Home \ relasjoner
 

Et liv av celibat.

 

Uansett om du vil bli prest eller å gjøre det av personlige grunner, kan det være en utfordring å bo i celibat. Med denne veiledningen, støtte fra miljøet ditt (og kanskje fra Gud), kan du leve abstemious. Å forplikte seg til celibat er ikke en lett oppgave hvis folkene rundt deg ikke støtter deg. Det er fordeler å bo i celibat. Finn interessante ting å håndtere, og du kan motstå fristelsen til å bryte din ed.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Pass på at du er seriøs. Det kan være bra hvis du gjør det av de riktige grunnene.        
 2.  
 3.             2      Finn en venn eller mentor som har gått gjennom dette stadiet i sitt liv og spørre ham / henne om hans / hennes motivasjoner.        
 4.  
 5.             3      Ikke hør på andres meninger om de ikke forstår ditt ønske. Det er opp til deg. I stedet snakk med venner og folk som ikke vil dømme deg og din beslutning.       
 6.  
 7.             4      Bli involvert i forskjellige hobbyer; Hvis mulig, hold deg borte fra folk du føler deg seksuelt tiltrukket av for en stund. Du kan i stedet engasjere seg i flere åndelige eller personlige aktiviteter.       
 8.  
 9.             5      Prøv å finne folk som synes å forstå deg og din beslutning. Denne oppgaven kan allerede være en utfordring. Fortell dem at du trenger moralsk støtte.       
 10.  
 11.             6      Unngå fristelse, spesielt i begynnelsen av din nye livsstil. Ikke sett deg i situasjoner som kan føre til seksuell aktivitet; For eksempel er du i et lukket rom med en person du finner sexuelt attraktivt. Ikke bruk tid med en slik person alene og isolert fra andre mennesker, med mindre du er helt sikker på at du kan kontrollere deg selv. Du kan fortsette å ha nær kontakt med dem så lenge du har situasjonen under kontroll. Det hjelper også hvis de vet om din livsstil.       
 12.  
 13.             7      Det er et faktum at etter en viss tid, hvis du ikke husker hva du mangler seksuelt, vil du ikke føle en sterk trang lenger. Dette kan imidlertid være vanskelig hvis du ofte ser på filmer, sendinger og reklametavler som er fulle av seksuelle allusjoner. Lær å ignorere henne; De er sosiale standarder, ikke din.       
 14.  
 15.             8      Forvis alt som er relatert til seksuell romantikk eller hormonrelaterte relasjoner fra ditt synspunkt. Skriv en liste over alle tingene du vil gjøre. Ingen partner kan stoppe deg, så ta reisen eller skriv boken.       
 16.  
 17.             9      Å gjøre ting alene vil få deg til å vokse og utfordre deg til å stille spørsmål til hvorfor du vil leve et celibatliv i det hele tatt. Selvtillit er kraftig når den brukes beskjeden.       
 18.  
 19.             10      Hvis religionen har noe å gjøre med din beslutning om å leve i celibat, les Bibelen eller andre religiøse bøker for råd og styrke. I tider med svakhet, kontakt din prest eller det religiøse samfunn.       
 20.  
 21.             11      Celibacy kan bo i et forhold hvis begge parter er enige.        
 22.  
 23.             12      Du kan gi hverandre styrke og lære sammen, for eksempel å spille et instrument for å holde øye med deg.        
 24.  
 25.             13      Gleden av å lære og fordyre seg i andre aktiviteter vil bidra til å holde tankene opptatt. Det vil også gjøre deg sliten, slik at du kan sove godt.       
 26.  
 27.             14      Celibacy sies å være en fin måte å forbedre mental styrke og konsentrasjon på.        
 28.  
 29.             15      Celibacy gjør det mulig for et romantisk forhold å vokse, for å utvikle ømhet, modenhet og selvtillit. Sann kjærlighet tar tid og avstår fra sex gjør forholdet mer stabilt, ikke motsatt. En mann er imponert over en søt og anstendig "nei" av en kvinne, hvis han har utfordret henne. Det øker respekten og tilliten til henne. Det motiverer ham til å være en bedre mann, selv om han var en ripper i fortiden. Den hyggelige erotiske spenningen er starten på en legendarisk kjærlighetshistorie og et godt ekteskap.       
 30.  
 31.             16      Forstå hvorfor du vil gjøre løftet om celibat. Det er mange grunner til at folk velger å gjøre det. Den vanligste årsaken er å unngå seksuelt overførte sykdommer og å studere litt mer intensivt, da celibat gir mye ledig tid. Det vil også hjelpe deg med å spare penger, spesielt som en student.       
 32.  
 33.             17      Tenk nøye på beslutningen og ikke haste. Du er i ferd med å gjøre en levetidsforpliktelse.       
 34.  
 35.             18      Forsikre deg om at ditt miljø er informert om at du vil leve i celibat. Det er veldig viktig å kommunisere det med folkene du bryr deg om og overbevise dem om å støtte deg hvert eneste skritt.       
 36.  
 37.             19      Unngå fristelse og fokus på andre viktige ting. For å holde engasjementet, registrer deg igjen på universitetet, finn en ny hobby, eller bruk et kjæledyr. Hold deg så opptatt som mulig.       
 38.  
 39.             20      Forny ditt løfte hver fjerde til seks måneder for å forsikre deg om at du vil fortsette å leve i celibat. Hvis du har bestemt at denne livsstilen ikke lenger er for deg, kan du gjerne fortsette og gjøre det du vil.                 
 40.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

      

                 
Relasjoner populær:
Fortell en jente i et brev som du liker henne.

En middelaldrende jente som ber om en date.

Være singel.

Spør en kollega for en dato.

Ta tak i houseguests som bare ikke vil gå.

Akseptere kjærlighet.

Kom godt inn med kvinner.

Lag et forslag til din venn.

Fikk bort.

Behandle Asperger syndromet med en kjæreste.

Finn ut hva en jente ønsker fra en gutt.

Opprett en rapport.

Pass på at en mann med Gemini Gemini blir forelsket i deg.

Tilhører det.

Gjenkjenne om en er på Friendship sporet.

Sann kjærlighet forskjellig fra en falsk.

Forhold til en psykisk syk person.

Spør noen om SMS for en dato.

Bestill på Starbucks.

Gjenvinne din eks, hvis hun forlot deg for hennes eks.

Overvinne ensomhet når du er blant mennesker.