Home \ relasjoner
 

Finn ut om en mann er interessert i deg.

 

Kjenner du en fyr som liker deg, men du er ikke sikker? Eller kanskje du ikke vet nøyaktig om din nye kjæreste virkelig er interessert i forholdet? Uansett hva problemet ditt er, wikiHow er her for å hjelpe deg! Med litt detektivarbeid kan du finne ut om mannen virkelig er interessert i deg, eller hvis det bare er en rask buff. Start med trinn 1 for å finne ut.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Begynn med det grunnleggende  ,

    
   
 1.            1      Vær oppmerksom på hvordan han oppfører seg mot andre foran deg. Gi han deg mer oppmerksomhet enn andre? Er han finere, eller prøver han å røre deg lett? Disse kan være tegn på at han er interessert i deg.       
 2.  
 3.             2      Vær oppmerksom på kroppsspråket. Hvor ofte, når og hvordan berører han deg? Et trykk på nakken er ikke et godt tegn, men å berøre den på hånd, arm eller nedre del av ryggen kan være et tegn på at han ønsker å komme nærmere deg. Du må også være oppmerksom på tommelen hans. Hvis han gni tommelen lett mot huden din, er det et veldig godt tegn.        
 4.  
 5.             3      Er han interessert i livet ditt? Spør han deg om dine hobbyer? Spør han deg om ting du har gjort? Vil han møte vennene dine? Har han bryr seg om hvor du vokste opp, eller vil han bli kjent med familien din? Dette er alle tegn på at han er interessert i deg.        
 6.  
 7.             4      Gaver. Hvis en fyr gir deg gaver, spesielt de han laget, er det et tydelig tegn på kjærlighet. Hvis gaven refererer til noe du begge gjorde sammen, er det et klart tegn.        
 8.  
 9.             5      Ta trinnet. Hvis du ikke er sikker, spør du bare om han vil følge deg til et møte hvor du må gå. Hvis han sier nei, det er ikke et godt tegn. Hvis han virkelig er interessert i deg så vil han flytte himmelen og helvete for å tilbringe tid med deg.                  
 10.  
             

  Del 2      Analyser hans aktiviteter  ,

    
   
 1.             1      Vær oppmerksom på om og når han ringer deg. Hvis han ikke ringer til deg, selv om han lovet, så er han ikke interessert. Men det er to muligheter. Den første er at han bare ikke er interessert. Den andre er at han spiller spill og vil at du skal ringe ham først. Men hvis han virkelig er interessert i deg, så vil han ringe etter noen dager. Hvis ikke, vet du at interessen er sannsynligvis ikke stor nok.        
 2.  
 3.             2      Tenk på hvordan han snakker til deg. Når han snakker til deg, respekterer han deg eller gjør han små kommentarer som fornærmer deg? Ikke bare plager, men veldig vondt. Selv om han legger dem ned som vitser. En mann som ikke respekterer deg, er sannsynligvis ikke interessert og fortjener ikke deg. Se etter en fyr som ser deg som lik, hvem vil aldri si noe vondt for deg og hvem liker å bygge deg opp i stedet for å sette ham ned.        
 4.  
 5.             3      Se hvordan han snakker om deg. Hvordan beskriver han deg når han introduserer deg til andre? Hvis han introduserer deg til andre, er det et godt tegn, for hvis du ikke bryr deg, ville han ikke gjøre det. Hvis du har gått ut oftere, sørg for å kjenne deg selv som kjæresten hans. Hvis du er venner, vær oppmerksom på stemmen hans når han sier at du er venner. Hvis han legger vekt på ordet "venner", er det ikke et godt tegn.  
    
  • En fyr som virkelig bryr seg om deg, vil gjerne kalle deg en kjæreste eller en kjæreste fordi det gjør ham stolt over at du er med ham.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Hvor mye tid bruker han med deg? Tenk på hvor mye tid han tilbringer med deg. Gjør han bare det når han ikke har noe bedre å gjøre? Eller er han ute etter grunner til å tilbringe tid med deg? Hvis han inviterer deg til en rekke ting, er det et veldig godt tegn på at han er veldig interessert i deg.        
 8.  
 9.             5      Legg merke til de ofrene han gjør for deg. En annen god indikator er om han aksepterer ofre for deg. Hvis han avbryter vennene sine til å tilbringe tid med deg, er det et godt tegn. Hvis han foretrekker å hjelpe deg med å lære, i stedet for å tilbringe en natt på Call of Duty, så er det også et godt tegn. Vi pleier bare å gi ofre for folk vi liker. Så hvis han gjør ofre for deg, så liker han deg sannsynligvis.        
 10.  
 11.             6      Sammenlign tiden han snakker om deg til den tiden han snakker om sin eks. Hvis han snakker mer om sin ex enn om deg på en date, er det et veldig dårlig tegn. Hvis han virkelig hadde følelser for deg, ville hans eks være den siste han ville snakke om. Når du sammenligner ting mellom deg, er det sannsynligvis bare for å få deg til å føle deg bedre. Vær forsiktig, det varer ikke lenge.        
 12.  
 13.             7      Forvent ikke at ting skal bevege seg fort. Hvis forholdet ditt utvikler seg i en snegl, er det ikke et godt tegn, men selv om det er for fort, må du være forsiktig. Hvis den passer, passer den til. Også tempoet i forholdet ditt. Ikke bekymre deg hvis han ikke vil rive klærne av straks.        
 14.  
 15.             8      Spør deg selv om han har forandret seg for deg. Et tegn på at en fyr liker deg veldig mye er når han endrer sin personlighet eller egenskaper for å imponere deg. Hvis han begynner å spille sport, går tilbake til skolen, blir kledd bedre, rydder opp, er bedre, slutter å røyke, eller gjør noe lignende, så liker han deg mye. Han vil være mannen du fortjener. Det er søtt!        
 16.  
 17.             9      Vær oppmerksom på hva han vil dele med deg og hva som ikke gjør det. En fyr som virkelig føler noe for deg, vil dele alt med deg. Han vil introdusere deg til sine venner og familie. Han vil vise deg de tingene han liker og fører deg til hans favorittsteder. Hvis han ikke er interessert, vil han helst skjule disse tingene fra deg. Hvis han ikke vil at du skal se på telefonen, så pass på deg. Hvis han fortsatt ikke vil at du skal møte vennene sine etter 6 måneder, er noe feil. Hvis han ikke forteller deg hvor han går hver torsdag kveld, finn ut. Dette er alle tegn på at han ikke stoler på deg.        
 18.  
 19.             10      Vær oppmerksom på hvor mye alkohol han drikker. Hvis han alltid er full, hvis han ringer deg, eller hvis alkohol alltid må være involvert, når de to møtes, er det et dårlig tegn. Hvis du kjenner ham mer full, enn edru, så vær forsiktig. Ikke bare viser han en tegnsvakhet, men også fordi han bare synes å like deg når han er full.        
 20.  
 21.             11      Still det viktigste spørsmålet. "Har han spør deg om en date?". Det er det viktigste spørsmålet om du vil vite om en fyr er interessert i deg. Som nevnt, vil en mann som er virkelig interessert i deg, flytte himmel og jord for å tilbringe tid med deg. Tidlige gutta kan ha et problem med det, så se etter falske starter (han vil gjerne snakke med deg privat, men da handler han underlig og snakker bare om noe banalt). Men hvis en fyr virkelig er interessert i deg, så vil han finne en måte å be om en dato på.        
 22.  
             

  Del 3      Noen tips  ,

    
   
 1.             1      Finn den rette. Hvis forholdet ditt ikke utvikler seg riktig, spør deg selv om det egentlig er riktig. Du fortjener den rette. Ikke sett deg for mindre.        
 2.  
 3.             2      Legg oppmerksomheten til gode menn til deg. Hvis det viser seg at han er en komplett loser, så se nærmere på ditt mannlige valg neste gang. Et feil valg er gjort raskt.        
 4.  
 5.             3      Lær hvordan ekte kjærlighet ser ut. Du må vite hva ekte kjærlighet ser ut. Det er lett å snakke dårlige kvaliteter, så du må være forsiktig så du ikke blir offer for ditt sinn. Lykken er viktig!        
 6.  
 7.             4      Hvis du har funnet en god fyr, kan du gi ham et lite trykk for å be om en dato. Spesielt sjenert gutta trenger noen ganger hint.        
 8.  
 9.             5      Spør ham om han vil gå ut med deg. Hvis han bare er for sjenert, kan du spørre deg selv. Det er ikke noe galt med det. Men vær forberedt på at du ikke vil like svaret hans. Du kan også være fornøyd.        
 10.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

      

        
Relasjoner populær:
En jente tiltrekker seg oppmerksomhet.

Vær en romantisk partner.

Komplett med et forhold.

Løs forholdsproblemer.

Bruk hendene dine under kyssing.

Forbedre dine analytiske ferdigheter.

Gi partneren nok frihet.

Bli kjent med noen bedre.

Bli populær.

Flørt med sjefen din.

Introduser deg selv til en jente.

Finn ut om en mann har en kjæreste.

Kom over en fremmed.

Avtale med snakk og sladder.

Lag nær vennskap.

Komme i nærheten av en jente.

Tilgi.

Gjenkjenn beste venner.

Vet om noen er drugged.

Gi din venn mer frihet.

Gjør noen skyldig.