Home \ omsorg
 

Fukt huden.

 

Et svært vanlig hudproblem er at det er for tørt og dehydrert. Dette kan være svært irriterende, og det kan være vanskelig å takle, i tillegg er det ubehagelig og gjør det jevnlig å bruke sminke ekstremt vanskelig. Denne artikkelen vil vise deg mulige omsorgsrutiner og gi deg tips som hjelper deg med å bekjempe dehydrert hud for å gjøre det så mykt som du vil at det skal være!

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.                    1      Skyll huden din. Dette fjerner eksisterende, døde hudceller og flass. Ansiktsskrubb og ansiktsrensende produkter er gode, men hvis huden din allerede er tørr, kan de øke tørrheten, da de ofte inneholder kjemikalier som er mer sannsynlig å forårsake fet hud. Se etter scrubs som er designet for tørr hud eller bruk en peeling hanske, eller bare et håndkle.       
 2.  
 3.                  2      Bruk en fuktighetsgivende ansiktsmaske. Dette vil gi huden din en dyp hydratiseringsstøtte. Se etter ikke-olje masker som de kan tette porene dine og føre til hudormer. Masker som sier at de ikke er komedogene (ikke tette porene) er ideelle.        
 4.  
 5.                  3      Påfør fuktighetskrem. Du bør ha to forskjellige fuktighetsgivende midler - en for dagen og en for natten. Fuktighetskremet for dagen bør være lettere og det bør være en god sminkebase og nivåere huden før applikasjonen - hvis den er for rik, kan det hende at huden skinner og fettstoffer. Din fuktighetskrem for natten skal være mye rikere og trenge inn dypt inn i huden for å gi langsiktig hydrering. Når du velger fuktighetskrem, sørg for at det er fettfritt og veldig forsiktig mot huden, og inneholder ikke parfymer eller fargestoffer - noen inneholder svært skarpe eller såpige ingredienser som kan irritere huden din. Den beste fuktighetskrem er ofte den enkleste og billigste - prøv det med en enkel krem ​​fra apoteket.        
 6.  
 7.                  4      Fokus på de tørreste stedene. Hvis du har spesielt tørr og irritert hud, bruk en liten salveolje basert på olje eller en krem ​​du kjøpte på apoteket, for eksempel hydrokortisonkrem. Disse produktene skal brukes sparsomt som for mye av dem ville tette porene og forårsake kviser.        
 8.  
 9.                  5      Bruk mindre sminke! Dette kan høres kontraproduktivt når det gjelder dekning av tørre flekker, men sminke er dårlig for huden din og vil bare forverre hudproblemer. IKKE OPP TIL DRY SKINS. Det ville få deg til å se oransje eller flakket, og de tørre flekkene ville bli enda mer merkbare, og det ville ta lengre tid å kvitte seg med dem, eller til og med gjøre dem verre. Det er bedre å ha blanke, tørre flekker enn å gå rundt i uker med prangende oransje flekker.        
 10.  
 11.                  6      Bruk en liten mineralsk sminke av god kvalitet. Væske sminke pinner mer merkbart til tørr flekker og ser mye mer ujevnt ut enn mineralsk sminke. Men mineralsk sminke du bruker, må være av god kvalitet, da billige produkter inneholder sterke og tørke kjemikalier som vil gjøre huden din værre. Invester i et lyst pulver av god kvalitet som vil lette din hudfarge. Bruk alltid fuktighetskrem før du bruker sminke.        
 12.  
 13.                  7      Gi inn fuktighet. Sørg for at du drikker rikelig med vann hver dag - omtrent to liter bør være - for å fjerne urenheter og fukte huden. Dårlig hud kan også skyldes et ubalansert kosthold og vitaminmangel, så sørg for å spise mye frukt og proteiner (spesielt hvis du er vegetarianer) og gjør nok mosjon. Jeg er sikker på at du har blitt forkynt dette tusen ganger, men tro meg, det virker!                  
 14.  
             

Tips .

             
Omsorg populær:
Sett opp en tatoveringsmaskin.

Bruk slanke jeans.

Fjern huden din over natten.

Hold en parykk i god form.

Bruk Stifeletten.

Forhindre krøllete hår.

Behandle tørre og sprukne albuer.

Lag Concealer.

Lag øyenbrynene.

Påfør solkrem.

Fjern toner fra hår.

Stil store krøller.

Bestem om du skulle ha på deg en trusefôr.

Bruk et skjerf.

Styr sine sener.

Butikk i annenhåndsbutikk.

Bli kvitt mørke øyekanter.

Bruk briller.

Ta på klær masse.

Bruk en klut.

Sexy kommer over.