Home \ relasjoner
 

Å elske en mann.

 

Ingen sier det er lett å elske en mann. Enten du har vært gift i lang tid eller nettopp begynner et nytt forhold, er det viktig at du vet hvordan du skal behandle din mann og fortsatt være trofast mot den. Hvis du virkelig vil elske en mann, må du få ham til å føle seg elsket og verdsatt, men samtidig respekterer du hans uavhengighet - og din egen. Du vil vite hvordan du virkelig elsker en mann og lærer mange tips og triks for et langsiktig forhold? Så se på trinn 1 og du er på rett spor.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Forståelse  ,

    
   
 1.            1      Du må respektere hans uavhengighet. Når du har et forhold til en mann, betyr det ikke at du må tilbringe hver dag og hver natt sammen. Faktisk bør du la ham være fri hvis han virkelig elsker ham. For eksempel, hvis han liker å lese eller bruke timer i garasjen hans, bør du ikke stoppe hvert minutt og spørre ham om han trenger noe. Selvfølgelig er det flott å være interessert i partneren din, men det er like viktig at du forstår at noen ganger vil han gjøre det alene. 
    
  • Du må vite når han vil hvile. Hvis han virkelig ønsker å være alene og da forlater han alene, er det et godt bevis på kjærlighet.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Du må definitivt gi ham tid med vennene sine. Det betyr ikke at han skal gå til en bar hver natt uten deg, men nå og da trenger en mann bare tid med sine venner. Det er ikke noe galt med det, fordi du også vil tilbringe tid med kjæresterne dine. Neste gang han er ute med vennene sine, ikke vær mistenksom, ikke ring ham hundre ganger og snakk ham inn i en dårlig samvittighet fordi han tilbringer tid med sine venner og ikke med deg. Hvis du behandler ham til sin tid med venner, vil han bare sette pris på og elske deg mer når han kommer hjem. 
    
  • Selvfølgelig betyr det ikke at du bør tolerere å bli full i hver kveld og gjøre narr av stolpene med sine boorish venner å lete etter andre kvinner. Da bør du ha en seriøs snakk med ham.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Du burde aldri si, "Du ser, jeg fortalte deg." Hvis du alltid insisterer på å være rett, vil du ikke komme veldig langt i forholdet ditt. Selvfølgelig er det viktig at meldingen kommer, men forholdet ditt skal være positivt og vakkert for begge. Så, hvis mannen din var feil, føles han sannsynligvis elendig allikevel. Du bør da spørre deg selv om det er nødvendig å ydmyke ham. Hvis du virkelig elsker ham, hjelper du ham i stedet for å gjøre ham mindre. 
    
  • Det er selvfølgelig også viktig å korrigere ham, og han vil lære å aldri gjøre den feilen igjen. Det riktige valget av ord og veien spiller imidlertid en avgjørende rolle.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Du bør også gi ham sin tid. Noen ganger trenger en mann litt tid til å tenke. Hvis han nettopp har kommet hjem fra jobb og lider etter å ha litt hvile, trenger han ikke å snakke med ham umiddelbart og spørre hva som skjer. De fleste kvinner tror dette er riktig måte å hjelpe en mann, men de fleste menn tenker annerledes. De vil bare tilbringe litt tid på å slappe av foran TVen. 
    Selvfølgelig bør du tilbringe mye tid sammen, men aldri få ham til å føle seg skyldig når han vil være alene for en stund. Dette er normalt, og du må godkjenne denne gangen fra tid til annen.  
         
 8.  
 9.             5      Du bør ikke snakke alt ut. Mange kvinner tror at deres problemer løses best ved å snakke om dem i flere timer. Men menn tenker annerledes. Det er sannsynligvis viktig for deg å snakke om de tingene som undertrykker deg, men i øyeblikket når de er sint, vil menn tenke bedre og trenger tid for seg selv. Hvis han hadde en dårlig dag på jobb eller hadde en kamp, ​​bør du bare la ham være alene om en stund og ikke snakke med ham hele tiden. 
    
  • Mens du vil snakke om et problem i lang tid, kan mannen din ikke høre om det. Du bør akseptere det, men det betyr ikke at du aldri skal snakke om dine følelser.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Du bør virkelig lytte til ham og være oppmerksom på hva han har å si. Du må ikke alltid være den som snakker og forteller mannen hvor mye hun elsker ham eller spør ham om dagen. Når han snakker til deg, bør du ikke forstyrre ham og vente på riktig øyeblikk for å si noe. La ham fullføre, spesielt hvis han ikke åpner opp for deg ofte. Når han er ferdig, innser du hva han vil. Enten råd eller bare å lytte til den. 
    
  • Kunsten å lytte kan utdannes. Du bør huske på detaljer om ting han en gang fortalte. Hvis du senere nevner dem igjen, vil han bli imponert over hvor godt du hører på ham og virkelig elsker ham.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Ikke ydmyke ham. Selvfølgelig vil du ikke at mannen din skal utføre som en macho eller en superhero hele tiden, men du bør ikke slå ham ned. Hold deg stille i stedet for å fornærme ham eller ringe til ham en taper. Spesielt i offentlige og foran vennene dine bør du avstå fra slik atferd. Hvis du er skuffet over ham, bør du ha en seriøs diskusjon og ikke fornærme hverandre. 
    
  • Tenk på det: Du vil ikke bli ydmyket av ham, ikke sant?
  •  
         
 14.  
 15.             8      Prøv aldri å endre den. Du kan positivt bytte hverandre i lang tid, det stemmer. Likevel betyr det at du må være tro mot deg selv og ikke forandre seg for hverandre. Hvis du virkelig elsker mannen din, så elsker du også ham for sin stil, og du vil ikke forandre ham. Du kan hjelpe ham med å få nye, positive karaktertrekk, men du bør aldri ønske å forandre ham eller håper at han vil forandre seg. 
    
  • Hvis du prøver å forandre ham, vil han raskt få følelsen av at han ikke er god nok til deg og ikke har det bra lenger.
  •  
         
 16.  
 17.             9      Du må kommunisere dine følelser til ham. Menn er dårlige i å lese. Hvis du virkelig elsker ham, bør du også kunne snakke med ham åpent. Selvfølgelig bør du ikke gni alt under nesen, noe som har gjort deg sint, men hvis noe undertrykker deg, må du selvfølgelig fortelle ham. Noen ganger er kvinner frustrert fordi menn ikke skjønner hva som foregår av seg selv. Resultatet er irriterende stridigheter. Du kan lett spare ham det harde arbeidet ved å fortelle ham hva som plager deg. 
    
  • Så hvis du er sint, og han er ikke veldig interessert, eller han husker ikke noe, kan du kanskje bli litt høyere, men du bør ikke reagere rashly, fordi du ikke vet hva han tenker hele dagen , ikke sant?
  •  
         
 18.  
 19.             10      Send inn feilene dine. Du bør glemme din stolthet og innrømme at du hadde feil. Så du kan vise ham hvor mye du elsker ham. Du bør ikke håpe at han bare glemmer det og synes fortsatt at du er perfekt. Ingen er perfekt, og i et forhold bør du være ærlig med hverandre og unngå feil når de har skjedd. Han vil sette pris på ærligheten din og føle at du respekterer ham mer for det. 
    
  • Det er ikke lett å be om unnskyldning, men jo oftere gjør du det, desto lettere blir det for deg til slutt.
  •  
                   
 20.  
             

  Del 2      vis kjærlighet  ,

    
   
 1.             1      Du bør gi ham ærlige komplimenter. Hvis du virkelig elsker mannen din, vil du få ham til å føle seg bra også. Du kan selvsagt si "Wow, du er så varm!" Eller "Jeg elsker det når du...", men du kan også gjøre det mer intime komplimenter ved å gjøre noe unikt med ham. Så han innser at du er veldig seriøs med ham. Han bør alltid vite at du elsker og setter pris på ham for hvem han er. Her er noen eksempler på gode komplimenter: 
    
  • "Etter en travel dag kan du bare få meg til å le igjen."
  •  
  • "Det er fantastisk hvor lenge du jogger, selv om du er så utmattet etter jobb uansett! Jeg skulle ønske jeg hadde så mye motivasjon! "
  •  
  • "Du vet at du kan få nesten alle på denne planeten til å le, ikke sant?"
  •  
         
 2.  
 3.             2      Vis ham din takknemlighet. Han burde vite at du er takknemlig for ditt gode forhold. Du bør ikke tro at han alene vet hvor takknemlig du er for det. Ta deg tid til å vise ham hvor mye du elsker ham og hvor takknemlig du er for forholdet (selvfølgelig skal han også vise det til deg). Så han vet at du virkelig elsker ham og liker å tilbringe tid med ham. Her er noen tips: 
    
  • "Jeg er så glad for at jeg har funnet en slik ekstraordinær person som deg. Alle mine enslige venner vil ha det vanskelig å finne noen som deg... "
  •  
  • "Jeg kan fortsatt ikke tro at vi fant hverandre. Vi var veldig heldige, ikke sant? "
  •  
  • "Uansett hvor ille min dag på jobb var, på slutten av dagen kan jeg alltid se frem til noe, for å ha deg ved min side."
  •  
         
 4.  
 5.             3      Bygg ham opp når han trenger det. Noen ganger trenger menn bare positiv respons. For eksempel kan han være sint fordi han har problemer på jobben, med sine venner eller familie. Du må da bygge den opp slik at den tenker positivt på seg selv og kan oppnå det du vil. Han vil ikke be deg om å bygge ham, men du må huske når tiden er riktig. 
    
  • Du kan si, "Jeg vet det er derfor du er skuffet, men jeg vet at du kan takle det."
  •  
  • Hvis han er usikker på sin fremtid, kan han roe ham: "Ikke bekymre deg. Alt du takler, kan du gjøre. Det vil fungere! "
  •  
         
 6.  
 7.             4      Du er hans elsker, ikke sin mor. De fleste kvinner tror at menn vil at kvinner skal ta vare på dem, og det er sant delvis. Likevel bør du ikke ofre hele tiden bare for å ta vare på ham, til å lage mat for ham, for å rydde, eller for å gjøre alt det moren gjør med sin sønn. Han vil da ikke lenger se deg på en romantisk måte, men mer som sin mor, og du vil ikke ha det. Selvfølgelig, hver eneste mann trenger omsorg nå og da, spesielt når han er syk, men det betyr egentlig ikke at du må være der som en mor dag og natt. 
    
  • Selvfølgelig vil du ha et morsomt, seksuelt tilfredsstillende og spennende forhold. Hvis du overstyrer ham, vil forholdet ditt gå i feil retning.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Du bør ta tid for intime ting. Selvfølgelig bør sex ikke være alt, men i et forhold er det veldig viktig. Du bør virkelig ta deg tid, spesielt hvis du ikke sover ofte fordi du er for trøtt fra jobben eller bare ikke har lyst til det. Hvis du tar deg en eller to ganger i uken, vil du bli lykkeligere og mer balansert, du vil se! Ikke bare gjør det for ham, men også for deg og for ditt sunne forhold. 
    
  • De fleste par har en relativt kjedelig sexrutine når de har vært sammen for en stund. Du bør unngå dette ved å prøve noe nytt igjen og igjen.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Du bør bygge din egen selvtillit. Hvis du er glad og fornøyd med deg selv, så vil du, fordi han absolutt ikke vil bruke hele tiden på å bygge opp deg. Arbeid på deg selv, på kroppen din, på det du gjør, med hvem du overgir, og alle dine relasjoner vil være til nytte. Ingen er perfekt, og det er viktig at du er klar over din feil å gjøre noe med det. Jo før du aksepterer deg selv som du er, desto bedre vil dine medmennesker ha deg. 
    
  • Du må vise ham at du kan være lykkelig uten han. Selvfølgelig er din tilfredshet i stor grad med ham, men du kan leve lykkelig uten han, ikke sant?
  •  
         
 12.  
 13.             7      Vis ham din kjærlighet gjennom berøring. Du kan legge hånden på armen, sette deg i fanget, kyss ham på kinnet, eller lek med håret. Det er viktig at du berører din mann fra tid til annen for å styrke forbindelsen. Selv om du er sliten etter arbeidet, vil en liten berøring få deg til å føle deg mer tilkoblet, selv om du ikke snakker mye. Du kan kose deg om morgenen, hold hendene eller lek med berøring. Det viser definitivt mannen din at du elsker ham. 
    
  • Selvfølgelig, ikke alle menn i offentligheten liker å vise sin kjærlighet åpent eller elsker å kose, men litt tid sammen vil få deg til å føle deg bra!
  •  
         
 14.  
 15.             8      Du bør alltid gjøre forholdet spennende. Det skal aldri bli kjedelig, og ingen bør føle at han ikke har noe igjen å gjøre hvis han vil kose eller noe annet. Du bør fortsatt kle seg når du går ut. Du kan fortsatt sende ham søte små meldinger før han går på jobb. Skriv ham søte tekstmeldinger eller gi ham en liten gave i mellom. Gjør ditt sexliv spennende og nyt hvert eneste kyss fra ham. Du bør ikke ta noe for gitt i denne verden, og hvis du virkelig elsker ham, bør du jobbe hardt for å holde ham din mann. Men han burde også oppføre seg slik! 
    
  • Selvfølgelig bør du ikke kjempe for hardt for forholdet ditt, men bare sørg for at det alltid er spennende.
  •  
  • Du kan gjøre forholdet ditt spennende ved å prøve nye ting igjen og igjen. Reis til et nytt sted eller prøv en ny hobby. Så du vil ha mye moro sammen!
  •  
         
 16.  
        
Relasjoner populær:
Vær en god gjest.

Bryter telefonen.

Kysser en jente i kinoen (for tenåringer).

Finn drømmepartneren.

Få din partner til å behandle deg riktig.

Beskyttelse mot dårlige mennesker.

Vinn en kile kamp.

Sett et ultimatum.

Gjenvinne din eks, hvis hun forlot deg for hennes eks.

Kom over en utro venn.

Erkjennelse av en patologisk løgner.

Få noen ut av hodet.

Å adressere en jente i det offentlige.

Bli kvitt ditt dårlige rykte.

Lær Ballroom Dancing.

Vinner din eks.

Få din forelskelse til å kysse deg.

Få vennen din tilbake når han er skilt fra deg.

Avtale med en vanlig jente.

Skriv med kjæresten din.

To sannheter og løgnspill.