Home \ relasjoner
 

Glemmer en kvinne.

 

Det var et liv før denne kvinnen, og det vil bli et liv etter det. Uansett om du tror det eller ikke! Uansett hva som skjedde, må du leve livet ditt. Det er det eneste du har, som om du ikke bruker tid på å bruke tid. Med litt tid og distraksjon ser du at du enkelt kan glemme dem, og de er ikke verdt oppmerksomheten din. Begynn å glemme dem ved å starte med trinn 1.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Slett av minnene  ,

    
   
 1.            1      Undertrykke fristelsen til å kontakte henne. Det vil bare gjøre det verre. Du vil tenke på det hele denne lange dagen. Bite det sure epleet og glem det. Slett hennes nummer, SMS, e-postadresse. Hvis det ikke er fristelser, blir du heller ikke svak.  
    
  • Det er også viktig at du ikke vil svimme. Tenk slik: Hvis du ringer henne, blir du denne fyren som ber på knærne for å ta ham tilbake. Hun vil fortelle sine venner, og de vil le av deg. Vil du være denne fyren? Nei, takk! I det minste har du litt stolthet!
  •  
         
 2.  
 3.             2      Hold deg unna sine sosiale medier. Det er den verste delen av separering. Så hold deg borte fra Facebook, Twitter, Instagram, Tumblr og lignende nettsteder. Du vil bare se hva hun vil at du skal se. Du ser ikke hva som skjer. Det er ikke noe poeng i snooping på henne.  
    
  • Hvis du må, så logg deg ut av Facebook. Du vil ikke gå glipp av det for mye. Dessuten vil du ikke kaste bort timer på å se på hvilke venner som har spist til middag. Du vil leve i det nå igjen.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Hvis du trenger å være i nærheten av dem, vær avslappet. Du vil nok se jenta igjen på skolen, på jobben eller gjennom felles venner. Så det blir tider når du må se dem. Det er dumt, men det er slik det er. Hvis hun spør deg noe, gi et kort svar. Akkurat som du ville med noen annen person. Ikke lenger. Hun er som alle andre.  
    
  • Ikke forsøkt å sette deg selv i veien, i håp om at hun begynner å snakke med deg og innse hvor stor du er. Det vil ikke fungere. Og hvorfor skal det fungere? Du har ditt eget liv, og du vil ikke bare rote det opp for dem.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Gå til nye steder. Har du et fint sted å gå ut onsdag kveld? En fin bursdag restaurant? Griller på fredag ​​på Leo's House? Alle disse tingene? Disse tingene blir nå avskaffet. Onsdag og fredag ​​er nå bassenget og restauranten var for dyrt uansett. Det er på tide å fylle livet ditt med nye steder og nye mennesker.  
    
  • Hvis du er bokstavelig talt på et nytt sted, vil hodet ditt også være på et nytt sted. Ta muligheten til og utforske et nytt nabolag, en ny Starbucks, en ny måte å jobbe på, et nytt løpebane, uansett hva. Alle disse nye stimuli vil erstatte de gamle minner.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Åpne rommene. Alle hennes ting må gå. Alt som minner deg om henne. Så alle bilder og minner av tiden din sammen. Det beste du brenner dem. Eller kaste alt i søpla. Hvis du har noe verdifullt, kan du gi det tilbake. Du trenger ikke å.  
    
  • Hvis det er for mye for deg, spør da noen andre om han kan gjøre det for deg. Du kan avhende det selv, eller returnere det til henne. Det er ikke synd å ikke gjøre det selv. Din venn burde bare laste den ut på døren hennes.
  •  
                   
 10.  
             

  Del 2      Tenk Sunn  ,

    
   
 1.             1      Kom deg ut av det. Du kan ikke være vant til det, men det kan være svært nyttig å snakke om dine følelser. Ikke bare vil du føle deg mer komfortabel, men noen ganger vil den høye uttalen av noen ting sette deg i et helt nytt lys. Du vil innse at du var latterlig og det vil vise deg en ny side av deg.  
    
  • Det kan også hjelpe hvis en annen person avslører hans syn på situasjonen din.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Tillat deg selv å tenke på dem, men ikke for lenge. Hvis noen forteller deg om ikke å tenke på en hvit elefant, vil du tenke på det. Hvis du sier til deg selv hele tiden du ikke kan tenke på henne, så vil du til og med tenke på henne. Så, når en tanke kommer opp, tenk tanken. Så fortsetter du igjen.  
    
  • Utvikle dine tanker. Tro det eller ei, men du kan kontrollere dine tanker. Så neste gang du ser en ferskenkjerne på bakken og begynner å tenke på å ha en piknik, tenk den over og gå videre. For eksempel, tenk på idioten som spytter denne ferskenkernen på bakken, selv om en søppelpinne er bare noen få meter unna.
  •  
         
 4.  
 5.   3      Bli kvitt din sinne. Hvis du ikke gjør det, så skjer det:
    
  • Du møter en ny fin kvinne som liker deg.       
  •  
  • Du starter et forhold med kvinnen.       
  •  
  • Du er sint og bitter om ditt siste forhold.       
  •  Hun forlater deg fordi du er sint og bitter.         
  • Prosessen starter hele tiden igjen.       
     
   • Bare for å gjøre det klart. Det er ikke det du vil ha. Konsentrere deg om hva du har på det, hvor fantastisk du er. For alvor - det er så mye viktigere ting.       
   •  
    
  •  
         
 6.  
 7.             4      Husk hvorfor jeg ikke har vært sammen siden. Hvis livet med henne var helt fantastisk, så ville du være sammen også. Trodde hun på deg? Har du alltid kranglet? Var det noe som mangler? Det er gode grunner til at det skjedde.  
    
  • En grunn til at du ikke er sammen lenger, er fordi du fortjener noen bedre. Glemte du det? Noen som går med deg gjennom tykk og tynn. Noen med hvem du lager et lag på. Det er de der ute. De eksisterer.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Fokuser på deres stigma. Kan du ikke huske? Dette kalles "euforisk tilbakekalling": det betyr at du bare kan huske de gode tingene. Ta ned de rosa brillene og begynn å tenke på det. Hadde hun en stor nese? Tørkebår? En irriterende latter? Har aldri fylt opp toalettpapiret? Tilberedes forferdelig? Du kommer tilbake hvis du tenker på det lenge nok.  
    
  • Når du begynner å tenke på hvor flott hun var, tenk på et dårlig minne. Det er dem et sted i hodet ditt. Trenger du virkelig å tenke på alt det når du ikke trenger?
  •  
         
 10.  
 11.             6      Gi deg selv tid. Tiden vil ikke helbrede alle sår, men det er en god måte å begrave og glemme. I de fleste tilfeller er det løsningen. Så gjør deg ikke klar. Disse tingene skjer ikke over natten. Det tar tid. Det er dumt, men det er slik det virker. En dag vil du våkne og innse at du ikke har tenkt på henne for en stund.  
    
  • Jo mer tid du har brukt hos henne, desto lengre vil det ta. Enkel logikk. Så hvis det har vært uker så vil det snart være over. Hvis det var år, trenger du en stund. Ditt hjerte og sinn vil helbrede seg selv over tid.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Lær av dine feil. Når bitterheten går, kan du begynne å lære av dine feil. Hvorfor fungerte det ikke? Hvorfor passet hun ikke deg? Hva vil du ikke gjøre neste gang?  
    
  • Dette er et veldig viktig skritt. Uten dette trinnet vil du bare bli fanget i en ond sirkel. Det er viktig at du tegner leksjonene dine fra det. Hva trenger du fra en kvinne? Hva gjør deg glad? Hva har du vondt om?
  •  
         
 14.  
             

  Del 3      Finn en grad og fred  ,

    
   
 1.             1      Tilbring mer tid med venner og familie. Du trenger alvorlig distraksjon nå. Når du er hjemme alene, begynner du bare å tenke på henne igjen. Så du går ikke på. Ring noen venner og planlegg for helgen. Gå og spis med din mor. Hun vil sikkert savne deg. Gjør dagen så full som mulig, slik at du ikke trenger å tenke på det.  
    Kanskje nå vil du bare gjemme seg under teppet, kaste en iskrem etter hverandre inn i deg og ha pyjamas. Mens det er veldig fristende, vil du ikke tro hvor godt det vil være for deg å gå utenfor. Selv om du ikke har lyst til å gjøre noe med andre mennesker, vil det hjelpe deg.  
         
 2.  
 3.             2      Har en teaser. Det er ikke det beste rådet, og hvis det ikke er noe, så slipp det, men en liten teaser kan være en velkommen distraksjon. Men sørg for at den andre jenta vet at det er bare en gimmick. Du trenger ikke nødvendigvis å bryte andre hjerter. Karma liker ikke tilgivelse.  
    
  • Hold deg på den sikre siden. Du ønsker ikke å slå deg inn i en følelsesløs, hedonistisk macho. Du bør ikke gå til en bar hver dag og våkne opp ved siden av en merkelig kvinne hver morgen. Finn en jente som bare vil ha det gøy og nyte fordelene. Det vil vise deg hvor mange fisk det er i sjøen.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Gjenoppdag gamle hobbyer og lidenskaper. I ditt forhold måtte mange ting trolig lide. Ofte har du sannsynligvis ikke tid til det. Start igjen. Det vil gjøre deg god til å gjøre det du liker igjen. Du vil bli fullstendig fornyet og føler deg fullt på kurs.  
    
  • Har du ingen lidenskaper? Finn som. Bruk denne ekstra fritiden og se hva som skjer i ditt miljø.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Gjør sport. Vet du hva som gjør at du føler deg bedre? Å vite at du ser bedre ut nå enn du var med henne. Så gjør sport og løft vekter. Du trenger ikke å nevne at det får endorfinene dine til å gå.  
    
  • Når blodet ditt begynner å pumpe og endorfinene dine strømmer, vil du føle deg bra. Du vil føle deg friskere og lykkeligere, og du vil se bra ut!
  •  
         
 8.  
 9.             5      Lev det eneste livet. Det er lett å glemme hvor fint det kan være å være en single. Du kan gjøre hva du vil, når du vil ha det og med hvem du vil ha. Du kan spontant endre planene dine og være litt eventyrlystne. Genial!  
    
  • Gå på helgen og opphold hos vennene dine til klokka 3 om morgenen. Ta muligheten til og ta en biltur over hele landet. Tilbring alle pengene dine på deg selv. Fyll deg med chips full og uten skam. Søk om en internasjonal jobb. Ta muligheter, risikere noe og gjøre noe bare for deg.
  •  
         
 10.  
              Les mer... (1)      
Relasjoner populær:
Skjeer ligger.

Kramme en gutt.

Kom deg sammen med det når du er alene om natten.

Elske en mann.

Flørt for tenåringer.

Vær nær venner med en gutt du liker.

Slutt et skritt med vennen.

Finn ut om en mann har en kjæreste.

Snakk med din forelskelse hvis han vet at du er på ham.

En kvinne kjærlighet.

Finn ut om noen liker deg.

Gjenkjenn hvis det er sann kjærlighet.

Å holde et langdistansebasert forhold spennende.

Håndtere homofobi.

Kysser en jente i løpet av en film.

Gjenvinne din eks, hvis hun forlot deg for hennes eks.

Vær lojal.

Hold mannen din lykkelig.

Imponere en jente på en dato.

Fortell noen at du er biseksuell.

Gjør riktig med misunnelige og sjalu mennesker.