Home \ relasjoner
 

Kom over den første kjærligheten.

 

Det kan være veldig vanskelig å komme over den første store kjærligheten. Første kjærlighet viser deg hvordan det føles å være en del av et romantisk forhold. Dine første erfaringer i dette feltet satte også kursen for dine fremtidige relasjoner. Hvis du har problemer med å fordøye denne første separasjonen, er den helt normal. Hver adskillelse gjør vondt, men hver av oss må gå gjennom denne situasjonen. Og det er ting du kan gjøre aktivt, slik at du kan se fremover positivt igjen. Først av alt bør du ikke tenke så mye om din eller din eks. Konsentrere deg fast her og nå og ikke prøv å fange fortiden. Få en sunn visning av dette tidligere forholdet. Ja, det er over, men du lærte mye om deg selv mens og fordi du var forelsket. Selvfølgelig kan du sørge for en stund, men til slutt er det på tide å se igjen inn i fremtiden, som fortsatt holder så mye for deg. Se fram til alt du kan oppleve, i stedet for å sørge for din tapte kjærlighet.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Endre innstillingen  ,

    
   
 1.            1      Ikke tenk for mye om din ex-partner. Du kan tro at din beste innsats er å forvise din ex fra ditt liv og tanker, men denne strategien kan lett komme tilbake. Hvis du prøver å desperat å tenke på noe, må du bare tenke mer på det. Så i stedet for å prøve å tenke på din ex-partner, bør du ikke tenke på ham hele tiden. Dette er det mer realistiske og bærekraftige alternativet på lang sikt.  
    
  • Velg en bestemt tid på dagen når du tillater deg å frelse i din ex-partner. Du kan spare deg en halv time hver morgen, for eksempel. Hvis du plutselig finner det vanskelig å ta med konkrete minner, hør på en sang eller tenk på en film du begge elsket.
  •  
  • Du forsøker da å unngå ideen om din ex-partner for resten av dagen. Når minnene prøver å snike inn i bevisstheten, si farvel til deg selv: Jeg tenkte på deg i dag. Jeg vil beholde disse minner for i morgen!  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Se etter urealistiske tankemønstre. Hvis du sørger din tapt kjærlighet, kan du være sårbar for katastrofscenarier. Kanskje ting som dette går gjennom hodet ditt som Jeg vil aldri elske noen igjen eller Jeg vil aldri bli glad igjen . Hvis du blir fanget opp i en slik tanke, stopp og konfronter dine tanker.  
    
  • Hvert forhold er unikt. Du har helt rett når du tror at du aldri vil føle på samme måte igjen. Men det betyr ikke at du aldri vil elske eller være glad igjen.
  •  
  • Vær realistisk. Nesten ingen forblir med sin første kjærlighet sammen. Tenk på foreldrene dine, familiemedlemmer eller venner. De mistet nok alle sine første kjærlighet, men de har fortsatt gode relasjoner i dag.
  •  
  • Så husk deg selv at livet kan være litt annerledes nå, men du vil helt sikkert finne en ny kjærlighet og bli forelsket igjen og glad, selv om det tar litt tid.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Fokus på nåtiden. Husk hvilke positive ting i livet du kan fokusere på nå. Tenk på dine venner, din jobb, dine interesser og lidenskaper. Du har kanskje ikke et romantisk forhold lenger, men nå har du mye mer tid til å fokusere på andre ting.  
    
  • Avtale med ting som holder deg i nåtiden. Finn en ny hobby. Bli med i en klubb. Registrer deg som frivillig og gjør det bra. Gå til et treningsstudio. Uansett hva som distraherer deg og gir deg støtte, er bra for deg.
  •  
  • Du vil kunne forlate fortiden bakover lettere når du lager nye minner. Aktivt gjør ting du liker å huske, så vil minner fra din ex-partner ikke være så ekstreme.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Ta vare på deg selv. Man kan nesten ikke tenke positivt når man ikke er god til seg selv. Kanskje du sover dårlig, du liker ikke å flytte eller du spiser nesten ingenting på grunn av hjertesorg. Men du må fortsatt ta vare på deg selv. Det er den eneste måten du kan holde sterk på, og hindre deg i å komme inn i en spiral med negative tanker.  
    
  • Vær oppmerksom ikke bare på nok søvn og vanlige måltider, men belønn deg selv. Umiddelbart etter en pause kan du til og med skjemme deg selv en stund.
  •  
  • Gå ut med venner. Bestill noe å spise. Ta en lang tur eller sykkeltur. Se favorittfilmen din.
  •  
                   
 8.  
             

  Del 2      Utvikle et forsonende syn på fortiden  ,

    
   
 1.             1      Se gjennom dine negative oppførselsmønstre. Du kan lære noe fra hvert forhold. Alt er en prosess med vekst og forandring, og forhåpentligvis vil det være et fungerende og lykkelig forhold for resten av livet ditt. Hvis du prøver å komme over din første kjærlighet, bør du se etter mønstre for atferd som du kan jobbe med for å bli bedre neste gang.  
    
  • Tenk på hvorfor forholdet ditt har brutt. Kunne du ha gjort noe annet? Er det en spesifikk grunn til at dere to ikke passet sammen? Hva fant du så attraktivt om denne personen? Ble du forelsket i henne av feil grunner?
  •  
  • For det meste mislykkes forhold ganske enkelt fordi to mennesker ikke ble skapt for hverandre. Du kan da lære leksjonene dine og tenke på hvordan du finner noen som passer deg bedre neste gang.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Tillat deg selv å huske glade minner om tiden sammen senere. Over tid vil du kunne huske og smile ved tanken på mange situasjoner. Kjærlighet utløser alltid vakre følelser av lykke, og den første kjærligheten er alltid for spesiell. Hvis du ser et smil på ansiktet ditt når du har et godt minne, hold det stramt i stedet for å skyve det bort.  
    
  • Du kan til og med trekke styrke fra minner. Bruk dem til å minne deg om deg selv som en kjærlig person. Det kan være veldig bra for deg hvis du ikke glemmer hvor flott du er når du elsker.
  •  
  • Minner kan hjelpe deg med å overleve selv dårlige dager. Kanskje plutselig, når du sliter med deg selv, husker du noe som oppmuntrer til at ex-partner en gang sa til deg. Så godta dette minnet uten å glemme at det er et minne om fortiden.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Innse at din første kjærlighet ikke var noe spesielt. Første kjærlighet er alltid fantastisk, selvfølgelig. Du lærer mye om deg selv og gjør dine første kjærlighetsopplevelser. Men folk har også en tendens til å overvurdere opprinnelige erfaringer. Ærlig, sannsynligvis det eneste som gjorde din første kjærlighet spesielle var det faktum at det var den første. Ikke glem at det er nesten en refleks, første erfaring med noe nytt på en sokkel for å heve. Tross alt hadde kjærligheten til kjærlighet mange quirks, og du bør ikke forherlige dem så mye at du mister synet av nåtiden.  
    
  • Du kan huske overdrevne opplevelser med din første kjærlighet. Dette kan føre til at du hele tiden sammenligner i dine påfølgende relasjoner, og det kan til og med ødelegge det nye forholdet. Tenk på andre første erfaringer. Sannsynligvis er disse også bedre i minnet enn de egentlig var? Den første dagen i din nye jobb var absolutt spennende, men det skjedde nok ikke noe ekstraordinært.
  •  
  • I stedet for å forherliggjøre din første kjærlighet som en perfekt partner, bør du markere det som en opplevelse i livet ditt. Du har lært hvordan det føles å være forelsket og å være med noen. Men han var absolutt ikke den rette personen for deg. Du er bare rett og slett iboende designet for å romantisere dette minnet fordi det er ditt første i sitt slag.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Vurder din ex-partner som en sjanse til å lære om deg selv. Hva lærte du i løpet av forholdet? Hva likte du i forholdet til deg selv? Lærte du å være uselvisk? Lærte du å ta vare på en annen person? Forholdet har kanskje ikke fungert, men det er derfor du ikke bør vurdere det som en feil. De fleste relasjonene i livet ditt vil være, så å si, øve kjører , så setter pris på hva du kan lære om deg selv og dine kvaliteter i kjærlighetsforhold, og ikke forsøk å glemme hele forholdet.        
 8.  
             

  Del 3      Se fremover  ,

    
   
 1.             1      Husk dine større mål. Når det blir ro i et tap, blir det til og med til og med store livsmål i bakgrunnen. Du kan føle at du har mislyktes i målet ditt for å finne din store kjærlighet for livet fordi forholdet ditt er ødelagt. Men du bør se dette forholdet i en mye større sammenheng. Ja, det har kommet til slutt, men kanskje bare for å frigjøre deg for din sanne kjærlighet?  
    
  • Bli klar over hva du vil ha fra livet. Foruten ønsket om at du vil finne en partner, hva er det der? Hva slags karriere drømmer du om, eller hva slags utdanning vil du gjøre?
  •  
  • Det gikk galt en gang, men det betyr ikke at du har mislyktes! I jakten på våre store og viktige livsmål opplever vi alle tilbakeslag og tap. Du trenger ikke den ene personen til å finne din skjebne.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Ta litt tid før du daterer noen igjen. Mange tror at de best kan komme over en tapt kjærlighet hvis de finner en ny partner så snart som mulig. Et nytt forhold kan midlertidig distrahere deg fra dine tanker på ex-partner, men mesteparten av tiden vil disse returene ikke vare. Ta deg tid til deg selv før du hopper inn i det neste forholdet.  
    
  • Tenk på hva du forventer av et forhold. Hvilke av dine behov har blitt oppfylt i ditt tidligere forhold og som ikke har? Når du skjønner hva du leter etter i et forhold, kan du neste gang finne en partner som passer deg bedre.
  •  
  • Det er mange som hopper fra forhold til forhold, og håper alltid at denne gangen vil det være den rette. Men de som ikke klarer seg selv, kan ikke ha et arbeidsforhold. Sørg for din første kjærlighet, og innse hva du vil ha for din fremtid.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Finn en rollemodell. Tenk på hvilken venn, kollega eller familiemedlem måtte behandle en separasjon for lenge siden og er nå glad igjen. Ta et eksempel og forstå at du ikke nødvendigvis trenger et forhold for å være helt fornøyd og ha et fullt liv.  
    
  • Plukk noen som får det bra. Selvfølgelig bør din modell vise deg at du kan leve veldig bra alene, at det til og med gir store fordeler hvis du er ledig.
  •  
  • Når du har funnet noen sånn, husk hvordan personen behandlet sin separasjons smerte. Hvordan klarte han å holde seg sterk og uavhengig etter at forholdet hans ble avsluttet?
  •  
         
 6.  
 7.             4      Bare godta at du vil være trist en stund. Du vil sannsynligvis bare komme ut av dette hullet så fort som mulig, men det er også viktig å forlate følelsene dine med den plassen du trenger. Ta de riktige skrittene for å få deg til å føle deg bedre snart, men aksepter at tristheten din er en vanlig del av prosessen med å komme over slutten av forholdet ditt. Det er vanskelig, og selv om du virkelig gjør det riktig, kommer det ikke til å skje over natten. Ikke vær for streng med deg når du har dårlige dager. Dette er normalt og vil etter hvert bli sjeldnere.  
    
  • Ikke bli panikk når et minne om din ex-partner oppretter deg. Hvis du prøver for hardt for å undertrykke negative følelser, slutter du å gjøre det verre.
  •  
  • I stedet aksepter du din tristhet og ro stille litt. La de dårlige følelsene ut så du kan legge igjen dem snart.
  •  
         
 8.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                Les mer... (9)      
Relasjoner populær:
Går ut med noen i middelskolen.

Få en venn til å snyte.

Forhindre at en mann snyder deg.

Å være med en Aquarius kvinne.

Følg noen på Facebook.

Tilgi.

Berører en gutt.

Luktende forførende på en dato.

En jente trøst.

Hvordan være fint.

Få noen ut av hodet.

Nyttig.

En smart jente vil bli forelsket i deg.

Som tenåring, ta kontakt med jenter.

Bli forelsket i en fin person.

Hvordan lage en Valentinsdag gavepose til en venn.

Gjør en ripper forelsket.

Fortell noen at du ikke er klar for sex enda.

Kram sin venn.

Finn ut om en fyr snyder deg.

Glemmer noen du elsker.