Home \ relasjoner
 

lider av depresjon etter en oppbrudd.

 

Breakups kan være forferdelig. Det er en vanskelig overgang fra et liv der du har delt alt med en person og det øyeblikket du vil kalle dem, men den personen er ikke lenger der for deg. Depresjonene som ofte oppstår etter en oppbrudd, kan være så sterke og alvorlige at ingen virkelig forstår hva du går gjennom akkurat nå. Men det er måter du kan overvinne disse følelsene. Du trenger ikke å gråte hele tiden eller spise en liter iskrem. Her er din wikiHow-veiledning om hvordan du skal håndtere depresjon etter en oppbrudd.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Vær oppmerksom på at det vil ta litt tid. Spesielt hvis det var et langt forhold, vil det være en vanskelig og sannsynlig lang prosess. Vær klar over dette og gi deg tid til å helbrede og gjenopprette.        
 2.  
 3.             2      Forstå at følelsene du har er normale, og du burde leve dem ut. Ikke ta vare på dine følelser, sinne / frustrasjon eller din tristhet, men vær oppmerksom på at det er naturlig og normalt å føle den måten. 
    
  • Viner, hvis du må. Bare gråt riktig. Det er ditt. Men på et tidspunkt må du stå opp og fortsette. Livet fortsetter, og det vil fortsette uten deg hvis du ikke reiser deg.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Skjul alt du ikke kan se akkurat nå. Ta alt som minner deg om din ex (ex bilder, brev, etc.) og legg det i en boks. Skjul boksen på et vanskelig sted, for eksempel på baksiden av skapet ditt. Men ikke kast bort disse minner, eller du kan til slutt angre på det. Du bør definitivt plukke opp det, men for øyeblikket vil du ikke fortsette å se på det og føle deg dårlig om det. Fjern det fra ditt liv for øyeblikket og gi deg selv en pause.       
 6.  
 7.             4      Stick så godt som mulig til en godt regulert rutine. Det vil ikke være lett i begynnelsen, men du må tvinge deg til å spise og sove regelmessig. Det vil også ta tid, så vær tålmodig med deg selv.       
 8.  
 9.             5      Prøv å rette tankene dine til noe annet. Gå ut og gjør noe som er morsomt for deg. Følg hobbyene dine. Enten du sykler, spiller karate, tegner eller spiller gitar, fokuserer du bare på denne aktiviteten og distraherer deg selv fra smerten din.       
 10.  
 11.             6      Nyt tiden med folkene som er en del av livet ditt. Tilbring så mye tid som mulig med venner og familie. Du er ditt sikkerhetsnett mens du arbeider med effektene av separasjon. Hvor mange av disse menneskene så du ofte under ditt forhold? Hvis du har hatt et langt og intenst forhold, er det sjansen for at du har savnet noen av vennene dine eller familien din i svært lang tid. Ta deg tid til å tilbringe litt fritid med disse menneskene og gjør noe flott. 
    
  • Sørg for at venner og familie vet hva som skjedde og spør dem om hjelp og hjelpe deg gjennom denne vanskelige tiden.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Godta slutten av forholdet. Husk at forholdet kom for en god grunn og at det ikke var sløsing med tid. Kanskje du har lært noe veldig verdifullt fra det, og du vil ikke begå de samme feilene igjen i et forhold. Eller kanskje du bare tok en pause og flyttet forholdet. Uansett hva dine grunner, men du må fortsette i livet ditt.                 
 14.  
             

Tips .

      

            

Advarsler .

      

            

Hva du trenger .

             
Relasjoner populær:
Ikke lenger å bli ignorert.

Vet når du skal bekjenne din kjærlighet til en person.

Ikke elske noen lenger.

Er det virkelig kjærlighet.

Gjenvinne din eks, hvis hun forlot deg for hennes eks.

Ta kontakt med sværmen.

Finn ut om kjæresten din er klar til å kysse deg.

Svar på Takk.

Arguing.

Vet om du har funnet din valgte.

Mangler en person.

Mester vanskelige diskusjoner.

Dating en tvilling.

Leter du etter en kjæreste som en nerd.

Å være en uromantisk person med en uhelbredelig romantisk.

Flørt via SMS.

Finn ut om noen er homofile.

Håndter utålmodige mennesker riktig.

Finn ut om vennen din bruker deg.

Behandle umulige mennesker riktig.

Vær den fine gutten naboen og få jenta uansett.