Home \ relasjoner
 

Kom over sin fortid.

 

Finner du noen ganger deg selv om din venns siste kjæreste? Er hennes forhold som en film i hodet ditt? Føler du deg truet av at partneren din har delt sitt liv med en annen kvinne? Du er ikke den eneste som har disse følelsene, de er svært utbredt blant mange kvinner. Konstant tvangstanker om vennens fortid kan være en forstyrrende og stressende aktivitet. Denne veiledningen vil hjelpe deg med å stoppe disse tankene og bygge et bedre forhold.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Stopp å tenke på sin fortid. Det høres litt for enkelt, men faktisk er det ikke vanskelig i det hele tatt. Når du legger merke til hvordan tankene dine drifter i fortiden din eller din eks, prøv å tenke på noe annet. Du kan enten erstatte dine tanker med et bilde av en elsket eller bare et annet emne, som din handleliste. Alternativt kan du bare fokusere på pusten din, føle lungene puste inn, føle at luften går gjennom nesen din. Bli klar over hvordan brystet sakte beveger seg opp og ned og føles som den varme luften kommer ut.       
 2.  
 3.             2      Vær oppmerksom på at du har tilbakevendende sjalusi. Dette skjer når sjalu tanker utløses av mennesker eller hendelser fra fortiden. Å tenke på vennens fortid med sin eks, får deg til å føle seg usikker, trist, opprørt og til og med sint; alle severdighetene i sjalusi. Den gode nyheten med tilbakevendende sjalusi er at disse tidligere hendelsene og enkeltpersoner ikke sannsynligvis vil være en reell trussel mot deg eller ditt forhold. Vanligvis er exen lang historie, og hendelsene de har delt er bare et fjernt minne for partneren din.        
 4.  
 5.             3      Ikke straff ham for sin fortid med dårlig oppførsel. Å være stadig besatt av sin fortid, gjør deg ikke så god om deg selv eller ditt forhold. Følelser av sinne, sorg og usikkerhet kan være overveldende, og de kan få deg til å fungere irrasjonelt. Det er lett å gi følelsene dine til din partner, fordi han er den nærmeste deg, og dessuten indirekte, det er derfor du lider av dette problemet. Hvis du gjør det på denne måten, straffer du i hovedsak din partner for sine feil i fortiden. Prøv å identifisere når du er i dette humøret og gå en tur, les eller utfør en aktivitet som tar deg bort fra partneren din. En liten tid for deg hvor du blir distrahert, vil hjelpe deg med å roe seg og hindre deg i å si ting du senere angre.        
 6.  
 7.             4      Arbeid på deg selv. Når livet ditt handler om partneren din, mister du følelsen av deg selv. Gå tilbake til en tid da du var uten din partner og tenk på hva slags person , du var og hva du likte, så gå ut og gjør de tingene! Alternativt kan du finne en ny hobby, koble deg til gamle venner og familie, lese favorittboken din på nytt eller bare vær alene for en liten stund. God selvtillit er viktig for å stoppe effekten av sjalusi. Skriv ned en liste over ting du er god til, samt prestasjoner for å få deg til å føle deg bra om deg selv. Ikke glem at du er et unikt og fantastisk individ med mye å tilby og en historie å fortelle. Å ha et positivt selvbilde forhindrer deg i å sammenligne deg med din ex og spørre deg selv hva hun hadde, hva du ikke har. Sannheten er at hun også har mange fantastiske kvaliteter, og derfor var partneren din tiltrukket av henne i utgangspunktet, men det reduserer ikke deg eller ditt forhold fordi du har så mye, om ikke mer, å tilby. Som det gamle ordtaket sier, kan du ikke elske noen før du elsker deg selv.        
 8.  
 9.             5      Arbeid på forholdet ditt. Du er sjalu på opplevelsen din partner har hatt med sin eks, kanskje de var på ferie eller delte en kjærlighet til en spesiell aktivitet sammen. Det beste verktøyet er imidlertid å skape noen av dine egne fantastiske opplevelser og minner. Start en felles hobby, ta en natt ute eller prøv noe nytt med partneren din. Nyt tilstedeværelsen av hverandre, ler og ta bilder, så du har konkrete memorabilia som du kan se på i fremtiden. Over tid ser du at du lager din egen historie, og den han deler med sin eks, er bare et fjernt minne.        
 10.  
 11.             6      Fortiden gjør oss som vi er. Med mindre du ble født bokstavelig i går kveld, så har du også en fortid. Bare ta et øyeblikk til å reflektere over ditt siste tiårs erfaringer og å huske hvor mange av disse opplevelsene har gjort deg den personen du er nå. Vi har alle en fortid, vi har alle en historie om hvordan vi har gjort det her for tiden og hvor mye vi prøver, kan vi ikke endre det. Vi alle tar beslutninger underveis, noen gode, noen dårlige, og resultatene av disse beslutningene er det som til slutt former oss. Din venns fortid er verdifull som den har ført ham på vei til deg. Han kan ha nådd deg uten å bryte, eller han kan ha hatt noen uhell underveis, men resultatet er det samme: han har funnet deg. Så vær i stedet for å være sint og opprørt over veien han tok, vær glad, for uten han ville han ikke være her.                  
 12.  
            

Tips .

             
Relasjoner populær:
Stopp hater noen.

Liker du en gutt.

Adresse til en fremmed jente.

Finn venner i en ny skole.

Hva skal jeg gjøre med en gutt som snakker med deg.

Hvordan kysser du en jente.

Oppmuntre kjæresten din.

Vet når du skal være passivt aggressiv.

Start en samtale med din forelskelse uten å være flau.

Finn ut om en jente du liker, vet at du liker det uten at du faktisk forteller henne.

Åpne en bh med en hånd.

For å gjenopprette fra et forhold til en sosiopat.

Bryt opp med noen som elsker deg.

Kjenne potensial misbruk i et forhold.

Gjenkjenne om en god venn vil ha et romantisk forhold.

Kom over en mann.

Bli bedre kjent med vennen din.

Komme i nærheten av en jente.

Finn en venn som barn.

Finn ut om en person virkelig savner deg.

Opprettholde relasjoner.