Home \ relasjoner
 

Ikke kjeder deg i forholdet til din venn.

 

Et tyrkisk ordtak sier "Ingen vei er lang med godt selskap". Hvis du er i et forpliktet forhold, og du fortsatt har det vanskelig å si farvel hver gang, så kanskje du burde bruke mer tid sammen og ha det gøy sammen slik at kjærligheten forblir frisk. Det er mange ting du kan gjøre alene hjemme, men det er mye mer moro som venter på deg når du går ut. Selv om du ikke er virkelig typen, ikke bli en sofa potet i forholdet ditt.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Hold forholdet friskt og interessant på en morsom måte  ,

    
   
 1.            1      Vær romantisk. Rutinemessig og stress i hverdagen før eller senere belaster ethvert forhold. Noen ganger er blomster ganske enkelt ikke nok til å få deg til å smile som de gjorde de første ukene. Ta vare på mer romantikk i kjærligheten din. Reise med bil fra byen til skyskraperne ikke lenger blokkerer utsikten over himmelen og stjernene lyser lysere enn gatelamper. En annen ide ville være å tilbringe natten på stranden. Bare deg og han, ved brannen med en flaske vin. Informer deg på forhånd om lokale lover! Du vil absolutt ikke bli straffet for en romantisk natt til en straff.        
 2.  
 3.             2      Bli involvert med kunst. Det finnes utallige hendelser i hver by, og selv om du ønsket å gå til alle, ville du aldri lykkes. Så i stedet for å romme gjennom fjell av vurderinger på utstillinger, finn ut hvor neste komiske festival, konsert eller poesi slam skal finne sted.       
 4.  
 5.             3      Vær kreativ og overraske ham ved å banke på døren i helgen bevæpnet med en piknikkurv. Gå deretter til parken eller en nærliggende ås til frokost. I utgangspunktet er spontanitet alltid viktig hvis du vil ha det gøy!                 
 6.  
             

  Del 2      Har en chat  ,

    
   
 1.             1      Ikke vær stille hele tiden. Vis deg underholdende og åpen for din venn. Den klassiske er selvfølgelig å møte i din søte gamle kaffebar eller prøve en ny trendy kaffebar i byen din. Hvis du liker å chatte og nyte et godt måltid, velg en restaurant hvor du kan prøve forskjellige retter. Fra tid til annen kan du også gjøre klubber i ditt område usikre. Dans natten bort eller nyt drinker i en bar mens du rocker favorittlåtene dine med foten din.       
 2.  
             

  Del 3      Gjør ting sammen  ,

    
   
 1.             1      går ut. Se film i kino sammen, for eksempel. Det er så mange flotte nye filmer, hvor du kan le hjertelig sammen, eller levere samtalen i flere dager. Et godt forhold lever av god omsorg! Bortsett fra å gå på kino, kan du gå til filmfestivaler og se alle premierne, eller registrere deg for en klubb hvor du kan lære kunsten å filme selv, og til og med lage din egen amatørstrimmel (ikke den slags amatørfilm - det er en annen WikiHow artikkel)!       
 2.  
 3.             2      Kompromiss. Du kan se en ekte jente film en dag hvis du lover å velge filmen neste gang. Dessuten finner han Dirty Dancing bare halvparten så ille hvis du koker opp til ham. Sett hånden på brystet og kom nærmere ham. Selvfølgelig kan du få henne til å krype under skjorten sin, men pass på signalene du sender - bare gjør det når du er klar for alt han kan føle seg oppmuntret til å gjøre. Og bli her for spontan og ressursfull. Bare trykk på pause-knappen for å gi ham et kjempefullt kyss. Han vil lyve for dine føtter!       
 4.  
 5.             3      Reiser. Vil du ha det gøy når du oppdager nye ting og møter nye mennesker? Vel, du bør reise uansett minst en gang i året. Hvorfor gjør du ikke en biltur? Når du våkner i morgen, pakk noen ting sammen (egentlig bare de nakne nødvendighetene!), Og deretter av til bilen med deg!       
 6.  
 7.             4      Spill gamle spill. Dette kommer til å bli morsomt! Ved denne anledningen vil du også bli kjent med hans kampside, som kan være svært opplysende og underholdende. Kanskje noen morsomme eller pinlige historier kommer ut av barndommen din? Og til slutt er det et kyss for vinneren.       
 8.  
 9.             5      Spill hans favorittspill med ham. Med det er du definitivt på ballen med ham - vi vet alle hvor mye menn elsker sine dataspill, og hvis kjæresten deres er så spent på det, elsker de det (og de) mye mer! Prøv det, tiden flyr virkelig.       
 10.  
 11.             6      Gjør noe sammen. Koker sammen. Menn kan ikke motstå god mat. Det er den sikreste måten mot hjertet hennes. Han vil gjerne se deg bevise talentet ditt på kjøkkenet. Så dum som det høres, gjør en kvinne på kjøkkenet fortsatt mange menn. Hvis du liker det litt mer oppdatert, kan du organisere en konkurranse for den beste oppskriften.       
 12.  
             

Tips .

    
   
 • Tenk på ditt eget håndtrykk eller noe lignende som bare du to kan bruke sammen. Så du viser den andre at han er noe veldig spesielt.
 •  
 • Hvis du foretrekker litt mindre "jordnær" og er helt fornøyd med videospill, online spill, rollespill eller kortspill, trenger du fortsatt ikke å sitte hjemme og spille mot hverandre. Det er mange turneringer og møter i internettkafeer, hoteller og tegneserier. Gå til en slik begivenhet og konkurrer med andre i en runde Pac-Man!
 •  
 • På et tidspunkt i et forhold er det ikke lenger nok bare å være deg selv. Du må bevisst håndtere vennens interesser og ikke bare kreve at alt må gå under nesen din. Å si "uflaks, det er slik jeg er" og ikke å kunne kompromittere er slutten på et forhold på lang sikt.
 •  
        
Relasjoner populær:
Håndtere et Libra folk.

Lag en person med stjernetegnet Fiskene som deg.

Finn en venn i en skoleuke.

Finn nye venner i videregående skole.

Venner din venn ikke lenger deg.

Slett en elsket.

Velg kjæresten en flott bursdagsgave.

Hold en jente flørt med vennen din.

Slik liker gutten i skolen deg.

Finn ut om noen utnytter deg.

Å gjenkjenne noen som bare er ute etter pengene dine.

Vær en fast venn av en musiker.

Angi grenser.

Søt leter etter ex (for tenåringer).

Vinn venner og påvirke mennesker.

Vær en elsker ved tredjepartsmetoden.

Avtale med fornærmelser.

Bli forelsket og bli forelsket.

Lag et forhold.

Tips for kyss (for gutter).

Finne den riktige fyren.