Home \ relasjoner
 

Berør en gutt.

 

Hvis du vil at en gutt skal forelske seg i deg, må du vite hvordan du berører ham på den riktige måten. Det er flere grunner til å berøre en gutt, avhengig av scenen i forholdet ditt med ham. Hvis du bare blir kjent med ham, kan du bare røre ved å vise ham din kjærlighet. Hvis du vil fremskynde ting, kan du røre ved å fløyte med ham. Og hvis du allerede er sammen, må du vite hvordan du skal røre en gutt for å slå den på. Hvis du vil vite hvordan du skal røre en gutt, følg bare disse trinnene!

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Berør en gutt for å vise ham din kjærlighet!  ,

    
   
 1.            1      Kram en gutt! Hvis du vil vise din kjærlighet til en gutt, er han en fin måte å forstå at du er interessert i ham. Bare len deg nær ham, legg armene rundt ham og ikke bli for lenge, med mindre du vil vise ham at du virkelig liker ham! Du bør ha en god grunn til å omfavne gutten, for eksempel å gratulere ham eller hilse på ham når han går inn i et rom, hvis du allerede kjenner ham ganske bra. 
    
  • Vri hodet til siden, så du ikke tar ansiktet ditt ubehagelig nær hans!
  •  
         
 2.  
 3.             2      Trykk på en guttes skulder! Å skyve en gutts skulder er en annen måte å vise ham at du er interessert i. Lang over og gi enten sin høyre eller venstre skulder en rask, mild trykk når du sitter ved siden av en gutt eller møter ham! Du kan gjøre dette for å berolige ham om noe, for å fortelle ham at alt er i orden, eller bare for å vise ham at du er glad for å se ham. 
    
  • Trykk på skulderen for en rask sekund - det er ikke nødvendig å stoppe!
  •  
         
 4.  
 5.             3      Berør albuen hans! Når du står overfor gutten, strekker du ut hånden din for å plassere den i albuen på albuen med en åpen håndflate! Bare rør albuen forsiktig for å vise din kjærlighet og bryte barrieren! Når hånden din stopper, ser den mer intim ut, men en rask knock på albuen viser ham bare at du er interessert i ham - og kan føre til mer.       
 6.  
 7.             4      Legg hånden på guttens hånd! Når du og gutten sitter med hendene på bordet, eller når du sitter og guttens hånd står på knærne, kan du nå over og legge hånden på ham for et sekund. Dette er en fin måte å berolige gutten på og få ham til å føle seg spesiell uten å bli intim. Ikke prøv å holde hånden din eller la hånden gå over den - det kan komme senere, hvis du vil!       
 8.  
 9.             5      Legg hånden på guttens rygg! Legge hånden på guttens rygg er en annen flott måte å vise ham din kjærlighet på. Bare legg hånden på øvre baksiden like under skulderen for å vise ham at du kan ta vare på det! Å klappe gutten på ryggen en eller to ganger er en god måte å forlate eller si hei i denne halve klemmen uten pinlige ting.       
 10.  
 11.             6      Legg armen rundt deg! Pakke armen rundt en gutt er en annen flott måte å vise kjærligheten på. Du kan bare sette armen rundt deg når du går, hviler armen rett under skuldrene. Dette er en fin måte å vise kjærligheten på, som kan tolkes som en "kompis" - eller mer enn det.                 
 12.  
             

    2      Berør en gutt for å flørte!  ,

    
   
 1.             1      Kyss gutten på kinnet! Kysser en gutt på kinnet er en fin måte å berøre ham flørtet uten å komme over det. Dette skjer vanligvis når du hilser på ham eller gir ham en klem, og du løfter deg begge for å kysse hverandre på motsatt kinn. Bare vær sikker på at du kjenner gutten godt nok, og at muligheten er riktig - du bør ikke prøve dette trinnet hvis du sier hallo ned i hallen eller i et klasserom, men du kan prøve det hvis du sier hei eller hejdå si en fest eller når du går ut med vennene dine. 
    
  • Når du kysser gutten på kinnet, bare la leppene dine pusse på siden av kinnet! Ikke gi ham et vått, glatt kyss!
  •   Pass på at han lener seg for et kyss eller kinn-til-kinnbevegelsen også!  
         
 2.  
 3.             2      Gi ham en lekestans! En annen måte å flirte på er å lett slå gutten når du snakker. Du kan forsiktig slå ham på overarmen når du to står, eller slå ham på kneet når du begge sitter. Dette er en bevegelse som sier "Oh, stopp det, men virkelig, la..." Pass på at du gjør dette lett og ikke slå det for hardt eller det er deportert! 
    
  • Hvis du er så leken, er det viktig at gutten returnerer den. Hvis du treffer ham lekent fra tid til annen, bør han gjengjelde bevegelsen.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Spark ham under bordet! Dette er en annen diskret, men effektiv måte å lage en gutt på. Hvis du sitter overfor hverandre og sier noe som gjør at du ler eller utfordrer en "Ui!" Eller "Wow!" Reaction, så kan du lekre sparken ham. Hvis du føler deg modig, kan du leke med ham under bordet og deretter bevege føttene slik at de bare berører hans, så han må flytte.       
 6.  
 7.             4      Spill med håret hans! Å leke med en guttes hår er en fin måte å flørte med ham. Dette er et ganske modig skritt, så du bør ikke bruke det og finne en god grunn til å gjøre det. For eksempel, hvis gutten bare har hatt håret kuttet, kan du forsiktig trykke på håret for å plage ham. Hvis håret ser litt rotete ut, kan du lekest forsøke å fikse det og bruke det som en grunn til å berøre den. Bare vær sikker på at han liker det - det er en ganske intim gest, og ikke alle gutter liker å røre på håret.       
 8.  
 9.             5      Berør knærne med deg! Hvis du og gutten sitter overfor deg, lene deg frem til knærne nesten rører! Så, når han beveger seg nærmere, eller hvis du bare føler deg modig, la kneetipsene berøre hverandre eller flytte knærne slik at man er på utsiden av beina og en mellom dem slik at du er tettere sammen! Lene kroppen din til ham for at dette skal skje!       
 10.  
 11.             6      Sett noe ut av ansiktet hans! Hvis du virkelig vil flirte, vent til gutten har en øyenvippe eller enda litt mat på ansiktet hans! Deretter lene seg over og feie det av ansiktet, vær forsiktig med å få lett hudkontakt! Hold bare lenge nok til å flørte, og beveg nærmere ham, for å få ham til å føle seg mer intim! 
    
  • Hvis du virkelig vil røre ansiktet hans, kan du late som om han har en øyenvippe rett under øyet - han vil ikke merke forskjellen og vil bli rørt.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Hold guttens hånd! Når du blir mer intim, kan du nå ut for å holde guttens hånd når du står. Du kan holde hender mens du går, eller når du sitter og snakker eller ser på en film. Hvis du sitter motsatt, kan du holde hender under bordet eller med hendene over bordet. Trykk og trykk forsiktig på guttens hånd for å holde det flirte stemningen i gang! 
    Selv om du holder en gutts hånd, er det en fin måte å flørt med ham, du bør unngå det trinnet med mindre du allerede er "sammen". Å holde hender i det offentlige er utsagnet du er en enhet, og kanskje ikke alle gutter liker det.  
  • Også, mange cub liker det ikke når du holder hånden din, peker på om du er alene eller offentlig, så vær forsiktig hvis du prøver denne tilnærmingen!
  •  
         
 14.  
 15.             8      Berør hans bryst! Hvis du vil flørt med gutten, kan du legge hånden på brystet mens du snakker og nærmer deg ham. Dette er spesielt effektivt når han står med ryggen mot en vegg, eller når du er i et smalt, lukket sted.       
 16.  
             

    3      Berør en gutt for å slå den på!  ,

    
   
 1.             1      Kram ham bakfra! Hvis du vil starte en gutt, klem ham bakfra! Stå bak ham og pakk armene rundt magen, og bringe kroppene dine nærmere hverandre! Du kan legge haken på skulderen eller trykke på pannen mot ryggen, avhengig av størrelsen. La ham føle pusten på nakken! Det blir ikke lenge før han vender seg og begynner å kysse deg.       
 2.  
 3.             2      Kyss halsen! Kyssing av en guttes hals er en annen flott måte å slå på. For å gjøre dette, rett og slett nærme ham bakfra og vikle armene rundt ham eller bare presse skuldrene hans og forsiktig kyss halsen hans og jobbe seg til sidene av nakken under ørene hans! 
    
  • Du kan også flippe den over og begynne å kysse nakken i fronten, eller prøv å kysse nakken foran når du kysser i sengen, og du er begge tilbake.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Sett hånden på korset! Legg hånden på guttens kryss, rett over midjen, en annen flott måte å la ham få vite at du vil ha mer. Når du beveger deg mot ham, legg hånden på korset og vend å se på ham, bruk hånden din for å trekke ham nærmere deg!       
 6.  
 7.             4      Trykk på baksiden av hodet! Baksiden av en gutts hode, like over nakken, er et annet flott poeng å slå på en gutt. Berør på baksiden av hodet når du kysser eller bare har en intim samtale mens du lener deg fremover og snakker. Du kan også massere hodebunnen litt eller løpe fingrene gjennom håret på baksiden av hodet.       
 8.  
 9.             5      Berør ham bak øret hans! Plassen bak en guttes øre er en annen erogen sone, og berøring av en gutt der, enten med fingertuppene eller leppene dine, er en fin måte å kile opp ryggraden opp og ned. Du kan stryke stedet bak øret med hendene dine og til og med gå på og forsiktig ta på øret og øredobber.       
 10.  
 11.             6      Berør innsiden av øret hans! Dette er et intimt trekk som garanterer at alle gutter blir villige. Berør innsiden av guttens øre med den ytre tungen din! Etter at du har gjort det, kan du forsiktig blåse inn i guttens øre for å gjøre han gal. Hvis du ikke føler deg komfortabel med å gjøre tungen din der, er det nok å bare blåse i øret. Du kan også pusse innsiden av øret med leppene dine hvis du lene deg nær til å hviske noe i øret hans.       
 12.  
 13.             7      Berør føttene hans! Berøring av guttens føtter er en annen garantert måte å slå på. Bare forsiktig tøffe tærne, løp fingrene over hans såler for å kile ham lett, og gi ham en lett fotmassasje, bruk hendene til å runde leddene i tærne for å få ham til å gå vilt. 
    
  • Ikke gjør dette når du bruker sneakers og sokker - føttene kan være litt skitne eller svette på dette punktet! Men hvis dere begge er i seng med bare føtter, gå!
  •  
         
 14.  
 15.             8      Berør huden din! Eventuell hudkontakt gjør en gutt. Berør nakken, underarmene, ryggene på hendene hans, hans bare knær, eller til og med puss leppene sine med hendene! Du kan også prøve å fortelle ham at du liker ham, og hvis han prøver å holde hånden din, det er bra, for da liker han deg!       
 16.  
             

Tips .

    
   
 • Ikke byst! Pass på at du tar deg tid og bygger den!
 •  
 • Vær hygienisk! Hvis ikke, slå den av umiddelbart.
 •  
 • Ikke gjør det for åpenbart eller lure rundt for mye, eller han tror du er en creeper!
 •  
 • Berør kneet, underarmen eller hånden under en samtale for et sekund eller to, bare som en del av dine naturlige bevegelser for å understreke noe!
 •  
 • Touch kan brukes som en måte å understreke et argument du gjør, samt klemme hånden din når du beklager at du spilder nachoset over ham.
 •  
 • Prøv å gå ved siden av ham! Og når du begynner å snakke med ham, legg bare fingertuppene dine (veldig lett) på armene, hvor muskelen er, bare et øyeblikk eller to, og da du tar hånden din, vil kontakten forbli veldig myk og snakke videre, som om ingenting skulle skje!
 •  
 • "Stumble" og fall inn i det! han vil nok få deg, men vær oppmerksom på at dette er mer enn hans forsiktige berøring og kan være uvelkommen! Hvis du planlegger dette, spill det slik at det kommer over helt uskyldig, og vær sikker på at han er i stand til å fange deg!
 •  
 • Berøringen din skal være fast nok til at han føler det, men lett nok til at den føles mer som en stripe enn hans hardt trykk.
 •  
 • Hvis du rister i hendene, legg den andre hånden rundt hans! Bare hold deg inn i noen sekunder lenger enn du normalt gjør, mens du ser på øynene hans! Dette bør sannsynligvis ikke gjøres første gang du møter noen.
 •  
             

Advarsler .

    
   
 • Touch kan føle seg som trang hvis du overdriver det og kan virke som om du prøvde å få din hengivenhet med den.
 •  
 • Unngå å berøre ham når du snakker med noen andre - dette er ikke tiden for en slepebåt!
 •  
 • Hvis du ikke allerede er kjent med å berøre hver , berør ikke noen som har en kjæreste!
 •  
 • Når du møter en gutt for første gang, ikke gi ham lang, glidende berører, da dette regnes for voldsomt og forårsaker en negativ reaksjon fra hans side.
 •  
        
Relasjoner populær:
Ta det første trinnet.

Finn ut om kjæresten din er klar til å kysse deg.

Vær venn med en jente som ga deg en kurv.

Lei et sunt forhold.

Bestemme om man er homofil.

Å miste følelsene til ex.

Skriv en hatbok.

Opprettholde et online forhold.

Opprettholde kjærlighet i et forhold.

Imponere en jente på en dato.

Forståelse med en kommunistisk venn.

Dump feil venner.

Håndter giftige mennesker riktig.

Avtale med en avvisning.

Få en gutt som vil ha deg tilbake etter en oppbrudd.

Hvordan være fint.

Datoer med stoner.

Slutt et forhold.

Gjør din ex sjalu.

Forståelse med en kommunistisk venn.

Få vennen din til å bryte opp med deg.