Home \ omsorg
 

Bli kvitt strekkmerker naturlig.

 

Strekkmerker ødelegger alt. Alt. Hvis du kunne gå tilbake i tid og hoppe over puberteten / ikke få babyen tilbake / bodybuilder, så ville du seriøst tenke på det. Hvordan kan du bli kvitt dem eller i det minste la dem falme? Det er ingen panacea, men det er mange ting du kan gjøre. Også naturlig!

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Ved mat  ,

    
   
 1.            1      Grateegg hvitt på magen din. Dette kan bli klebrig, men forhåpentligvis er det verdt det. Proteinet i protein sies å være super godt for huden din og spesielt for strekkmerker. Gni ting tre ganger om dagen så de fade så mye som mulig.       
 2.  
 3.             2      Dra fordel av poteter. Hvis du unngår karbohydrater, er det en ny grunn til å legge poteter på din dagligvareliste. Juice er full av vitaminer og mineraler som bidrar til å gjenoppbygge hudceller. Så når du forbereder rosmarin poteter til familien din, kan du stjele en og gni den over dine strekkmerker. La oss bare håpe at ingen fikk deg til å gjøre det, for ellers må du komme med en god forklaring.  
    
  • Klipp potet i tykke skiver. Rist med potetbitene over strekningene dine og sørg for at stykket er saftig. La juice tørke og vask deretter overskudd med varmt vann.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Bruk olivenolje. Den er rik på vitamin E, som er perfekt for huden din. Hvis du hellere vil lagre det, for å lage matmiddag i kveld, kan du også bruke ren E-vitamin - til og med lavendel, jasmin og rosmarin hvis du vil. Så lenge det er rik på vitamin E, er det greit.  
    
  • Tanken er at huden din skal bli smidig, og ettersom huden din blir smidig, utvider den og tolererer bedre vendinger og slitasje. Selv fremtidige strekkmerker vil være mindre sannsynlige!
  •  
  • Ryktet har det at ricinusolje er like effektivt som hjemme rettsmidler kan være.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Bruk sukker. Har du lest wikiHow-artikkelen om hvordan å lage en skrubbe ut av sukker? Noen sukker, olje og sitronsaft er en god skrubbe for barbering og for hva mer? Nøyaktig, også strekkmerker. Og du vil også lukte bra!  
    
  • Hvit sukker fungerer best, og mandelolje er også bra. Hvis du gni det inn, ta et minutt - eller ti - for å bade i din guddommelige sukkerskall. Ta det som en unnskyldning for en lang dusj!
  •  
                   
 8.  
             

  Del 2      Bruk av lotioner og juice  ,

    
   
 1.             1      Bruk tretioninkrem til nye strekkmerker. Denne kremet gjør underverk på kroppens evne til å gjenoppbygge kollagen når strekkmerkene er helt nye. Den eneste ulempen? Ikke bruk det hvis du er gravid. Det kan ha skadelige effekter på fosteret - det er fortsatt en uenighet.        
 2.  
 3.             2      Vokt dere for kremer og lotioner som er spioneringen som underverk i fjerning av strekkmerker. Det er bare ikke sant. Selv om noen mennesker oppnår gode resultater, skyldes dette bare den store omsorg, det faktum at huden er fuktig og også bare flaks eller gode gener. Så tenk på det før du drar vesken.  
    
  • Hvis du har Retin-A eller glykolsyre, bør du kanskje kontakte legen din. Det kan være skadelig; Det er best å diskutere det med legen din dersom du vil bruke et over-the-counter-middel. Tross alt vil du absolutt ikke oppleve allergi eller hudfarging!
  •  
         
 4.  
 5.             3      Bruk sitronsaft. Du har sikkert hørt at sitronsaft kan få fregner til å falme, og det er det samme: sitronsaft er en naturlig blekemiddel. Derfor kan det hjelpe strekkmerker å falle raskere. Gni juice på den berørte delen av huden og la den tørke i ca. 10 minutter før du skyller den av. Husk å gjøre dette flere ganger om dagen for en merkbar effekt.        
 6.  
 7.             4      Bruk shea smør eller kakaosmør. Disse to er veldig fuktighetsgivende og kan støtte regenerering av huden og glattheten. Hvis det brukes flere ganger om dagen, kan strekkmerker begynne å falme. Og de kan kanskje hindre nye fra å trene!  
    
  • Virkelig, hver lotion er bra for huden din og strekkmerker. Jo mer huden din er hydrert, desto bedre blir det og ser ut.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Påfør Aloe Vera. Du vet, dette er bra for solbrenthet og huden din generelt, men det er også bra for strekkmerker. Det er en naturlig superhelt - bruk den daglig for å få resultater. Det er også veldig trygt under og etter graviditet!  
    
  • Du kan også lage en blanding av aloe vera gel, vitamin E og vitamin A (fra kapsler) og gni dem på huden din til den absorberes.
  •  
  • Den rene aloe vera vil forlate en rest. Etter noen minutter, tørk det av med lunkent vann.
  •  
         
 10.  
             

  Del 3      Ta ytterligere tiltak  ,

    
   
 1.             1      Drikk vann. Din hud er det største organet i kroppen din. For å tilfredsstille henne er det viktigste hun trenger for å bli fuktet. Det er stort sett alt hun trenger for å holde seg frisk. Så drikk! Hvis du vil at huden din skal helbrede og regenerere, trenger den vann. Enkel og bevegelig. Nei, drikkevann vil ikke gjøre at strekkmerker forsvinner, men det kan hjelpe huden din til å lyse og reparere seg, noe som kan føre til raskere utvinning (i dette tilfellet falmer).  
    
  • Minimer forbruket av dehydrerende drikker. Dette betyr å avstå fra koffeinholdige te, kaffe og bruspop. De ødelegger alt ditt vanninntak og lar huden din tørst.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Gå til legen. Ikke bare vil han sikkert fortelle deg hva du skal bruke, men også hva du ikke bør bruke, og han kunne gi deg en oppskrift som kan være uendelig mer effektiv enn en slags fetishdans for den irske guden av huden å gni med poteter. I det minste kan du håpe på det!  
    Han vil også fortelle deg at strekkmerker er helt normale og at du er helt frisk og at de egentlig bare er et kosmetisk problem som du må vente deg til, selv om du ikke liker det. Ca 90% av kvinnene som ble gravid, har det. Og det inkluderer ikke antall kvinner (og menn) som var overvektige eller veldig muskuløse på et tidspunkt i livet. Med andre ord, du er i godt selskap, selv om det ikke føles som det.  
         
 4.  
 5.             3      Tenk på kirurgi. Selv om dette alternativet ikke er naturlig, bør du være oppmerksom på det. For tiden er det to vanlige metoder:  
    
  •   Kirurgi ved bruk av pulslaseren . Dette er et alternativ som bør vurderes med nyere strekkmerker. I utgangspunktet gjør det vondt av de nedre lagene i dermis og angriper kromoforene. Dette betyr at de ikke skader huden som du virkelig ser!
  •  
  •   Microdermabrasion . Dette er et alternativ for eldre strekkmerker. Hun angriper det ytre hudlaget med små krystaller og absorberer disse mikrosekunder senere igjen. Det ytre laget av hud er fjernet og veksten av ny hud støttes - ny hud uten strekkmerker.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Tenk på eksfoliering. Glykolsyre er veldig populært for å kvitte seg med strekkmerker. Som kirurgi, gjør det teknisk vondt i huden, noe som bidrar til raskere utvinning. Hvem trodde at mennesker er så mye som sjøstjerne?  
    
  • Din faste lege kan ikke være oppdatert på dette medisinske feltet. Be om en anbefalt hudlege som kan diskutere alle detaljer i prosedyren med deg.
  •  
         
 8.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Omsorg populær:
Bruk et skjerf.

Hold underarmen frisk og ren.

Fjern fett på ansiktet.

Finn de riktige klærne for fotturer.

Utfør en blekevask på håret.

Lag ditt eget boblebad.

Lys huden.

Bruk marokkansk arganolje.

Farger rødt hår med naturlige produkter.

Frisør langt hår.

Stretch T skjorte.

Få et mørkt skjegg.

Få en pout.

Påfør sminke på fet hud.

Blå øyne sminke.

Bli kvitt utslett mellom beina dine.

Lag et naturlig insektmiddel.

Bli kvitt elektrostatisk ladning av klær.

Få sunne, rene og flotte hender og negler.

Mal dine tånegler.

Fletting av fossenflett.