Home \ relasjoner
 

Kjenne tegn på en mannfaktor.

 

Det kan være vanskelig å komme seg ut av voldelige forhold fordi du kanskje ikke vet hvordan og hvordan du får hjelp. Denne artikkelen vil hjelpe deg med å identifisere et dårlig forhold raskere og komme deg ut av det før alt kommer ut av hånden.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Vokt dere for possessive og kontrollerende gutter. De er mer sannsynlig å begå misbruk.       
 2.  
 3.   2      Se over hans sjalusi og nivået på hans usikkerhet. Overreager han når du tilbringer tid med andre? Liker han ikke dine venner, og uten spesiell grunn? Anklager han deg for å jukse på ham?     
 4.  
 5.             3      Pass på vold eller trussel om vold. Det er aldri en akseptabel oppførsel. Hadde han noen gang presset eller truffet deg? Dette er de mest åpenbare tegn på misbruk. Har han noen gang kastet ting på deg? Har han noen gang truet deg med noen av disse tingene? Er han fysisk truende med andre mennesker? Går han på vegger, dører eller andre livløse ting? Prøver å finne ut om han ofte var involvert i brawling. Hvis han var involvert i mange brawls med andre gutter, så vet du at han er voldelig. Dette er de mest åpenbare tegn på en malefactor.        
 6.  
 7.             4      Ikke bli avskrevet av svindel når han gråter eller strømlinjeformer sin oppførsel. Han vil bruke din sympati for å få deg. Han kan til og med prøve å manipulere deg, så det ser ut til at det var feilen din.        
 8.  
 9.             5      Legg merke til det når det setter deg til side i det offentlige for å misbruke deg muntlig.        
 10.  
 11.   6      Legg merke til om han gjør deg syk hele tiden. Gir han deg noen kallenavn? Navn som gjør vondt, og du har ofte bedt ham om ikke å ringe deg det? Hvis det er barn i forholdet, får han deg til å føle seg dårlig om dem?     
 12.  
 13.   7      Vær oppmerksom på hvordan han snakker til eller om dine foreldre eller venner. Er han opprørende og uhøflig? Eller er han en helt annen person når folk er rundt, så det ser ut til at han er to forskjellige mennesker?     
 14.  
 15.   8     Vær forsiktig når han prøver å klandre deg. Noe som, "Det var din feil at dette skjedde, og jeg gjorde ingenting, jeg prøvde bare å stoppe deg fra å skade meg".     
 16.  
 17.   9      Søk etter mønstre. Folk som blir misbrukende i forhold gjør det ofte i andre situasjoner; De oppfører seg voldsomt mot andre familiemedlemmer, som for eksempel foreldrene, skadet kjæledyr, kjører bil, eller misbruker seg selv i form av narkotika eller alkohol. Vær forsiktig med alle disse tingene.               
 18.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

             
Relasjoner populær:
Komfortabel en venn som har blitt seksuelt misbrukt.

Kommuniser med en ikke engelsktalende engelskspiller.

Opprettholde kjærlighet i et forhold.

Kysser din middelskole kjæreste.

Kjenne tegn til overtrenger.

Bli en tilbakekalling.

Få en fiskemann.

Håndtere demenspatienter.

Glemmer en kvinne.

En kvinne kjærlighet.

Håndtere passivt aggressiv oppførsel.

Vær sjarmerende.

Finn ut om en venn er homofil.

Vær ukjent.

Lag en kvinne tilgi deg.

Oppmuntre kjæresten din.

Få kjæresten din til å kysse eller klemme deg oftere.

Ikke sladder.

Bli forelsket i din partner igjen.

Avviser en gutt som ber om telefonnummeret.

Å være et perfekt par.