Home \ relasjoner
 

Liker du en gutt?

 

Å finne ut om du liker en gutt eller ikke, kan være komplisert og forvirrende. Vær ærlig med deg selv hvis du vil være klar over dine sanne følelser for ham. Ta deg tid til å tenke på det. Tenk på dine følelser, handlinger og reaksjoner. Søk råd fra de som kjenner deg best.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Prosess følelser  ,

    
   
 1.            1      Vær ærlig mot deg selv. Ta deg tid til å granske livet ditt. Finn ut om dine følelser for denne gutten er ekte eller en slags distraksjon. Spør hardt spørsmål og gi deg ærlige svar.  
    
  • Har du ofte dagdrømmer om ham?
  •  
  • Har du vurdert hvordan du ved et uhell kan komme over ham på offentlige eller på skolen?
  •  
  • Har alle vennene dine relasjoner og du føler deg marginalisert?
  •  
  • Fødte forelskelsen på en praktisk tid, like før en dans eller en måned før Valentinsdag?
  •  
         
 2.  
 3.             2      Lag en journal. Hold en journal mens du finner ut om du liker en gutt eller ikke. Skriv om dine møter med ham. Beskriv hvordan du føler når du ser ham. Følger disse følelsene deg resten av dagen, eller forsvinner de snart etter at stiene er skilt? Skriv ned alle dagdrømmer. Skriv ned håp om at du har en fremtid med ham. På slutten av hver uke, vurder oppføringene dine for å rangere følelsene dine.        
 4.  
 5.             3      Snakk med din beste venn. Kontakt din beste venn for råd, den personen som kjenner deg best. Snakk med din beste venn om dine følelser. Fortell henne hvorfor du er usikker på om du liker denne gutten. Hør etter at du snakker. Få tilbakemelding fra din beste venn. Svaret fra din beste venn kan forstyrre deg, utfordre deg eller bekrefte hvordan du virkelig føler. Ta deg tid til å behandle tilbakemeldingen din.                  
 6.  
             

  Del 2      Behavior Changes  ,

    
   
 1.             1      Hvor ofte snakker du om ham? Hvis gutten du liker er alltid i hodet ditt, vises navnet hans i hver samtale. Hvis du ikke kan slutte å tenke på ham så er det kanskje et tegn på at han ikke kan komme seg ut av hodet og du liker ham mer enn du tror!  
    
  • Har venner og slektninger allerede fortalt deg at du stadig snakker om ham?
  •  
  • Er du klar over at du finner merkelige sammenhenger mellom livet og hvert emne i samtalen?
  •  
         
 2.  
 3.             2      Har du nye interesser? Har du nylig utviklet andre interesser at gutten også har det du kanskje vil? Hvis du deltar i nye aktiviteter eller har plutselig blitt interessert i et merkelig emne for å imponere på ham, så har du en forelskelse på ham!  
    
  • Har du nylig blitt med i en klubb for å tilbringe mer tid med ham?
  •  
  • Leser du favorittbøkene dine slik at du snakker med ham?
  •  
  • Har du sett hans favorittshow overdrevet, slik at du kan forholde seg til det i samtalen med ham?
  •  
         
 4.  
 5.             3      Har du spesiell oppmerksomhet på utseende og handlinger? Når du liker en gutt, legger du særlig vekt på utseende og handlinger. Du vil vise ham den mest attraktive, selvsikker, morsomme og coquettish versjonen av deg selv. Du bruker mer tid på å finne det perfekte antrekket eller lage håret ditt. Du går gjennom samtalen med ham i hodet ditt igjen og igjen for å analysere hva du ellers kunne ha sagt. Hvis du tenker så hardt om hvordan du kan imponere ham med ditt utseende og dine handlinger, så har du en forelskelse på denne gutten!        
 6.  
             

  Del 3      Dine møter med ham  ,

    
   
 1.             1      Hvordan reagerer du på ham? Dine reaksjoner på hans nærvær og stemme er meningsfylt! Hvis du er veldig spent på å se ham, reagerer sterkt på sin fysiske tilstedeværelse, og snakker med ham i flere timer, så sannsynligvis liker han ham veldig mye. Hvis dine følelser og reaksjoner ikke er forskjellige, vil du sannsynligvis ikke finne ham bra.  
    
  • Føler du en fladrende spenning i magen eller er du bekymret for hjertet ditt når du ser det? Blør du når han snakker til deg?  
  •  
  • Føler du tinte og skremt når kroppen din børster deg?
  •  
  • Smiler du og svarer straks når han ringer til deg eller skriver til deg, eller ignorerer du hans kontaktforsøk? Er du redd for slutten av samtalen, eller ser du frem til det?  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Hvor mye tid bruker du sammen? Tid brukt sammen er et godt barometer for hvordan du virkelig føler om ham. Hvis du med vilje tar deg tid til å se ham, sørg for at du møter ham "ved et uhell", eller komme deg inn i neste gang du ser ham, så er du interessert i ham. Hvis du gjør liten innsats for å tilbringe tid med ham, er forholdet ikke en prioritet for deg.        
 4.  
 5.             3      Er du sjalu? Hvis du er forelsket på en gutt, er det ofte vanskelig å se ham flørt eller snakke med andre mennesker. Når sjalusi viser sitt stygge ansikt, er det et tegn på at du har utviklet romantiske følelser for ham. Hvis du blir possessiv mot ham, så alltid å vite hvor han er, hvem han er der med og hva han gjør der, så er du interessert i mer enn bare vennskap med ham. Hvis du ikke er opprørt, flirter med andre, så er du kanskje ikke den sjalu typen, eller du er ikke interessert i et forhold med ham.        
 6.  
 7.             4      Merker du små ting om ham? Hvis du liker en gutt, kjenner du ofte de minste, mest idiosynkratiske detaljene om ham. Du vet hvordan han liker hans kaffe eller hvordan han bruker en sandwich. Du kjenner hans favorittband eller film. Kanskje du kjenner hans morsomme fobi. Hvis du finner ut de små tingene i en persons liv og legger merke til deg, så er det opp til deg å bli kjent med personen på et intimt nivå.        
 8.  
           Les mer... (10)      
Relasjoner populær:
Glem din ex.

Påvirke andre mennesker.

Adresse kvinner overalt.

Dele en løve.

Få et telefonnummer.

Gjenkjenn hvis en jente liker deg.

Få vennen din til å bryte opp med deg.

Bygg et sunt forhold.

Elske en gift mann.

Få en avtale.

Finn ut om noen er skilt.

Datoer med stoner.

Bli kvitt en uønsket venn.

Ikke steng din ex på sosiale medier.

Å være glad som singel.

Vet når en fyr flirter med deg.

Pass på at kjæresten din er utro på deg.

Legg merke til din forelskelse.

Som en jente flirter med en jente.

Forvis noen fra minnet.

Bli en bedre mann.