Home \ relasjoner
 

Gå ut med en innadvendt.

 

Det kan være vanskelig å fortelle om en sjenert og sosialt vanskelig person liker deg, fordi de kanskje ikke vet hvordan de skal nærme seg mennesker. Ikke gi opp umiddelbart. Når du er kommet til din verden og forstår det, kan du slappe av og oppføre deg som du gjør for alle andre. Til slutt vil du ha en følelse av triumf for å kjenne den personen, for du har åpenbart en hemmelighet; hennes personlighet.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Legg merke til om personen rundt deg rødmer eller blir nervøs. En sjenert person som ikke pleier å forstå sosiale signaler (siden disse to er ikke det samme), er iblant ute av stand til å akseptere, enda mindre gjøre, forsøk på å nærme seg og deres nerver blir en-mot-en Mediate måte.       
 2.  
 3.             2      Overbevis personen som interessen din er ekte. En god samtale vil ikke være nok til å stole på. Du kan kanskje se hvordan personen vil unngå deg etter en god samtale. De kan teste din interesse eller kanskje ikke vite hva de skal gjøre. Hvis du ikke ser noen varige negative tegn, så fortsett å lage sakte, respektfulle fremskritt.        
 4.  
 5.             3      Fortell dem noe om deg. Vær vennlig og rolig. Snakk i lav tone som om du bare vil at de skal høre historien. Å gi dem litt informasjon om deg, kan gjøre dem mindre nervøse for å dele informasjon med deg - en slags "du viser meg din, og jeg skal vise deg min" avtale.        
 6.  
 7.             4      Still spørsmål. Unngå spørsmål med "ja" eller "nei" svar; Prøv å få personen til å fortelle noe. Reaksjonen kan variere avhengig av personen. Noen innadvendte, sjenert eller på annen måte fjerne personer blir laget for å snakke av folk de kjenner, mens andre er veldig reservert.        
 8.  
 9.             5      Personen kan eller ikke forstår ledetråder, avhengig av hvor mye de kan lese sosiale tegn. Dette er mulig med både innadvendte og utadvendte personer.        
 10.  
 11.             6      Hør og ta det du sier seriøst. Selv om det høres ut som en halvhjertet eller unthinking uttalelse, er det ofte bare skamhet eller ubehag når man prøver å uttrykke sine følelser. Det er egoistisk å se deres klosset i å avsløre sine følelser som en barriere; Du er interessert i personen, så i stedet for å bygge din egen barriere, gjør det en utfordring for den personen.       
 12.  
 13.             7      Vær spesiell oppmerksom på ansiktsuttrykk og kroppsspråk. Introverts vil ikke alltid si hva de synes. Du må være ekstra oppmerksom på å finne ut hva de tror. For eksempel er et lite, sjenert smil et positivt signal. Et lite, tvunget smil kan være et tegn på at du bør holde tilbake litt.        
 14.  
 15.             8      Vær alltid tilgjengelig for personen. Det kan koste introverts mye mot til å nærme seg noen de liker, og muligheten kan ikke komme tilbake en stund eller ikke i det hele tatt - så ikke gå glipp av det!        
 16.  
 17.             9      Bruk medfølelse. Anerkjenn det når du projiserer din frustrasjon eller dine antagelser på en introvert. Prøv å se frustrasjonen som en reaksjon av deg selv uten å dømme og forvandle den energien til medfølelse for den enkelte personen og deres unike opplevelser i denne verden.       
 18.  
 19.             10      Vær nådig. Innse at vi er alle mennesker med komplekse og unike måter å kommunisere på. Vi kan ikke alltid forstå hverandre 100% når vi kommuniserer. Vi gjør feil og har misforståelser. Gi folk plass til å være menneskelig og ta risiko slik at de kan uttrykke seg og gi rom for tilgivelse.                 
 20.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Relasjoner populær:
Hold hendene.

Endre en negativ innstilling.

Fortell en gutt som du liker ham.

Opprettholde gode relasjoner.

Personkontroll.

Ledende et sunt forhold.

Vend fra et vennskap til et forhold.

Være forståelse og vis medfølelse.

Lag venner.

Motta kjærlighet.

Gjenkjenne om en gutt er interessert i deg.

Lag et forslag til din venn.

Finn ut hva en jente ønsker fra en gutt.

Teksting en gutt galt på deg, gjør ham som deg igjen.

Å holde et langdistansebasert forhold spennende.

Hjelp en alkoholholdig slutte å drikke.

Gå ut med en kjendis.

Mer spennende kyss.

Hvordan behandle en skorpion.

Gjør kjæresten din sjalu.

Avgjøre en krangel.