Home \ relasjoner
 

Overvinne sjalusi etter en oppbrudd.

 

Selv om en breakup var uunngåelig og du sannsynligvis er bedre, kan du ikke slutte å bekymre deg for den andre personen automatisk. Det er normalt å lure på hvordan hun gjør, hva hun gjør, og enda viktigere, om hun fortsatt savner deg eller går videre. Sjalusien om å være atskilt er noen ganger et større problem enn det du hadde under et forhold. Nå må du møte ditt verste mareritt hvis han eller hun har en ny dato. Alle anonyme potensielle gribber har nå forent og blitt en ekte kjøtt-og-blod-person. Og kanskje den verste delen er at du ikke lenger har rett til å protestere. Din første impuls er å få deg til å føle deg sint, lurt og skuffet. Men mye du vil overvinne disse følelsene, vil de gripe deg og gjøre deg gal.

 

Heldigvis er dette problemet utbredt, og tro det eller ikke, ikke halvparten så vanskelig å overvinne som det virker i begynnelsen. Her er noen forslag som hjelper deg med å overvinne sjalusien om separasjon.

                

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Trekk deg sammen. Gjenta for deg selv at alt til slutt vil bli bedre for deg. Husk at det ikke er en ekte fysisk faktor som forårsaker sinne, angst og panikk. Det er ingenting som truer deg, men alt er i deg og jobben din er å bli kvitt disse tankene for å være i harmoni med deg selv igjen. Når du har overbevist deg selv, er du trygg. Du vil føle at du er i kontroll igjen, og du vil kunne håndtere alle de negative følelsene. 
    
  • Tilnærming dine negative følelser direkte. I stedet for å se på dem som uunngåelig og naturlig, se etter måter å gjøre dem til en nyttig holdning. En som støtter deg i stedet for å føle seg maktløs og hjelpeløs. Vær oppmerksom på at negative følelser binder deg til tapet, mens en positiv holdning hjelper deg å gi slipp på personen. Du erkjenner at du hadde et forhold til denne personen uten å føle deg trist.  
  •  
  • Vær snill mot deg selv. Må du virkelig gå gjennom dette? Nei!
  •  
         
 2.  
 3.             2      Ikke bruk din tid til å tenke på hva "faktisk" din sjalusi handler om. Fokusering på de negative følelsene setter deg i en sårbar stilling. Du kan enkelt forvirre din sinne og frykt med det faktum at du fortsatt elsker og trenger din ex tilbake. Å komme inn i din nye crush - hvem han er, hva han gjør, hvordan han kan bli utslettet - er enda verre og farligere. Tanker om de hjelper deg ikke med hva deg du ikke liker og trenger å endre om deg selv. Slike tanker holder deg bare fanget i frykt, selvtillit, smerte og sjalusi, og hindrer deg i å fortsette. 
    
  • Husk at å bryte ned essensen av det som kunne eller kunne ha skjedd, fører til et tidligere liv, da nostalgi vil fange deg i en tidligere tid i livet ditt. Selv om det ofte er sagt, er det like ofte oversett å si at det er bedre å elske og ha mistet enn aldri elsket. Det er mye sunnere å sette pris på å ha elsket denne personen en gang, men samtidig å vite at det er nå på tide å gå videre. Det er mulig å sette pris på opplevelsen av hva det var uten å bli involvert igjen og igjen.
  •  
  • Og hvis du virkelig ikke kan slutte å stille spørsmål, er sjalusi i utgangspunktet fordi du føler at du vil ha noe du ikke har. Den eneste leksjonen du kan lære av, svarer deg selv på hva du mangler inni og hvordan du kommer unna det ved å fokusere på din personlige vekst (se trinnene nedenfor). Se på det på denne måten - selv om du får person X tilbake, ville det dype, nagende gapet bli fylt inn? Nei - fordi ingen kan fylle indre misnøye. Bare du har kraften.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Ta en titt rundt. Ja, se deg rundt - ditt hjem, kontor, familie, venner, karriere etc. Anerkjenn alle de flotte menneskene og mulighetene som omgir deg. Fokus på de menneskene som gjør deg glad. Tenk på så mange vakre ting som mulig, for hvilke folk har komplimentert deg. Når du gjør det, hjelper det deg med å begynne å føle deg trygg og takknemlig. Det vil utløse noe i deg, slik at du vil ha mer av de tingene som gir deg glede, det overvinter din sjalusi og fyller tomheten din.       
 6.  
 7.             4      Få en buffer minst i begynnelsen. Hvis du er heldig, vil du sjelden eller aldri se din eks med sin nye kjæreste. Men hvis du ikke kan unngå å se dem, vær forsiktig så du ikke er alene hvis du vet at du ikke kan unngå det pinlige møtet. Med en buffer gir en medskyldig deg en tryggere følelse. Venner og kolleger distrahere deg også og forhindrer deg i å bli for besatt av det lykkelige paret. 
    
  • Lytt til venner og familie. Det er mulig at de har et rimelig perspektiv på situasjonen som har utviklet seg, og kan gi deg solid råd om hvordan du skal håndtere det. Ikke anta at de bare sier alt for å få deg til å føle deg bedre. Søk etter sannheten i ordene.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Ta den rette veien. Selvfølgelig kan du ikke alltid ledsages av hvem som skal hjelpe deg i en delikat situasjon. Hvis det uunngåelige møtet skjer og du er alene, vær så vennlig og reservert. Det er viktig å være høflig, men ingen forventer at du skal behandle dem som dine beste venner. Å prøve det ville se ut både merkelig og uoppriktig og stress deg bare unødvendig. 
    
  • Har raske unnskyldninger, for eksempel: "Det er flott å se deg, Bob / Jane, jeg beklager, men dessverre kan jeg ikke bli og snakke, jeg har en frisøravtale og jeg er sen!" eller: "Flott å se deg, Bob / Jane! Jeg skulle ønske vi kunne snakke litt, men jeg må hente sjefen min fra flyplassen og trafikken er så dårlig." eller bare "Hei Bob / Jane, det er fint å se at du har det bra, se deg!" Du trenger ikke å tilby en forklaring med mindre du vil ha det. Men ikke prøv å avsløre dine følelser ved ansiktsuttrykk eller ved å være uhøflig.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Se så godt du kan. Du gjør ikke dette for din eks, for å innse hva han eller hun har mistet (og vil ha deg tilbake), eller for å bevise for alle at du er bedre enn deres nye kjærlighet. Gjør det fordi du fortjener det. Du skylder det for deg selv å vise deg verden til din beste herlighet. Det er ingen bedre kur for å overvinne sjalusi og ondskap enn en ny dose av selvtillit.       
 12.  
 13.             7      Bli involvert. Å finne noe som holder deg opptatt, vil ta hele tiden din og sørge for at du på slutten av dagen er for trøtt og stolt av dine prestasjoner til å tenke på negative ting i det hele tatt. På den annen side garanterer det deg beundring og sjalusi (!) Av andre og overbeviser deg igjen om hvor stor du er. Dette kan være en fin måte å gjøre din kreative side blomstret og forbedre ditt profesjonelle selv, hvis du ser dette som en tid for personlig vekst og gi deg de nødvendige mulighetene.       
 14.  
 15.             8      Vær din egen store prioritet. Uansett hva du gjør, husk at alle dine handlinger bør fokusere på å gå videre. Så snart du blir den viktigste personen i livet ditt, vil du oppdage at du beveger deg så fort og fortiden er for lenge siden å tenke på det. Din eks og den andre kvinnen / mannen vil bare være et vakt minne. En del av din erfaring, men ikke lenger.                 
 16.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

                     
Relasjoner populær:
Finn ut hvem dine sanne venner er.

Leser en person.

Husk, om din kone jukser deg.

Å være arrogant.

Bli en god nabo.

Avtale med avvisning.

Finn ut om en jente elsker deg eller bare en god venn.

Kyss noen du elsker.

Ignorer folk som ikke er interessert i deg.

Fortell en mann Jeg elsker deg uten å skremme ham.

Bor hos noen som lider av PTSD.

Komfortabel noen.

Overleve en oppbrudd.

Turgåing som homofil eller lesbisk tenåring.

Finn en kjæreste hvis du er sjenert.

Vet når din venn vil at du skal kysse ham.

Avtale med internalisert homofobi.

Snakk om en utlending.

Åpne en bh med en hånd.

Avtale med din nabos ugudelige eiendom.

Kontroller en narcissist.