Home \ relasjoner
 

være lesbisk.

 

Det er vanskelig nok å håndtere relasjoner og seksualitet når en del av det vanlige, jeg. er heteroseksuell. Men som lesbisk, å finne eksempler og eksempler på avtaler, er relasjoner og komme ut eller å finne din egen seksualitet også veldig vanskelig - hvis du ikke vet hvor du skal se. Å være lesbisk betyr ikke at du er forskjellig fra andre. Imidlertid er det noen unike utfordringer som lesbiske kvinner står overfor når det gjelder forhold og seksualitet.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Kjenne din seksualitet  ,

    
   
 1.            1      Forstå hva det betyr å være lesbisk. Lesbiske kvinner er kvinner som føler seg en naturlig og normal seksuell attraksjon for kvinner. De føler et dypt følelsesmessig vedlegg til kvinner og foretrekker det kvinnelige kjønn i kjærlighetsforhold. Du kan ikke velge å være lesbisk. Det er en del av personligheten. Noen forskere sier det er i gener. Akkurat som noen mennesker er høye og noen er små, er noen heterofile av natur, noen er homofile og noen er i mellom. Det er en god grunn til at du er hva du er. 
    
  • Å være lesbisk er å anerkjenne og akseptere følelsene dine. Hvis du er tiltrukket av kvinner, er det bare slik det er. Det er ingen grunn til å fordømme disse følelsene på noen måte. Du bør bare godta dem.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Du må vite at seksualitet dekker et bredt spekter. Det er ikke bare et par skuffer som kan legges inn i folks seksuelle orientering. Du kan også ha følelser for menn og kvinner, bare for kvinner eller generelt for få personer. Du kan også flytte mellom ulike retninger. Alt dette er helt normalt. Det er ikke den "rette" seksuelle skuffen. Derfor er det ingen "riktig" måte å være lesbisk, heteroseksuell, biseksuell eller på annen måte seksuelt eller seksuelt orientert.        
 4.  
 5.             3      Utforsk ditt ønske uten vurdering. Hvis du begynner å være interessert i kvinner, ikke vær sjenert fra dine følelser, og ikke prøv å undertrykke dem. Det betyr ikke at du skal gå umiddelbart og gjøre avtaler med kvinner. Ta deg tid til å utforske dine følelser. Mange jenter er tiltrukket av andre jenter i en alder av syv til åtte. Men i en verden hvor hver film, hvert fjernsynsprogram og alle sanger handler om jenter som må gå med gutter, kan slike følelser være forvirrende i alle aldre. Du bør definitivt stole på deg selv og tenke seriøst på dine følelser. Det er bedre enn å undertrykke det. 
    
  • Føler du deg nervøs med kjærrene dine eller på feil sted?
  •  
  • Ser du deg selv på kvinner og jenter oftere enn menn?
  •  
  • Fortsetter du å tenke, "Hvorfor kan ikke fyren jeg er med være den kjære kvinnen jeg kjenner?"  
  •  
         
 6.  
 7.             4      Du må vite at seksualiteten din bare er en fasett av din personlighet. Som en lesbisk kvinne er du ikke noe annet slekt. Det er ingen grunnleggende ideer, hobbyer eller interesser der du ikke må ha det gøy eller ha det gøy på grunn av din seksualitet. Du bør aldri føle at du må bytte på grunn av din seksualitet. Eller at du er i en skuff for alltid, så snart du forteller dine venner og familie.  
    
  • Din identitet er ikke bestemt av din seksuelle orientering. Hvis du ikke bare vil bli kjent som "lesbisk", bør du introdusere deg selv på en annen måte.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Stol på hvem du er - selv om andre er grusomme. Heldigvis lever vi i en verden som langsomt innser at det å være lesbisk er verken en forbannelse eller et personlig valg, men en naturlig del av livet. Dessverre er det fortsatt folk som ikke kan godta at andre er homoseksuelle. Barn, for eksempel kan være spesielt grusom når noen er forskjellig fra seg selv. Bortsett fra det, bør du huske at noen mennesker bare er opprudd. De kjemper eller reagerer sint fordi de ikke har hatt mulighet til å møte deg. Deres holdning er basert på stereotyper og myter. Folk som ikke godtar deg som du er, er ikke verdt å bekymre deg i slutten. Du savner sjansen til å møte en utrolig person. Det er hennes problem, ikke ditt.       
 10.  
 11.             6      Forstå seksuell orientering når du er klar. Outing kan være en svært vanskelig og nervebrytende prosess. Du kan aldri være helt sikker på hvordan andre reagerer. Og du burde ikke føle seg forpliktet til å gjøre det hvis du ikke er komfortabel med det ennå. Ta deg tid og gradvis ta samtalen til den. 
    
  • Undersøkelser har vist at folk som har ute, blir lykkeligere og sunnere, da de er mindre bekymret og mindre stresset.  
  •  
  • Vær ærlig og rett i samtalen. Du bør ikke skamme seg for din seksuelle orientering - selv om du er nervøs hvis du vil fortelle andre om det.
  •  
  • Start med nære venner hvis støtte du er sikker på. Disse menneskene vil hjelpe deg med de tyngre samtalene.  
  •  
                   
 12.  
             

    2      Finn homofile samfunnet  ,

    
   
 1.             1      Bli med i et homofil-fellesskap gjør det lettere å finne folk å diskutere problemer og forhold i den lesbiske verden. Hvis det er andre mennesker som du seriøst kan snakke om seksualitet og dating, så har du et trygt miljø for å utforske dine egne følelser. Der har du også gode muligheter til å finne potensielle partnere. Selv om seksuell orientering ikke bør være avgjørende når man leter etter en venn, liker alle å snakke med noen som "vet hvordan de skal gjøre det".       
 2.  
 3.             2      Møt dine naboer og kolleger. Homoseksualitet er ikke en åpenbar, blendende livsstil. Sjansene er at det er noen lesbiske kvinner på kontoret når du blir kjent med folk bedre. Ta en drink, møt eller fest med noen, og bli kjent med de andre. Homofile venner vil dukke opp der du minst mistenker dem. 
    
  • Når du har noen lesbiske venner, kan du be dem om å introdusere deg til mer.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Finn homofile, lesbiske eller blandede grupper i ditt område. På mange høyskoler og universiteter er det foreninger av lesbiske og / eller homoseksuelle studenter. Der kan du møte andre menn eller kvinner i et trygt miljø. Det er liknende grupper i de fleste byer rundt om i verden. Du finner ofte flygeblad eller brosjyrer i bokhandlere, homofile eller lesbiske klubber og restauranter, eller online. 
    
  • Du kan også finne en fotballklubb, motorsykkelklubb eller lignende. ser ut til å bli aktiv og møte mennesker - enten det er lesbisk eller ikke. På internett finner du mange fritidsaktiviteter for lesbiske kvinner og / eller homofile grupper.  
  •  
  • I mange byer er det aviser for homofile / lesbiske samfunn. Der finner du hendelser, møter og nyheter om homofilmiljøet.
  •  
  • Du kan også kontakte Lesbian and Gay Association Germany (LSVD) hvis du trenger hjelp med å finne en gruppe i nærheten av deg.  
  •  
         
 6.  
 7.             4      Spør nære venner eller familiemedlemmer. Mange mennesker kan ikke motstå parrepar, og nære venner liker ofte å hjelpe. Det handler ikke bare om å finne et kjærlighetsforhold. Ære venner vil sikkert støtte deg hvis du vil finne andre lesbiske kvinner. Et bredt sosialt nettverk er også nyttig hvis du vil utvide din vennekrets.        
 8.  
 9.             5      Leter du etter arrangementer for lesbiske eller homofile. Mange homofile grupper samles på musikkarrangementer eller andre arrangementer, som andre grupper. Ofte er disse hendelsene merket med en regnbueflagg. Når et rent kvinnelig band spiller, kan du vanligvis være trygg og trygg blant lesbiske kvinner - selv om det høres ut som en klisje. Du kan også se etter homofile og lesbiske parader i ditt område.  
    
  • Musikkarrangementer har også fordelen av å gjøre det enkelt å snakke: "Hvordan liker du konserten?" Er en god start.  
  •  
  • I mange barer, spesielt homofile barer, er det en spesiell kveldshendelse for lesbiske kvinner en gang i uken.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Gå til internett. Der finner du alle slags mennesker. Søk etter blogger for / fra lesbiske kvinner eller homofile (e). Der kan du uttrykke din mening, bli venner med andre og se om noen bor i nærheten av deg. Skriv: "LGBT vennlig," hvis du leter etter en romkamerat, sjekk forumene og nettstedene for den homoseksuelle kulturen i ditt område. Selv om du ikke møtes personlig - er det mange nettsteder hvor folk vil bli kjent med hverandre. Du må bare stole på hverandre.       
 12.  
 13.             7      Søk i media for representasjon av lesbiske kvinner. Et positivt syn på folk som deg er viktig for selvtillit. Det er også et godt samtalemne når du møter nye mennesker. Heldigvis har ting blitt forandret mye de siste årene. Du finner positive portretter av lesbiske kvinner i forestillinger og filmer som The Fosters, Glee, Orange, The New Black, Buffy av demonene, Fordi jeg er en jente og Et bryllup for tre eller selvfølgelig i serien "The L Word", som omhandler lesbiske kvinner. 
    
  • I mange byer er det show, filmfestivaler og mer for et homofil publikum. Ikke bare er de en fin måte å møte andre mennesker på. Der kan du også stupe perfekt inn i den livlige og utrolige underkulturen til det homoseksuelle samfunnet.
  •  
         
 14.  
             

    3      Å være med en kvinne og ha sex med henne  ,

    
   
 1.             1      Dating en kvinne er akkurat det samme som begynnelsen på et annet forhold. Hva en dato handler om, uansett seksuell orientering. Det handler om å bli kjent med noen bedre, flørt og ha det moro med den andre personen. Hvis du tenker på å være vennlig, lytter og ikke bare snakker og ha det gøy, så er du allerede profesjonell på data. 
    
  • Du burde ikke føle at du må være noen andre hvis du har vært ute som lesbisk. Vær deg selv med hver dato.
  •  
  • En dato er alltid litt rar og morsom. Alle er nervøse, enten lesbiske eller ikke.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Vær selvsikker når du spør noen om en dato. Dessverre kan du ikke fortelle ved første øyekast om noen er lesbiske. Med mindre du ber om det med en gang. Men tegn på tiltrekning er like - uavhengig av seksuell orientering. Hvis du legger merke til følgende tegn under en samtale, bør du våge å spørre kvinnen for en dato: 
    
  • Sterk øyekontakt.
  •  
  • Berør, spesielt på arm og skuldre.
  •  
  • Latter, nervøsitet og et stort smil i din retning.  
  •  
         
 4.  
 5.             3      Vær åpen og ærlig med dine seksuelle behov. Igjen, sex mellom to kvinner kan være fysisk annerledes, men åpen kommunikasjon er viktig i alle henseender. Du kjenner kroppen din og vet hva som føles bra. Det er derfor du bør fortelle dine behov til din partner. Finn ut hva du liker og lær over tid hvordan du best kan tilfredsstille deg selv. 
    
  • Fortell henne hva som føles bra, eller om hun skal gjøre noe annerledes.
  •  
  • Kontroller nøye om hun liker hva du gjør. Ikke vær redd for å le, smil eller ha det gøy hvis noe ikke virker. Sex er en intim ting, men du bør ikke ta det for alvor.
  •  
  • I porno bør du ikke få noen forslag. Porn gjør det som ser bra ut foran kameraet - ikke det som føles best i sengen.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Tenk på beskyttet sex. For det meste hører du bare om beskyttet sex mellom en kvinne og en mann eller mellom menn. Det er lett å glemme at lesbiske kvinner også må øve beskyttet sex. Kvinner kan bli smittet med seksuelt overførbare infeksjoner og sykdommer. Du bør ta passende forholdsregler for å holde seg frisk og glad. 
    
  • Bruk kondomer eller slikklutter under sex for å unngå veksling av væsker.
  •  
  • Du bør vite at visse seksuelt overførte infeksjoner som herpes kan overføres gjennom hudkontakt.  
  •  
  • Få deg sjekket for seksuelt overførbare sykdommer hvis du har forskjellige partnere eller hvis du ikke kjenner en eks-partneres seksuelle historie.
  •  
         
 8.  
             

    4      Kommer ut  ,

    
   
 1.             1      Bestem deg selv om du vil komme ut. Det kan være veldig opplysende og / eller foruroligende for andre å åpenbare seg for denne oppfatningen. Du trenger ikke å avsløre din seksuelle orientering hvis du ikke vil. Bare si det til folk du vil si det til og bare under dine forhold. Det er ditt liv. Hvem du vil være ærlig med og gi ut til deg, er bare din personlige beslutning. 
    
  • Du trenger ikke og bør ikke si alt på en gang.
  •  
  • Hvis du er selvsikker på person og seksualitet, vil det bli mye lettere.
  •  
  • Det er normalt å være engstelig, glad, forvirret og forvirret når det er ute.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Du bør være oppmerksom på fordelene og ulemper med å gjøre det. Til forskjell fra heteroseksuelle, dessverre må du bestemme om du skal fortelle noen eller ikke. Å gjøre det vil gjøre deg sterkere og mer trygg på seksualiteten din. Men det er fortsatt en vanskelig beslutning. Noen fordeler og ulemper er: 
    
  •   Fordeler:  
     
   • Du kan lede et åpent og ærlig liv uten mysterium.
   •  
   • Du kan kontakte andre lesbiske / homofile venner eller grupper.
   •  
   • Du kan vise venner og familiemedlemmer at å ha en lesbisk kone som en venn og et familiemedlem, er fint og flott.
   •  
    
  •  
  •   Ulemper:  
     
   • Noen vil bli forvirret eller til og med sint.
   •  
   • Noen forhold vil forandre seg fra grunnen - vanligvis til det bedre.
   •  
   • Det er en mulighet for at familie, venner og bekjente kan møte deg med fiendskap og ondskap, eller at du kan distansere deg selv.  
   •  
    
  •  
         
 4.  
 5.             3      Finn en rolig og hyggelig mulighet til å dele nyheten med noen. Du kan si det til alle familiemedlemmer samtidig eller til hver enkelt enkeltperson. Uansett, se etter en mulighet der alle er avslappet og rolig. Ikke gjør det umiddelbart etter en kamp eller i en hektisk kveld. Du bør være komfortabel og i kontroll over samtalen. 
    
  • Start med venner eller familiemedlemmer som du er sikker på, vil støtte deg. Denne basen er ekstremt viktig for at du skal føle deg trygg.  
  •  
         
 6.  
 7.             4      Du kan skreddersy homoseksuelle / lesbiske emner for å finne ut hva den generelle holdningen er. Du kan teste hvordan de andre er relatert til emnet hvis du er veldig usikker på reaksjonene. Du kan se et show eller en film sammen som vil takle lesbiske emner. Deretter vil du se reaksjoner om nødvendig. Tale om emnet i politikk, f.eks. på den amerikanske høyesterettens beslutning om å tillate homoseksuelle ekteskap og se hvordan andre reagerer. 
    
  • Hvis du er fiendtlig eller respektløs, ta deg tid og tenk på hvordan du kommer til emnet på annen måte. Ta noen som støtte, f.eks. en felles venn eller familiemedlem for å dele visningen av ting.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Forklar følelsene dine. Når du sier det, forklar følelsene dine slik at andre kan forstå dem. Dette gjelder spesielt når du vet at det er et vanskelig tema for dem. Vær ærlig, klar og til poenget. Hjelp dem til å identifisere med deg og din seksualitet. Gi henne beskjed om hvor mye lykkeligere denne beslutningen gjør deg. 
    
  • Vær klar og direkte.
  •  
  • Fortell dem det er hva de er. Du kom til dem fordi du stoler på dem og trenger deres støtte.
  •  
  • Be henne om å støtte deg i din nye livsstil og fortelle andre.  
  •  
  • Folk vil svare på din oppførsel. Hvis du er nervøs, opprørt eller redd, så vil du. Vær selvsikker og positiv.
  •  
         
 10.  
 11.             6      La henne stille spørsmål. Det er normalt å ha spørsmål. Ikke føl deg angrepet hvis du har spørsmål og ikke prøv for hardt for å unngå spørsmål. Ikke bli opprørt hvis spørsmålene er støtende. Ofte skyldes dette usikkerhet eller nysgjerrighet og ikke sinne. For noen er dette et helt nytt emne. Du kan ha en svært begrenset visning av ting, og du kan hjelpe dem å forstå dem bedre. 
    
  • Be henne høflig og vennlig å stille spørsmål. Slik føler de seg som en del av samtalen. Det reduserer også sjokk av den plutselige kunngjøringen.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Vær vedvarende og deg selv hvis du har problemer med det. Mange mennesker revurderer sine fordommer mot lesbiske kvinner når de kjenner en personlig. Det tok deg en stund å akseptere seksualiteten din. Også, noen mennesker trenger litt tid til å endre sine synspunkter på deg og homoseksualitet generelt. Du bør ikke la deg bli behandlet dårlig. Men du bør være der for henne og fortsette å være den normale, vennlige personen som du er. De fleste vil bli vant til det raskt.  
    
  • Noen vil reagere på din beslutning med sinne, usikkerhet og misforståelse. Imidlertid vil mange være glade for deg, æret og akseptert, og sette pris på din tillit. Tror ikke at du vet sikkert hvordan noen reagerer.
  •  
         
 14.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

      

            Les mer... (18)      
Relasjoner populær:
Forbliv i hans minne.

Få en venn.

For å bli lagt merke til av en jente.

Som en jente, la en gutt tilgi deg.

Få en jente til å stole på deg.

Adresse kvinner overalt.

Hjelp noen med obsessiv tvangssykdom.

Finn en partner.

Gå ut med en innadvendt.

Få ex kjæresten tilbake.

Flørt flittende med en gutt.

Utgivelse.

Vær glad igjen etter en oppbrudd.

Avtale med en sverm.

La en jente rødme.

Som en gutt være god med en jente.

Forintetgjør noens vennskap.

Vær en god venn.

Fortell noen du ikke er interessert i.

Få ham til å ta det første skrittet.

Lag en person med stjernetegnet Fiskene som deg.