Home \ relasjoner
 

Ta tak i feil venner.

 

Kanskje har du falske venner i livet ditt og er ikke klar over det? Falske venner er vanligvis de menneskene i livet ditt som hevder at de er ekte venner, men mistenkelig ofte gjør for deg ting som man helst ville forvente fra en fiende og som synes å være bestemt for livet alene vanskelig å gjøre og forstyrre deg. Å gjenkjenne og håndtere disse menneskene er ekstremt viktig for ikke å miste sinnet og finne ut når det er hensiktsmessig å fordømme de menneskene som tar ting til det ytterste.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Kjenne fienden i livet ditt. Før du kan håndtere en "frenemy" (ordet består av "venn" og "fiende".), Må du først innse at du er med en eller flere slike personer ? re venner. Her er noen tips som burde skremme deg:  
    
  • Du kan aldri være fornøyd med deg. Når noe skjer med deg, blir hennes munn til et mocking, misunnelig grin, og vanligvis følger dette med en nedsettende uttalelse som er ment å skade deg eller sette suksess i perspektiv.
  •  
  • De er ubestridte mestere i tvilstilfylte komplimenter, de komplimenter som kanskje virker hyggelige først, men kan forstås på en annen måte og faktisk inneholder en skjult fornærmelse. For eksempel kan disse "vennene" si: "Jeg liker å se deg med nyvasket hår, så ser de veldig bra ut." Dette inkluderer imidlertid også utsagnet om at håret ditt ser ekkelt ut hvis du ikke bare har vasket det friskt. Dessverre hører du ofte overflodene av denne "kunsten".
  •  
  • De blaspheme om deg. Hvis du får vind av det og de snakker om det, hevder de enten at de ikke har noe å gjøre med det eller tjener deg en åpenbar løgn, og hevder at opphavsmannen til ryktene misforstått helt hva de sa.
  •  
  • De fornærmer deg ved enhver anledning og prøver å ødelegge dine vennskap med andre.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Stopp din magefølelse. Hvordan føler du deg når du er med denne personen? Føler du deg glad og inspirert når du møter henne, eller klarer hun alltid å ta vinden ut av seilene dine og forlate deg trist og motløs? Hvis du føler at denne personen vanligvis er tilstede når du føler deg trist og utilstrekkelig, og ikke optimistisk og full av energi som vanlig, er dette sannsynligvis et tegn på at du har satt i livet ditt en person som sprer lidelse og oppleve andre mennesker som ikke er på solsiden av livet som mål for å utøve kontroll og manipulere dem. Også, hvis du føler deg drenert og ulykkelig over deg selv etter å ha møtt denne personen, er det ikke en ekte god venn - gode venner øker din ånd og vil at du skal føle deg bra. Kjenne følgende eller lignende oppførsel og være mistenkelig:  
    
  • Når du prøver å utvikle eller oppnå et mål, for eksempel, gå ned i vekt, få bedre karakterer eller få en kampanje, gjør de alt for å sabotere innsatsen din. Noen ganger oppmuntrer de deg til å gjøre ting som vil undergrave fremgangen din, for eksempel å misbruke sjefen din eller spise søtsaker i helgene. Falske venner avslører de verste egenskapene i en person, fordi vennskapet egentlig ikke er en i det hele tatt.
  •  
  • De vil aldri ha det beste for deg, og du vet det også. Faktisk føler du at hver gang du vil diskutere noe med dem, argumenterer de kranglet, ruller øynene sine, gjør fornærmende kommentarer, og er i prinsippet negative om alle dine ønsker og drømmer.
  •  
  • For noen uker siden ba du den personen om å hjelpe deg med noe viktig, og når tiden kommer, prøver din "venn" å stjele sitt ansvar og du får ingenting annet enn en lama unnskyldning. Du vet allerede dette scenariet, fordi denne personen allerede har gjort det til deg et dusin ganger.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Endre noe. Hvis du ikke er sikker på om denne personen er Frenemy eller ikke, bør du snakke om det med en annen venn, som du er 100% sikker på og i hvis nærvær du aldri føler deg dårlig. Denne vennen kan gi deg et nytt perspektiv, som gjør at du bedre kan bedømme kvaliteten på vennskapet ditt med den andre personen. Selvfølgelig bør du være sikker på at du overlater deg til noen som du virkelig kan stole på, og hvem vil ikke umiddelbart videresende det du sa til din falske venn. En falsk venn som har mistanke om at du følger ham på grunn av samtalene med andre venner (og advarselen de gir andre) kan være en ganske ubehagelig samtid.        
 6.  
 7.             4      Snakk vanlig med din feil venn. I stedet for å jukse rundt bushen og bære den byrden for alltid på skuldrene dine, bør du fortelle den personen direkte hva du føler. Unngå å være sårbar eller stresset; Hold deg til fakta og si åpenlyst hvordan du følte deg gjennom noen uttalelser eller handlinger. For eksempel:  
    
  • "Jeg følte meg forferdelig da du sa til hele dansegruppen at kostymen min er altfor stram for meg. Ville du virkelig drepe meg på den måten med vilje? "
  •  
  • "Jeg ser deg som min venn. Så det gjorde meg virkelig vondt da du sa i går at jeg var for dum og ufokusert til å bli en god taleskriver for debattklubben. Jeg skjønner at du sa det på en sjokkerende og morsom måte, men likevel fant jeg denne vitsen upassende fordi det var tydelig på bekostning av meg. "
  •  
  • "Jeg er veldig skuffet over at du ofte sier ting som høres bra ut først, men i virkeligheten kan forstås på en annen måte. For eksempel, da du fortalte meg at de par jeans jeg kjøpte ser veldig bra ut for prisen, har du også antydet at buksene ikke var så store (og spesielt i forhold til dyrere jeans) ser ut. Hvorfor er det så vanskelig for deg å være snill mot meg, i stedet for å stramme meg hele tiden? "
  •  
         
 8.  
 9.             5      Formentlig vil din falske venn bli overrasket eller nekte alt. Ved å stille spørsmålstegn ved din falske venn, tvinger du ham eller henne til å enten bekjenne farge og bekjenne det doble spillet eller nekte alt. Begge tilfellene kan forekomme, og selv om din "Frenemy" nekter alt, betyr det ikke at han vil forandre sin oppførsel og ikke lenger vil skade deg. Kanskje din falske venn reagerer også ille og nekter å snakke om emnet. Det ville være en ganske tydelig indikasjon på at du bør avslutte dette såkalte vennskapet bedre.  
    
  • Selv om den andre personen har tantrum eller hylende, bør du alltid huske på at hun ikke er nær deg akkurat nå. I det minste er sannheten ute nå, og du kan endelig fokusere på andre relasjoner og vennskap i livet ditt.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Vær realistisk om din evne til å være vennlig med din "Frenemy". Mens du bør vise medfølelse i livet, og i dette tilfellet er det sannsynlig at din "venn" har utviklet et forstyrret mønster for mellommenneskelige forhold og faktisk oppfatter seg som smart, original og overlegen, og ikke nødvendigvis betyr, og kanskje Likevel bør du tenke på deg selv først. Hvis din falske venn ikke kan oppføre meg som en ekte venn, vil du aldri føle deg trygg og glad i hans nærhet.        
 12.  
 13.             7      Ta deg selv i nesen. Kan det være at du også har noen av egenskapene til en falsk venn? Ofte å henge ut med folk som bruker tanker og ord for å nedkonkurrere andre, kan raskt gni av, spesielt hvis du prøver å være en del av en hip-klick eller bli en alpha-mann. Vær ærlig med deg, dersom du dømmer din egen oppførsel og innrømmer at du oppfører deg som en "frenemy" mot dine egne venner. Endre oppførselen din umiddelbart.        
 14.  
 15.             8      Tegn en linje. Når du har bestemt deg for at du har en feil venn, og du har bedt personen om årsakene til deres oppførsel, men de ikke gjør noen endringer, bør du avstå fra dette mislykkede vennskapet. Husk at dette ikke avsluttes med et ekte vennskap, men bare et opprørt, forgiftet mellommenneskelig forhold, og at dere begge vil ha glede av å gå sine egne veier fra nå av. Du bør imidlertid alltid være høflig og vennlig - langt fra selvfølgelig. Det er ingen grunn til å gni ekstra salt inn i såret.                  
 16.  
             

Tips .

                  
Relasjoner populær:
Forbedre dine analytiske ferdigheter.

For å komme overens med det.

Hvordan lære å akseptere et homofilt ekteskap.

Jeg elsker å si deg på hindi.

Gjenkjenne om en mann liker deg (for menn).

Vet om noen lyver.

Finn ut om vennen din eller kjæresten din er utro på deg.

Kramme en gutt.

Bli kvitt ham om 10 dager.

Glem gutten du liker.

Fordel visittkort.

Går ut med en skilt mann.

Gjør noen smil.

Ha et modent forhold.

Finn en venn i en skoleuke.

Kontrollkonflikter.

Leser en person.

Glemte ex kjæresten.

Fortell noen som du vil være igjen alene.

Kom over ex vennen.

Å være en god medborger.