Home \ relasjoner
 

Ikke elske noen lenger.

 

Kjærlighet kan være fantastisk, men noen ganger gjør det vondt mer enn det gjør deg glad. Kanskje du bare er etter en tung separasjon, eller du er forelsket i noen som ikke returnerer dine følelser. Slike opplevelser er svært smertefulle, og du lurer kanskje på hvordan du kan komme over det og være glad igjen. Men det virker. Du kan slutte å elske noen ved å skape avstand mellom deg, overvinne din sorg og gi livet ditt en ny lease av livet.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Get Away  ,

    
   
 1.            1      Hvis du fortsatt er sammen, avslutt forholdet. Hvis du vil slutte å elske noen du fortsatt er med, er separasjon uunngåelig. Om den som ikke elsker deg eller ditt forhold, bare slutter å løpe, setter deg ned med personen og forteller henne at det ikke lenger gir mening for deg. 
    
  • Si noe som helst, "Jeg elsker deg fortsatt veldig mye, men det er på tide for meg å starte et nytt kapittel. Du elsker meg ikke slik jeg elsker deg, og jeg vil ha et forhold til noen som fortjener og gjengjelder min kjærlighet. "
  •  
  • Eller, "Du vet at jeg elsker deg veldig mye, men vi har ikke vært veldig glad i lang tid. Jeg gråter mer enn jeg ler, det er absolutt ikke sunt for meg. Vi er velkomne til å snakke igjen, men min beslutning er gjort. "
  •  
         
 2.  
 3.             2      Ikke bruk så mye tid med personen lenger. Hvis du vil komme over noen, bør du være så nær ham som mulig. Ta en annen buss eller gå en annen rute til skolen. Hvis du har felles venner, må du ikke møte dem mindre, hvis du vet at man vil være der også.  
    
  • Hvis du jobber sammen eller går i skole, snakk bare med ham om de bare nødvendighetene.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Slutt å følge dem i sosiale nettverk og bryte opp vennskapene dine. Husk: Utenfor synet. Hold deg unna personen både personlig og online. Slett alle tilkoblinger i de sosiale nettverkene, slik at ingen av dere kan stalke den andre. Hvis du ikke vil blokkere personen med en gang, slutter du minst vennskapet, slik at du ikke ser hverandre i nyhetsfeedene dine.       
 6.  
 7.             4      Stopp unødvendig kommunikasjon med personen. Selv om personen kontakter deg, unngå kontakt så mye som mulig. Jo mindre du kommuniserer med hverandre, desto lettere blir det å "savne" deg. Selvfølgelig må du noen ganger komme sammen - hvis du har barn sammen, hvis du må jobbe med et felles prosjekt, eller hvis det fortsatt er personlige eiendeler å gi tilbake, må du snakke med hverandre.  
    
  • Hvis en samtale ikke kan unngås, møtes på et nøytralt sted som ikke fremkaller gamle følelser, som i en kafé. Håndter hverandre godt, men vær ikke altfor vennlig med hverandre. Det er ingenting mot en høflig samtale, spør den stille, hvordan han er, men sørg for at du deretter kommer raskt til det aktuelle emnet.
  •  
  • For eksempel, si, "Jeg er glad du er i orden!. La oss nå snakke om Jonas. Han kommer til barnehagen i morgen, og vi må utarbeide en plan for hvem som plukker ham opp derfra. "
  •  
         
 8.  
 9.             5      Unngå de gamle møtestedene dine. Stedet du møtte eller kysset for første gang, ville røre opp for mange minner. Hold deg unna det. Du kan ikke fortryde gamle tider, men det er ingen grunn til at du med vilje skal spre salt inn i såret og gjøre livet ditt unødvendig vanskelig.        
 10.  
 11.             6      Kjør vekk hvis du kan. Ta en pause. Så du absolutt ikke trenger å se din eks i noen dager. Gjør en liten ferie for deg selv eller bare med din familie eller gode venner.  
    
  • Hvis du ikke har penger, gjør du en dagstur i stedet. Kjør til sjøen eller til neste større by for å se noe annet.
  •  
                   
 12.  
             

    2      Kom over tapet  ,

    
   
 1.             1      Gjør alle minnene av eksene dine forsvunnet fra ditt miljø. Har du fortsatt et bilde av den som henger i rommet ditt? Vei med det! I skapet ditt er det fortsatt en genser av det? Ta ham til den gamle klærbeholderen. Slike suvenirer gjør det vanskelig å virkelig la noen gå, så pakk dem bort eller kast dem med en gang.        
 2.  
 3.             2      Fokuser på personens feil i stedet for å bo på gamle tider. Kanskje du må tenke på de vakre øyeblikkene når du hadde det gøy og var forelsket sammen; Derefter bevisst rette dine tanker til de tingene som ikke var så gode. Det er en grunn til at du ikke lenger vil elske din eks. Husk hvorfor du tok denne beslutningen.  
    
  • Husk hvor uhøflig din mor var mot hvordan han fikk deg til å gråte på bursdagen din og hvor egoistisk han alltid var.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Meditere hver dag. Det er ikke helt spesielt når du nesten alltid tenker på dem. Meditasjon er et godt verktøy for å fjerne tankene dine og gjøre fred i livet ditt. Ta minst ti minutter hver dag, sett deg på et stille sted og konsentrere deg om pusten din. 
    
  • Hvis du ikke har noen meditasjonserfaring, kan du laste ned programmer som Headspace eller Calm for å komme i gang.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Få hjelp fra vennene dine. Å miste kjærlighet til en annen person kan være en smertefull prosess, men med litt hjelp fra venner og familie kan du gjøre det. Ikke isoler deg selv i denne vanskelige tiden, men hold kontakten med venner, hvor du kan chatte ut. Snakk åpent om dine følelser for den du prøver å komme over ham, eller bare snakk om hva som skjedde i livet ditt.  
    
  • Men prøv ikke å belaste noen for ofte med forholdet ditt drama. Noen kan være en så god venn, hvis du irritere ham hele tiden med separasjons smerte, vil han til slutt få nok.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Snakk med en terapeut hvis du er bekymret for at du lider av depresjon. Skal du komme til et punkt hvor du har forsøkt i flere måneder for å komme over noen, og likevel finne at dine følelser ikke svekkes for en, gå til en terapeut. Du står ikke opp om morgenen, og på en eller annen måte nyter du ikke livet lenger? Disse kan være tegn på depresjon, og da bør du takle problemet umiddelbart før det blir verre.        
 10.  
             

    3      Fortsett å leve livet ditt  ,

    
   
 1.             1      Endre livet ditt. Hvis du vil komme over noen, er det best å gjenoppfinne deg selv. Den gamle deg var forelsket i din eks. Den nye versjonen av deg har ikke de følelsene lenger. Smash skapet ditt og sett mål. Her er noen ideer:  
    
  • Skille deg fra klær du ikke har brukt i mange år, og erstatt dem med noen håndplukkede nye biter.
  •  
  • Kast møbler eller pynt hjemmet ditt i en ny stil.
  •  
  • Rework ditt CV og søk om det neste trinnet på karriere stigen.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Kjører sport for å forbedre humøret ditt. Sport er ikke bare bra for kroppen din, men også for mental helse. Under trening frigjøres endorfiner, som virker som naturlige humørforsterkere. Det er en trist prosess å komme over en tragisk kjærlighet. Et besøk på treningsstudioet får deg til å føle deg bedre.  
    
  • Gå til sportsklasser eller gå til parken med en venn i parken.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Tilbring tid med venner. Du vil slutte å elske en bestemt person. I stedet gi bort alt mer av kjærligheten til familien og vennene dine. Møt dem minst en gang i uken for en drink, en filmkveld eller bare en koselig prat. Du vil føle deg mye bedre mye raskere når du får folk igjen.        
 6.  
 7.             4      Finn en ny hobby. Hold deg så opptatt som mulig i løpet av løsningen. Prøv nye ting som alltid har interessert deg, men at du aldri har kommet før, eller hent deg på en gammel hobby. Bruk all din fritid til å ha det gøy og være lykkelig.  
    
  • Dans, les en bok, gå på ridning, lage noe velsmakende eller et bilde.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Start data på nytt. Når du er forbi din kjærlighet, og du trenger ikke å tenke på dem hele tiden, begynner du å gå ut igjen. Be vennene dine om å introdusere seg til andre singler i sin vennekrets eller registrere deg for et online datingside. Husk, uansett hvor komplisert det kan være, kan du gjøre alt!  
    
  • Et nytt forhold kan være veldig spennende, men spill ikke med følelser av en annen person bare for å trøste deg. Du bør først være helt over din tidligere kjærlighet. Noen sikre tegn er at du ikke lenger trenger å gråte hver dag, ikke lenger trenger å våkne opp, eller tenk på personen til du sovner, og ikke lenger bli følelsesmessig når du hører dine gamle sanger.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Vær tålmodig. Det tar tid og mye følelsesmessig innsats for å behandle en skuffelse i kjærlighet. Du bør gjøre en bevisst innsats for å tenke mindre om forholdet, men hvis et minne sniker seg inn i bevisstheten her og der, må du ikke panikk umiddelbart. Du er til slutt bare et menneske.       
 12.  
           Les mer... (10)      
Relasjoner populær:
Å oppføre seg riktig i guttens selskap.

Pass på at kjæresten din er utro på deg.

Bli kvitt skyld og bygge selvtillit.

Les mannlig kroppsspråk mens du flirter.

Vær en bedre venn.

Når jenter har det gøy i sitt eget rom.

Håndtere homofober.

Gi det perfekte kysset.

Få kvinner til å tilbe deg.

Rippe opp en kvinne.

Har et langdistanseforhold som tenåring.

Finn en rik kvinne.

Bli kvitt ditt dårlige rykte.

Finn ut om samtalene dine ignoreres og gjør noe med det.

Introduser deg selv til en jente.

Spør en venn for en dato.

Å ringe en manns oppmerksomhet.

Hjelp en venn å bli mobbet i skolen.

Akseptere et kompliment.

Imponere en kvinne sterkt.

Stopp andre menn fra å stirre på din vakre kone.