Home \ omsorg
 

Desinfiser brukte sko.

 

Det perfekte paret sko kan komme i en rekke former, størrelser og renslighet. Hvis du har oppdaget det perfekte paret sko i en bruktbutikk eller på en veldedighetsbazar, trenger du noen få klapper før du kan bruke dem. Hvis du er villig til å prøve litt og desinfisere de nye skoene dine, går du på stil i løpet av kort tid.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Vask skoene  ,

    
   
 1.            1      Rengjør innleggssålene på skoene dine. Fjern innersålene når det er på tide å vaske skoene og vaske dem først. Forbered en blanding av varmt vann og vaskemiddel i en liten bolle. Bruk en svamp eller fille, skrubbe lukt, smuss og flekker for å vaske linene. Skyll innleggssolen med varmt vann når du er ferdig med å skru dem av med vaskemiddelblandingen. Legg det tørke ved siden av et vindu eller på et håndkle. 
    
  • Hvis innersulene dine fortsatt lukter etter at du har vasket dem, legg dem i en plastpose med brus og la dem overnatte.
  •  
  • Hvis innleggssolen fortsatt lukter dårlig etter en natt med natron, suge dem i en blanding av eddik og vann i to til tre timer. Deretter vasker innleggssålene med såpe og vann for å fjerne eddik lukten.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Bruk en vaskemaskin til maskinvaskbare sko. Mange sko kan vaskes i vaskemaskinen, inkludert løpesko, sneakers og de fleste klutskoene. Hvis dine sko er maskinvaskbare, vask dem med et sterkt vaskemiddel i varmt vann. Luft tørk skoene dine etter vask i stedet for å sette dem i tørketrommelen. 
    
  • Ta ut skoene før du legger skoene dine i vaskemaskinen.
  •  
  • Hvis skoene dine er laget av ruskind, lær, plast eller annet følsomt materiale, må du ikke sette dem i vaskemaskinen.  
  •  
         
 4.  
 5.             3      Vask skoene dine for hånd hvis de er laget av finere materialer. Hvis du vil vaske hyggeligere joggesko eller sko laget av mer delikate materialer, må du vaske dem for hånd og ikke i vaskemaskinen. Lag en såpeblanding av varmt vann og flytende vaskemiddel. Skru forsiktig på skoene med en fille eller en myk børste og denne blandingen. Hvis du har skrubbet skoene med blandingen, får du en frisk fille og tørk dem med varmt vann for å skylle av såpe.  
    
  • Skinnsko kan vaskes for hånd. Skru forsiktig opp skoene med en fille og såpevannblandingen.
  •  
  • Suede sko kan vaskes for hånd, men du må være forsiktig. Rengjør ruskindet med en klut eller en børste med myke børster i nedadgående slag. Børsting / rensing av ruskindet i en retning bidrar til å fjerne flekker fra materialet. Hvis det gjør deg nervøs for å vaske skoene dine, bør du få dem profesjonelt rengjort.  
  •  
                   
 6.  
             

    2      Desinfiser skoene med kjemikalier  ,

    
   
 1.             1      Soak dine joggesko i å gni alkohol. Hvis du trenger å bli kvitt lukt og bakterier, bruk rengjøringsmiddel i løsningen. Hvis skoene dine er joggesko eller klut, suge dem i et badekar eller en stor bolle med gniddende alkohol. Hvis skoene dine er laget av mer delikat materiale, skrubbe forsiktig med en fille og gniddende alkohol.        
 2.  
 3.             2      Desinfiser innsiden av skoene med en blanding av blekemiddel og vann. Blekemiddel er en kraftig kjemikalie, noe som gjør det til et godt verktøy for desinfisering av sko. Vær forsiktig så du ikke sprayer bleken på innsiden av skoene dine med mindre skoene dine er hvite. Ellers kan de få blekemiddel flekker på utsiden. Spray blekemiddelet på innsiden av skoene dine med en liten sprøyteflaske for å desinfisere dem.        
 4.  
 5.             3      Kjøp antibakterielle sprøyter for å desinfisere alle typer sko. Du kan bruke en antibakteriell spray, for eksempel Lysol® eller Klorix®, for å desinfisere innsiden av skoene dine. Sprøyt hele innsiden av skoene dine og la dem tørke helt før du setter dem på. En antibakteriell spray desinfiserer skoene dine og hjelper til med å eliminere dårlige lukt.       
 6.  
             

    3      Deodorize skoene dine  ,

    
   
 1.             1      Deodorize skoene dine med eddik. Eddik er kjent for å få sta lukt ut av ting - inkludert sko. Legg litt eddik til blandingen hvis du vasker skoene dine med såpe og vann. Etter at du har vasket skoene dine, kan du også gni dem med en fille og ren eddik. Eddik lukten fordamper, men dårlig lukt er helt eliminert.        
 2.  
 3.             2      Deodorize skoene dine med brus. Soda er en god duft eliminator, så det er en av de beste måtene å kvitte seg med dårlig lukt fra sko. Hell to til tre spiseskjeer i hver sko og rist på skoene slik at bruset fordeles jevnt. La skoene stå over natten og hell deretter over overflødig brus.        
 4.  
 5.             3      Legg tørkekluter i kveldskoene dine. Tørkekluter er gode for å legge til en frisk duft på klær og også for å friske opp brukte sko. Legg to tørketrommelark i hver sko og la dem stå i det i noen dager. Fjern tørketrommelene før du legger på skoene. Det bør i stor grad forbedre lukten av brukte sko. 
    
  • Du kan sette tørkekluter i alle slags sko, men denne metoden anbefales spesielt til kveldssko som ikke kan fuktes i eddik.  
  •  
         
 6.  
           Les mer... (6)      
Omsorg populær:
Forbered deg på laser hårfjerning.

Fest en flettet hestehale.

Barneskåret kutt.

Gjenkjenne falske TOMS sko.

Helbred rødt hud.

Øk neglene dine raskere og hold hendene forsiktig.

Få røde lepper naturlig.

Enkle og raske frisyrer for langt hår.

Lag plassboller.

Behandle kaldsår med essensielle oljer.

Skriv ut en blackhead.

Bruk eyelash curler.

Ta vare på skadet afrikansk hår.

Få vakre negler.

Påfør flytende øyenlinser.

Få super myke babyfødder.

Slanking naturlig.

Kled deg til treningsstudioet.

Når en mann kutter en ponni.

Kjøp smykker online.

Sett opp en tatoveringsmaskin.