Home \ relasjoner
 

Forbered deg på en elskedes død.

 

Å komme sammen med døden er aldri lett og uansett hvor mye du forbereder, det er alltid en veldig følelsesmessig og trist tid. For å hjelpe deg med å forberede deg på tapet ditt, er det noen tips.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Fortell andre  ,

    
   
 1.            1      Pass på at alle i familien vet at denne nære personen vil dø snart. Dette vil tillate all familie og nære venner å si farvel.       
 2.  
 3.             2      La barn i familien besøke den kjære. Forklar hva som skjer snart. Snakk tydelig med barna og respektere deres verdighet. Noen ganger har en tendens til å glosse over situasjonenes virkelighet, selv om barn har større forståelse og bedre er i stand til å håndtere livets realiteter enn mange voksne tror. I stedet er det ofte at barn har innsikt som beroliger og trøster voksne. Ting å tenke på er:  
    
  • Ikke fortell et barn at personen i nærheten av ham har gått vekk eller sover. Denne hvite løgnen kan føre til at et barn blir redd for å gå til sengs, eller kanskje de tror at personen tar en spasertur eller går på ferie, selv om dette ikke er tilfelle. For å glosse over virkeligheten kan barnet motstå deg og dermed miste tilliten til deg.
  •  
  • Vær ærlig med barnet ditt, men svar på spørsmålene på en aldersmessig måte. For eksempel, hvis barnet ditt er veldig ung og spør, "Hvordan døde bestefar," kan du si at bestefar hadde en dårlig vei i hodet, han var veldig dårlig, han bare ikke føler seg bedre, han sluttet å jobbe, han gjorde det døde i et veldig spesielt sted og gjenstår. Hvis barnet er gammelt nok til å forstå, kan du si at smerten i hodet hans var en hjerne svulst, og det bestemte stedet der han forblir, er et kirkegård (du kan fortelle ditt barn hvor graven / gravstenen er ) og at bestefar elsket det veldig mye.
  •  
  • Barn er ikke morbid - de er naturlig nysgjerrige. Svar med fakta i stedet for følelser (det er minst nyttig å klandre et barn for å være sykelig). Når et barn spør hva som skjer etter at en person dør, vær ærlig og si at etter begravelsen går kroppen gjennom et stadium kalt nedbrytning, kroppsrotene og kroppen blir et skjelett. Når de spør hva en kremering er, så si at kroppen er brent på en spesiell måte ved svært høy varme og vender seg til aske.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Hold avanserte slektninger oppdatert på helsen til din kjære. Kommuniser via e-post, telefon eller nettsamfunn.                  
 6.  
             

  Del 2      Tilbring tid sammen  ,

    
   
 1.             1      Kom sammen med din kjære så ofte som mulig og snakk med henne. Hvis du har noe å angre på eller du / de må forlate noe du har holdt i årevis, så bruk den tiden til å fortelle dem. Men husk, det kan være best hvis du lar det være bra, hvis det er noe stort (du lurte på personen i 15 år). Tross alt vil du ikke stresse ham / henne lenger enn han / hun allerede er.        
 2.  
 3.             2      Snakk om døden med din kjære. Lurer på om han eller hun er redd. Kanskje du vil finne fred etter hennes død fordi du vet at hun ikke var redd for å gå. Og hvis din kjære er redd, så hjelp ham eller henne til å takle sin frykt.        
 4.  
 5.             3      Fortell din kjære at du vil savne henne og ofte si "Jeg elsker deg". Ingenting er viktigere enn disse tre ordene.        
 6.  
 7.             4      Fortell din kjære at du er redd, forvirret eller trist. Kanskje hun vil fortelle deg noen ting som vil gi deg indre indre fred og hjelpe deg litt i prosessen.        
 8.  
 9.             5      Stol på personen nær deg. Noen vil kanskje snakke om død, begravelsesplaner, etc., mens andre ikke kan. Ikke anta at du vet hva personen ønsker eller trenger - spør. Dette er ikke tiden for spørsmålspill!  
    
  • Hvis en elsket hevder at hun ikke vil dø og alt kommer til å bli bra, bør du innse at dette er en forsvarsmekanisme og ubegrunnet håp. Mens det er viktig å være åpen for personens tilnærming til døden, ikke la denne fantasien bli spenninger og problemer for deg og andre familiemedlemmer. Kanskje dette ikke er på tide å spille sammen, men å gjøre det så innsiktsfullt som mulig at den kjære lider av en uhelbredelig sykdom som også påvirker andre mennesker. Det vil ikke være bra og late som om dette kan kaste bort mye tid, men i stedet dele minner, oppfylle ønskene til den kjære og tilbringe tid sammen bør være på planen.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Samle familiemedlemmene i ett rom og snakk om de gamle, delte tider. Alle vil ha minner om hvordan den elskede lo og var glad eller vil lytte og huske alle de øyeblikkene. Det vil være et fredelig øyeblikk, som du også kan se tilbake på: Han eller hun var omgitt av familiemedlemmene som alle elsket denne personen veldig mye, og hva kan være bedre enn å ha familien rundt deg når du trenger dem mest? ?        
 12.  
 13.             7      Pass på at du sier alt du vil si. Når personen forlot oss, dro hun og du kan ikke ta henne tilbake.        
 14.  
             

  Del 3      Håndtere praktiske ting  ,

    
   
 1.             1      Vurder alternativer for hjemmepleie, hospice omsorg, poliklinisk pleie og sykehuspleie. Spør den kjære personen som går gjennom døende prosessen, hvilket alternativ hun helst vil, og gjør sitt beste for å leve opp til sitt ønske. Husk at kostnads- og vedlikeholdsarbeidet for hvert alternativ skal være annerledes og mer nøyaktig vurdert før en endelig beslutning fattes.        
 2.  
 3.   2      Begynn å forberede begravelsen. Ikke fortell den kjære hvis hun ikke spør. Hun tror kanskje du var "å gjøre det".     
 4.  
             

  Del 4      Ta vare på deg selv  ,

    
   
 1.             1      Forbered deg på en rekke forskjellige følelser som du vil føle. Noen følelser kan bare skje en gang, noen kommer tilbake igjen og igjen. Typiske tanker og følelser vil inkludere sinne, frykt, bekymring og følelser av urettferdighet, sinne, tretthet, håp, delte minner, ønsketanking, lettelse, sorg, fortvilelse og mer. Det er ingen riktig eller feil måte å føle eller tenke på, og kanskje du føler at noen følelser overskrider din evne til å tenke klart.       
 2.  
 3.             2      Tillat tider med sorg. Det er normalt å gråte, og det er bedre å la det ut enn å spise alt i deg. Når tårer kommer i øynene, la dem ut.  
    
  • Viner med barnet ditt og barn og snakk om den avdøde personen. Det viser ditt barn / barn at du aldri glemmer personen, og at det er greit å gråte, vise sinne og uttrykke følelser og sorg. Husk at folk sørger på forskjellige måter.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Hedre minnene. Om noen år kan det være de små tingene som vil ha betydning, for eksempel personens favorittfarge, favoritt dessert, etc. Bevar disse minner på måter som er meningsfylte for deg. Kanskje du vil be den kjære personen om å skrive ned en eller to oppskrifter, vise deg hans eller hennes favorittbilde, husk en ferie sammen og snakk historien for deg, etc.  
    
  • Hvis du føler at andre mennesker insisterer på å huske at personen du elsket hadde ritualer og holdninger og utførte konkrete handlinger som ikke stemte overens med hvordan du vil huske den kjære personen, så takk for forslagene dine, men minne dem om at alle har sin egen måte å huske andre på og at du bor hos dem.
  •  
  • Kanskje rett etter din elskede, det enkleste å gjøre er å sette ting unna som du finner for vanskelig å se. Et par sko, et slips, selv hans favorittpinne. Ta det bort hvis du føler at du ikke klarer det, men hold minnet levende i det.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Ta en pause og en pause. Du trenger energi og konsentrasjon for å holde deg på rette spor. Fra tid til annen betyr dette at du må komme vekk fra alt som er altfor ekte og skjer. Gi deg selv små pauser for å ta en pause fra den følelsesmessige dybden av døende prosessen. 
    
  • Fortell et kjæledyr eller en nær venn om dine bekymringer, sorg og følelser.
  •  
  • Gå til en park eller middag eller bare heng med noen venner og slektninger og slapp av for en stund.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Begynn å gå til en terapeut under prosessen. Før den kjære dør for rådgivning, kan du hjelpe deg med å forberede deg. Rådgivning er også en viktig bro fra personens nærvær til deres fravær i livet ditt. Gå til terapeuten etter den kjære døds død. Å snakke åpent og fritt med ham, vil hjelpe deg å la dine følelser ut; Han vil ikke dømme deg fordi hans jobb er å hjelpe deg.       
 10.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

      

          
Relasjoner populær:
Å være forførende (for jenter).

Gjenkjenne om du er en narkissistisk utvidelse.

Avtale med en besatt venn.

Bryt opp med noen og vær fortsatt venner.

For å fortrylle en mann.

Kom over dem.

La en jente rødme.

Stopp kritisere andre.

Finn en venn om tre uker.

En jente trøst.

Finn den rette kvinnen.

Stopp å elske noen.

Hold deg kult i nærheten av din forelskelse (for jenter).

Har en positiv innvirkning på andres liv.

Håndtere mindre intelligente mennesker riktig.

Bryt opp med en jente.

Fortell en jente i et brev som du liker henne.

Kom nærmere din venn.

Gjør riktig på den første datoen.

Gjør din ex sjalu.

Snakk.