Home \ relasjoner
 

Kom nærmere din venn.

 

Så du vil ta det neste trinnet med din venn, men er for redd for å fortelle ham. Mange er i skoene dine foran deg. Så hvis du vil komme nærmere din kjære, vær så snill å fortsette å lese!

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Snakk med ham. Fortell ham om dagen din og finn ut hvordan det var. Hvis han hadde en dårlig dag, finn en måte å juble på ham. Du kan klemme ham tett og la ham få vite at du er der for ham.        
 2.  
 3.             2      Vis ham at du setter pris på ham. Hvis han er i et idrettslag, gå til hans spill. Brann ham så høyt som mulig for å vite at du er der for ham og bare for ham.       
 4.  
 5.             3      Tilbring mer tid med ham! Inviter ham eller finn en måte å tilbringe tid sammen med ham alene eller med nære venner. På samme tid respekterer hans personlige plass. Ikke glem at det er helt greit for hver av dere å ha tid for deg selv og skille fra hverandre.       
 6.  
 7.             4      La ham føle seg bra. Kjøp ham en gave. Gjør ham komplimenter. Joke med ham. Når du utvikler et mer personlig forhold med ham, føles han mer komfortabel rundt deg.       
 8.  
 9.             5      Bryt kontrollen, hvis du vet at det er greit med ham. Flørt med ham - pust eller trykk ham lekent og se hvordan han reagerer. Hvis han flirter tilbake, flott. Men vær ikke for vedvarende, ellers kan han bli irritert.       
 10.  
 11.             6      Gi ham grunn til å stole på deg. Tro på forholdet ditt og ikke lure på det. Ha tro på ham og hans handlinger - han vil legge merke til. Husk at tillit og kommunikasjon er de viktigste delene av et sunt forhold. Mangel på selvtillit ødelegger et forhold.       
 12.  
 13.             7      Spør ham direkte. Hvis du føler at du er komfortabel med hverandre, er det ingenting galt med å bare spørre ham om han vil ta forholdet til neste nivå. Dette er ikke tilrådelig i begynnelsen, da du vil være sikker på at han tilstår deg i et forhold.       
 14.  
 15.             8      Legg merke til hvordan han behandler deg. Gjør han deg bedre når du har hatt en dårlig dag? Gjør han deg glad eller gjør han deg til å le? Respekterer han deg? I så fall er du på rett spor for å nå det neste nivået i forholdet til vennen din.       
 16.  
 17.             9      Se et spill med ham eller snakk om sport med ham. Nesten hver fyr er en sportsvifte. De elsker det når en kvinne ser på et spill eller snakker litt om det. Det slår ham på.                 
 18.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Relasjoner populær:
Overvinne usikkerhet etter å ha blitt lurt.

Lag en venn en kjæreste.

Nå en god venn for deg.

Skryter med et kun alt.

Vet når en mellomskolepike er på deg.

Å utvikle romantiske ideer.

Live lykkelig alene.

Late som selvtillit.

Registrere kontrollavhengige personer.

Jeg elsker å uttrykke deg på forskjellige måter.

Bestem om du er heteroseksuell.

Ha et modent forhold.

Finn en partner.

Gjør en venn lykkelig etter en oppbrudd.

Finn en ektemann.

Anerkjenn når en mann ikke lenger er interessert i deg.

Tilbring en god tid med vennen din eller kjæresten din.

Hva skal jeg gjøre hvis mannen din blir fremmed.

Finn ut om en jente liker deg.

Skriv et brev til din beste venn.

Stopp argumenterer med vennen din.