Home \ relasjoner
 

Finn ut om noen er homofile.

 

Hvis du vil finne ut om noen i din sirkel av bekjente er homofile, må du være veldig forsiktig med dette delikate emnet. Hvis du vil finne ut om noen du kjenner er homofil, må du se den personen og vet nøyaktig hva du ikke bør gjøre. Du kan finne noen ledetråder om hvorvidt han er homofil eller ikke, men du kan aldri være sikker på at personen ikke åpner opp for deg. Hvis du vil finne ut veldig diskret om noen er homofile i livet ditt, følg disse trinnene.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Hva du ikke bør gjøre  ,

    
   
 1.            1      Ikke spør deg om noen vet at personen er homofil. Hvis du vil være diskret, er det sannsynligvis det verste du kan gjøre. Hvis noen er homofile, men har ennå ikke gått ut, vil han ha sine grunner, og det siste han vil, er at du skal løpe rundt og spørre dumme spørsmål.  
    
  • Hvis personen ikke har vært ute, vil folk sannsynligvis ikke vite det uansett. Og hvis han bare fortalte seg dem, vil de ikke fortelle deg det. Så hvis du går rundt og spør alle om han er homofil, kompliserer du bare livet hans. Det spiller ingen rolle om han er eller ikke.
  •  
  • Hvis personen er homofil, vil han åpenbart ikke at alle skal vite. Og hvis han ikke er homofil, sprer du bare rykten om at han kunne være homofil.
  •  Dessuten åpner han aldri for deg hvis han finner ut at du kjører rundt og spør alle andre.  
         
 2.  
 3.             2      Ikke spørsmålet hver eneste detalj i hans stil. En av de dumme mytene om homoseksuelle er at du kan fortelle av deres klesstil. Hvis han bærer stramme klær, krasjer farger og lyse mønstre, er han åpenbart homofil, ikke sant? Feil! Hvis personen var homofil, men ikke ennå ute, hvorfor ville han kle så "mistenkelig"? Alle kan ha tette klær i lyse farger - og det har absolutt ingenting å gjøre med sin seksuelle orientering.  
    Bortsett fra det er det mange tsekseksuelle menn og atletiske kvinner der ute. Hvordan en person får på seg klær, gir ingen indikasjon på hvordan hans seksuelle orientering er. Så ikke kast bort tid på å analysere hva det betyr at kjæresten din plutselig kle seg annerledes, eller kjæresten din plutselig bærer stramme bukser.  
         
 4.  
 5.             3      Spør ikke hans måte å snakke på. En annen dum myte. Ikke kast bort tiden din og ta hensyn til hvordan han strekker sine ord, hvilke uttrykk han bruker, eller hvordan han legger vekt på noen stavelser. Du kan bruke år på å analysere og er fortsatt ikke et skritt foran.        
 6.  
 7.             4      Ikke fortolket hans musikk eller TV-smak. Du kan alltid spekulere om kjæresten din er homofil fordi han er på Madonna og GLEE, men du sparer sikkert tiden din. Gay mennesker er overalt og de har ingen "foretrukket" smak. Tvert imot, hvis noen ikke har gått ut, vil han trolig gjøre mye for å unngå å tiltrekke seg oppmerksomhet og aldri nevne en musikk- eller tv-smak som kan få folk til å tro at han var homofil.  
    
  • Begrepet at det er en ekte direkte sammenheng mellom en persons musikalske smak og hans seksuelle orientering er rett og slett dum. Ikke kast bort tiden din med noe sånt.
  •  
                   
 8.  
             

    2      Følg personen  ,

    
   
 1.             1      Vær oppmerksom på hvordan personen reagerer på «homofil» -emnet. Det er litt vanskelig. Det finnes ingen modelleksempel på hvordan en homofil person må reagere på dette emnet. Men det kan være noen hint:  
    
  • Hvis en person er svært forpliktet til homoseksuelle rettigheter, snakker han ofte om det; Ofte snakkes om hvordan han støtter «homofil ting» og at det allerede er noen andre tegn på at han kan være homofil, er han sannsynligvis. Men mange som ikke er klar til å innrømme det ville ikke gjøre det.
  •  
  • Hvis personen ofte er homofob, kommenterer homofile ved enhver anledning, kan han være homofil (og kanskje til og med "ikke vite" seg selv), og føler seg så ubehagelig om å være ute at han er helt overdrevet reagerer på det motsatte.  
     
   • Når det er sagt, er det ingen reaksjon som virkelig gjør at du innser at en person er homoseksuell.
   •  
    
  •  
         
 2.  
 3.             2      Vær oppmerksom på hvordan personen reagerer på det motsatte kjønn. Her er det heller ikke en klar måte at en homofil mann må oppføre seg mot kvinner. Han kan også ha en million kjærester som han kan, at han aldri har hatt en.  
    
  • Hvis han aldri har hatt en kjæreste, snakket aldri med jenter, eller viste til og med interesse for en, så klart, det er en sjanse for at han kunne være homofil. Men han kan også bare være veldig sjenert. Hvis du er i middelskolen, og han aldri har hatt en kjæreste, betyr det ikke mye, men hvis han er førti og aldri har blitt sett hos en kvinne, kan det være en klarere indikasjon.
  •  
  • Men det er like sannsynlig at han har mange datoer. En homofil gutt kan være en ekte ripper i lang tid.
  •  
  • Hvis du går ut sammen, kan du være forsiktig med å flirte med eller gi mer oppmerksomhet til andre menn. Bare stirrer ikke på ham hele tiden, og gjør det ikke så klart. Kanskje den andre er bare en god venn.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Se opp for vennene sine. Selv om en homofil kan like godt ha heteroseksuelle venner, er det sannsynlig å avhenge mer av andre homofile. Hvis han er med mange lovende homofile mennesker, kan han ha uttatt dem. Hvis han ofte går til homofile barer med dem "bare for moro skyld", så er han absolutt mer homofil enn heteroseksuell.  
    
  • Han kan like godt være venner med andre som ennå ikke har gått ut.
  •  
  • Hvis han tilbringer mye tid med bare en mann og allerede har ut, er han ofte hjemme hos ham og synes å flørt med seg mye, så er han kanskje homofil også. Men det må ikke være slik - likevel kan homofile menn også ha en hetero som deres beste venn.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Sjekk hans Facebook-profil. Selv om en ikke-gurglad homofil ikke publiserer klare tegn på sin seksuelle orientering på Facebook, kan du se på profilen hans for ledetråder. Men det holder deg bare opp til et visst punkt.  
    
  • Sjekk hvor mange av vennene hans er homofile, og hvis han er i nær kontakt med dem. Igjen betyr det ikke at han er homofil selv, men selv Facebook har en mistanke om at du kan være homofil hvis du er venner med flere homofile enn gjennomsnittet.
  •  
  • Se på personens oppføringer. Skriver han stadig om homoseksuelle rettigheter? Det kan ganske enkelt bety at han bryr seg om emnet, eller at det gjør det lettere for ham å snakke om sin seksuelle orientering på Facebook.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Diskutert spør dine homofile venner om de vet mer. Hvis du med god grunn trenger å vite om noen er homofile, spør vennene dine om homofil hvis du har noen. Du kan kanskje vite mer for to gode grunner. Først kan de ha hørt noe om ham fra en annen person i homofil-samfunnet, eller sett ham på homofile hendelser. Eller for det andre kan de lettere gjenkjenne om noen er homofile eller ikke.  
    
  • Du bør bare spørre dem om de er nærmere deg enn personen du vil vite om de er homofile. Ellers kunne dine diskrete planer gå ned og han kunne lære alt.
  •  
         
 10.  
             

    3      Bare spør ham  ,

    
   
 1.             1      Pass på at du ber om de riktige grunnene. Det er noen virkelige grunner til at du vil vite om noen er homofile eller ikke. Og det er noen ikke så gode grunner. Hvis du vil vite om noen er homofile, bør det være fordi du er nær personen og vil vise ham at du støtter ham fullt og alltid vil være der for ham.  
    
  • Hvis du ikke er veldig nær ham og bare nysgjerrig, la han være alene.
  •  
  • Hvis du lurer på om en venninnees partner kan være homofil, bør du ikke bli involvert. Det er ingen av bedriftene dine med mindre du har gyldige grunner til å mistenke at han kan være homofil og bekymret for kjæresten din.
  •  
  • Hvis du virkelig elsker personen virkelig og anser ham som en nær og viktig venn, kan du spørre ham om du virkelig vil vite. Men husk, han er kanskje ikke klar til å fortelle noen - det har ingenting å gjøre med deg.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Spør ham. Hvis du virkelig vil vite, finn deg en tid når du er to alene, fortell ham at han virkelig bryr seg om deg, uansett hva, og så spør han om han ikke vil fortelle deg noe. Hvis han ikke vil, spør han om han er homofil og fortell ham at du bare vil vite fordi du vil støtte ham og hjelpe ham å åpne opp.  
    
  • Det vil nok ikke fungere uansett. Han har sikkert gode grunner til ikke å avsløre for deg at han er homofil, og det er ikke sannsynlig at du kan tvinge noen ut av sitt valgte hjørne.
  •  
  • Hvis personen innrømmer å være homofil og bare trengte hjelp til å komme ut, fortell ham igjen hvor viktig han er for deg, og at du vil være 100% der for ham. Hvis du er den første personen som åpner for sin seksuelle orientering, har du tatt et stort skritt, og du bør fortsette å være ved siden av deg og hjelpe ham gjennom den kommende tiden.
  •  
         
 4.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Relasjoner populær:
Vær trofast mot din venn eller kjæreste.

Oppbygging av tillit.

Gjøre et forhold etter en svindel.

For å trøste noen som har mistet en elsket.

Avtale med stigmata.

Gjenvinne din eks, hvis hun forlot deg for hennes eks.

Avtale med en anstendig venn.

Kom over hans fortid.

Glem din ex.

Avtale med en venn som faller i ryggen.

Flørt med din kjære.

Bor hos noen med schizofreni.

Avtale med avslag etter å ha spurt en gutt for en dato.

Finn ut om en jente utnytter deg.

Hent over en oppbrudd.

Behandle en gutt riktig.

Vær en god leder.

Bryt opp med vennen.

Å være mystisk for å tiltrekke seg mennesker.

Vendt mot venner som ignorerer deg.

Vær respektfull.