å komme sammen med en stolt person.