Home \ relasjoner
 

For å inngå et forhold.

 

Langvarige romantiske forhold kan være en av de mest tilfredsstillende tingene i livet, noe som gir oss muligheten til å vokse og dele vår reise med noen. Men det betyr at det nesten alltid tar tid og krefter å finne den rette personen til rett tid og starte det forholdet. Å vite hva du vil, respektere deg selv og ha en positiv holdning er svært viktig for å finne en partner og like viktig å holde ham.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Eliminere hindringer i forholdet  ,

    
   
 1.            1      Spør deg selv hva du vil ha fra forholdet. Mens de fleste tror de vil ha et forhold fordi de blir (kjærlighet, sex, oppfyllelse), skjer det sunne relasjoner når folk elsker, liv og intimitet vil oppleve sammen        
 2.  
 3.             2      Respekter deg selv Mange problemer kan oppstå i et forhold hvis du ikke har nok kjærlighet og respekt for deg selv. Dette er ting som lett kan bli skadet av mislykkede forhold i fortiden eller uadresserte sår fra barndommen etc. 
    Selvtillit er å akseptere hvem du er og også tilgi deg selv for feil. Som du lærer å gjøre dette, vil du også lære å elske, godta og tilgi din partner.  
  • Hvis du har selvtillit, forstår du også hvordan du forventer og fortjener å bli behandlet. Dette er kritisk for å unngå potensielt misbrukende forhold.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Avtale med fortiden. Det siste du vil ha i et nytt forhold er et uløst problem fra et tidligere forhold eller ekteskap. Omarbeidere årsakene til at ditt siste forhold ikke var vellykket, kan hjelpe deg med å unngå de samme feilene i et nytt forhold. 
    
  • En terapeut kan være i stand til å hjelpe deg med å utvikle en klar oversikt over dine relasjonsmønstre og lage en konstruktiv plan for å løse disse vanskelige problemene.  
  •  
  • Det er aldri for sent å endre et oppførselsmønster. Hvis du ikke er i stand til å opprettholde intimitet eller ikke klarer å opprettholde et langvarig forhold, må du huske på at du kan endre det med tiden og riktig mengde råd.  
  •  
         
 6.  
 7.             4      Ikke skriv inn et forhold for forholdets skyld. Sosialt trykk får oss til å føle at vi må være i et forhold for enhver pris. Det er en myte. Husk at du ikke har noe forhold bedre enn å være i et dårlig forhold. Sørg for at interessen for din potensielle partner er oppriktig.        
 8.  
 9.             5      Vet at attraksjonen kan bygge opp over tid. Kjærlighet ved første øyekast er en fin ide, men det gjelder ikke for mange relasjoner. Hvis du ikke umiddelbart er tiltrukket av noen, betyr det ikke at det ene eller det andre er et dårlig valg for deg: varig kjærlighet er noe som utvikler seg over tid, og venner kan også bli elskere. Når du velger en partner, bør du ikke betale for mye oppmerksomhet på utsiden. Personlige egenskaper som vennlighet, humor og nysgjerrighet teller mer til slutt, og du kan føle deg veldig tiltrukket av den personen på grunn av det.        
 10.  
 11.             6      Ikke forvent å bytte partner. Det er lett å savne ting du ikke liker først, tenker at du kanskje kan endre personen. Men folk kan bare forandre seg selv om og når de vil. Hvis det er noe du ikke kan håndtere i det lange løp, tenk to ganger om å inngå det forholdet.       
 12.  
 13.             7      Ikke hold på små ting. Selv om visse mønstre (som drikking, misbruk og uansvarlig atferd) er tydelig uakseptabelt, kan det være andre ting, mindre ting som pisser deg av, for eksempel tyggegummi med munn, tvilsomme motevalg eller annen musikksmaks. Hvis du er veldig interessert i denne personen, gjør ikke disse tingene en unnskyldning for å unngå intimitet.                 
 14.  
             

  Del 2      Møte og gå ut  ,

    
   
 1.             1      Finn ut hvor du kan møte mennesker med lignende interesser. Hvis du har problemer med å møte noen, kan du lage en liste over ting du liker å gjøre. Fellesinteresser kan være en stor velsignelse for forholdet ditt.  
    
  • Tenk på å bli med på en klubb for en av dine hobbyer, som å gå, lese eller danse.
  •  
  • Frivillig for ting som er viktige for deg, for eksempel å gi mat til de trengende med måltider, ly eller politiske kampanjer.
  •  
  • Ta leksjoner. Sjekk tilbud på ditt lokale universitet eller samfunnssenter. Matlaging, språk- eller kunstklasser er i seg selv oppfylle og kan være en fin måte å sosialisere på samme tid.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Bruk datatjenester med forsiktighet. For noen mennesker fungerer Internett-dating veldig bra, mens andre finner at det setter dem under for mye press eller at det ikke er spontanitet. Hvis du velger online dating, ikke glem: Til tross for formler som angivelig hjelper til med å finne drømmepartner, tar det lang tid å virkelig lære noen å kjenne, og at må skje i person.        
 4.  
 5.             3      Ha et uformelt møte. Hvis du har møtt noen som interesserer deg, ta det første skrittet og inviter dem til uformelle aktiviteter. Å få kaffe er nesten alltid et levedyktig alternativ. Andre avgjørelser kan avhenge av hvordan du møtte hverandre. For eksempel, hvis du er to i vandringsklubben, kan du invitere personen til å gå på tur med noen av vennene dine. Hvis du liker både musikk, kan du kanskje gå til en konsert. 
    
  • Det er en god ide å foreslå et møte på et offentlig sted der det er andre mennesker. Dette gir deg begge en viss forsikring om at dere både skal kjenne hverandre i et trygt og nøytralt miljø.
  •  I tillegg fjerner et uformelt møte det presset som formelle invitasjoner kunne bringe.  
         
 6.  
 7.             4      Lær å godta avslag. Avslag er en integrert del av datingprosessen, og du må lære å håndtere det på en positiv måte. 
    
  • Ikke ta avslag personlig. Folk har alle slags grunner til at de ikke vil ha et forhold og det meste av tiden har du ingen kontroll over det.
  •  
  • Ha en oppløftende holdning. Hvis du har opplevd avslag et par ganger, ta et skritt tilbake og spør deg selv om det er noe i Overture du må endre. Kanskje du er for fort eller gå ut med folk som ikke virkelig deler interesser med deg. I alle fall, ikke hold deg på dine avslag: Hold en positiv holdning og fortsett.
  •  
  • Ikke ignorér dine følelser. Noen avslag kan være vanskelig. Hvis du føler deg trist eller sint, gi de følelsene og ikke undertrykke dem. Dette hjelper deg å bevege deg raskere og bedre.  
  •  
         
 8.  
 9.             5      Unngå sex i de tidlige stadiene av datingprosessen. Deling av din mest intime oppførsel med noen du nettopp har møtt kan ta det spirende forholdet ut av skritt. Hvis du liker personen, så er sjansene gode at følelsene knyttet til sex som dere begge ikke er klare til å fordøye. I tillegg kan en eller begge av dere ikke være ansvarlige nok til å håndtere problemer som seksuelt overførbare sykdommer og prevensjon. Enda verre, den andre personen kunne bare forsvinne etter det!  
    
  • Mens datoen din kan signalere interessen for sex, skal han / hun aldri trykke på deg. Gjør det klart at din motvilje ikke er en avvisning, men bare fordi du liker ham / henne, vil du vente på riktig øyeblikk. Hvis de ikke forstår det, så gå litt lenger: disse kan være advarsler om at de er possessive eller potensielt fornærmende.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Undersøk hvordan dere begge oppfører oss i nærvær av hverandres venner og familie. Da dataprosessen utvikler seg, vil du sannsynligvis møte mennesker som er nær ham, og han / hun har også folk på din side. Se hvor godt du føler deg i situasjoner som dette: Det kan være en indikasjon på hvor forholdet fører til.  
    
  • Noen ganger kan en av dere eller begge ikke føle seg helt komfortable. Det er greit - hovedpoenget er at du gjør en innsats for å tilbringe tid sammen og også koble til hverandres slektninger.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Forholdsrelasjoner med familie og venner. Noen nye relasjoner kan være tidkrevende, men motstå trang til å glemme resten av verden for din nye kjærlighet. Foreta et forsøk på å holde kontakten med venner og familie, ta tid for samtaler og møte regelmessig. Ikke glem at romantikkene kommer og går, men i det lange løp er disse menneskene som alltid er der for deg.        
 14.  
 15.             8      Vær oppmerksom på advarsler. Det er noen tegn på at forholdet ikke går i en sunn retning. Lær å lytte til tarmens følelse, ta hensyn til den andres følelser. Hvis du ikke føler deg verdsatt, usikker eller skamfull, er det bedre å avslutte forholdet tidlig og tilbringe tiden på å lete etter noe som varer langvarig. 
    
  • Alkoholavhengige dating: dere skjønner bare deg når du drikker.
  •  
  • Ikke-begått oppførsel: Noen ganger har folk problemer med å knytte seg til noe fra fortiden, som et ødelagt hjem eller manglende evne til å stole på.
  •  
  • Dårlig ikke-verbal kommunikasjon: personen bør også vise deg kroppsspråk som de er interessert, for eksempel øyekontakt og berøring; Hvis ikke, så passer den ikke til.
  •  
  • Sjalusi: Hvis partneren din ikke liker å tilbringe tid med andre ting som er viktige for deg, som hobbyer, venner eller familiemedlemmer.
  •  
  • Kontrolladferd: Når du prøver å fortelle deg hva du skal gjøre, tenk eller følg.
  •  
  • Eksklusivt seksuell forhold: Når den eneste tiden du tilbringer sammen er i senga.
  •  
  • Ingen sammenkomst: Hvis den andre personen ikke er interessert i å tilbringe tid alene med deg (unntatt i sengen).  
  •  
         
 16.  
             

  Del 3      Opprettholder et nytt forhold  ,

    
   
 1.             1      Finn ting du kan gjøre sammen. Når den første spenningen om romantikken minsker litt, må dere begge strebe etter å tilbringe tid sammen og investere i forholdet. Diskuter hva du både liker og lage en plan, ting som er morsomt, å gjøre sammen regelmessig, uansett hvor opptatt du er.  
    
  • Studier har vist at det øker spenningen når du gjør nye ting sammen og bringer deg nærmere hverandre.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Fortsatt kommuniserende. Å snakke med hverandre på en vennlig og ærlig måte er viktig for forholdet ditt. Båndet ditt styrker når du deler følelser, tanker, frykter og ønsker.        
 4.  
 5.             3      Bli uavhengig. Selv om det kan være vanskelig å forene et forhold og selvrealisering, er sistnevnte faktisk veldig viktig for kjærlighetslivet ditt. Gensidig uavhengighet betyr at dere begge vokser som mennesker ved å gjøre det du elsker. Dette bidrar ikke bare til å avverge usunne oppførselsmønstre i et forhold, som for eksempel gjensidig avhengighet (når en av dere gjør sin selvtillit eller ens identitet avhengig av den andre); det kan også være forfriskende og forfriskende å la den andre gjøre det han elsker og hvor han er god.        
 6.  
 7.             4      Ikke vær redd for konflikter. Når et forhold vedvarer, vil det uunngåelig være uenighet. Det er viktig at du føler deg trygg og kan fortelle ting som undertrykker deg uten frykt for konsekvenser. Argumenterer rettferdig ved å lytte til den andre og søke kompromissløsninger for forholdets skyld.        
 8.  
             

Tips .

             
Relasjoner populær:
Ikke gjør en mann sint etter en kamp.

Lag en jente som deg.

Bygg tillit i et langdistanseforhold.

Elske en person.

Imponere en Skytten mann.

Komme sammen med en tvilsom venn.

Spør noen for en avtale.

Flørt med din kjære.

Ikke bli forelsket.

Reparer et forhold for utroskap.

Gjenkjenne tegn på din manns utroskap.

Vær en god venn.

Gi dårlige nyheter.

Kompliment en mann.

Håndtere en separasjon.

Ha det gøy med mine tenåringsjenter.

Skille deg fra noen med stil og følsomhet.

Rask få din eller din ex tilbake.

Vær nær din forelskelse.

Vinn venner.

Vinn hjertet av en jente (tenåring).