Home \ omsorg
 

Lag en flat bryst se flott ut.

 

Selv om det ikke er noe galt med å ha et lite bryst, føles flatkistede kvinner ofte flau av deres tilsynelatende mangel på kurver på deres overkropper. Men et lite bryst kan være vakkert og sexy, selv etter sosiale standarder. Start med å velge undertøy og topper som passer perfekt til kroppen din. Bruk deretter form, farge og mønster for å forbedre brystets utseende i forhold til andre egenskaper som gir deg mer selvtillit.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Bruk bryststørrelsen til din fordel  ,

    

Før du begynner å bekymre deg for å få brystet ditt til å se godt ut, må du vurdere alle måtene du kan bruke på brystets flathet til din fordel. Uansett, disse mote stilene fungerer ofte fantastisk for kvinner med et flattere bryst.

 
   
 1.            1      Bruk mer stroppeløse topper og gjennomsiktige skuldre. Disse toppene er veldig tunge å bære med bras som du ville se gjennom stroppene i en tradisjonell bh. Kvinner med flatt bryst kan bære disse toppene uten bh. Du kan også velge en stroppeløs bh. Noen kvinner med større bryst føler seg ikke støttet i en stroppeløs bh, men støtten er ofte ganske nok for kvinner med mindre bryst.       
 2.  
 3.             2      Prøv en kjole med åpne sider. Disse kjolene ser ikke bra ut med bras fordi du kan se siden av brukeren. Derfor er disse kjolene ofte ikke tilgjengelige for kvinner med større bryster, da det vises for mye bryster når du har på deg kjolen. Kvinner med mindre bryster, derimot, kan komme seg unna med å vise sin bustestørrelse uten å måtte bekymre seg for å være upassende.        
 4.  
 5.             3      Bruk et skjerf eller et skjerf som topp. Dette fungerer spesielt godt med skjerf fra Hermes og andre store, firkantede modeller. Kvinner med mindre bryster kan lett bære denne utseendet, da skjerf laget av skjerf ofte er delikat bundet, mens kvinner med større bryster kan være redd for at de vil "falle ut" av slike topper. Mange av disse toppene krever ofte ikke at brukeren bærer en bh, noe som er en annen grunn til at de er mer egnet for kvinner med små bryst.  
    
  • Bruk et skjerf som en halter bustier. Brett skjerfet i midten slik at det ser ut som en trekant. Fest de to endene rundt brystet og bind de to lagene sammen rundt det høyeste punktet i nakken.
  •  
  • Alternativt kan du bruke den som en stroppeløs topp. Fold to motsatte hjørner av skjerf i midten av skjerf. Slå skjerfet rundt deg, med de brettede toppene på toppen og bunnen.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Prøv en Bandeau Top. En bandeau topp er en stripe av stoff rundt brystet, slik at du får fri fra magen. Bandeau er ikke hensiktsmessig for alle anledninger, men du kan bære den for en spasertur på strandpromenaden eller under en øyferie. Du kan også bruke den under en åpen genser eller jakke for å få et mer passende alternativ som passer til flere anledninger.        
 8.  
 9.             5      Se på ryggfrie plagg. En annen topp som er notorisk vanskelig å bære, er en ryggfri topp, og de er også perfekte for kvinner med et flattere bryst.        
 10.  
 11.             6      Prøv klær som er kuttet for å se maskulin. I stedet for å bekjempe din mangel på svinger, bør du bruke den. Tenk på "menns stil" jakker, velegnet, trykte t-skjorter med tradisjonelt robuste, maskuline utskrifter og "kjæreste" -spijker. Fullfør utseendet ved å kombinere det med pistolsmykker og brede armbåndsur. Dette er en veldig elegant stil, og kvinner med flatt bryst er i perfekt posisjon for å dra nytte av dem.        
 12.  
 13.             7      Finn korte jakker og boleros. Mange av disse plaggene slutter like under brystlinjen, som legger vekt på brystet. Disse jakka er ikke bra for kvinner med større bryster, ettersom stilen ofte gjør brystet ser fyldigere ut.                  
 14.  
            

    2      Lag illusjonen om fylde med dristige farger og mønstre  ,

    

Farge og mønster kan gjøre mye for å skape ekstra volum. Se etter lyse farger og mønstre som trekker oppmerksomheten på brystet.

 
   
 1.             1      Spill med farge. Velg pastellfarger og andre lyskilder, spesielt på brystet. Mørke farger har en slankende effekt som kan gjøre brystet ditt mindre.        
 2.  
 3.             2      Prøv å bære horisontale striper over brystet. Horisontale striper har en bredere effekt, noe som ofte hjelper små bryster å se fyldigere ut.        
 4.  
 5.             3      Leter etter bluser med horisontale striper over brystet, men en vanlig farge under brystet som dekker resten av overkroppen. Dette forsterker effekten av stripene ytterligere. Det samme prinsippet kan også brukes på andre mønstre. Kombiner mønstre over brystet med en svart-hvitt farge som dekker magen din.        
 6.  
 7.             4      Tenk på polka prikker, geometriske former og blomstermønstre. Prøv noen få forskjellige mønstre for å finne ut hva som fungerer best med din kropp og personlighet.        
 8.  
            

    3      Velg en passform som accentuerer brystet ditt  ,

    

Klærne dine skal passe godt og se pent ut. Du bør også tenke på topper som fremhever midjen din, da de ofte gjør at brystet ser fyldigere ut.

 
   
 1.             1      Unngå slurvet, løs klær som ser sløv ut. Det er ingen nytte, men å dekke opp kurver du har.        
 2.  
 3.             2      Finne Topper og Kjoler med Empire Midje. Et imperium midje bidrar til at brystet ser større ut, mens det skjuler mellomområdet, noe som gjør det til et spesielt godt alternativ for kvinner med små bryster og bredere mellomdeler. Tenk på et imperiumhjul hvis du har en liten mage.        
 4.  
 5.             3      Prøv topper og kjoler med en samlet midje, da dette bidrar til å skape utseendet på en timeglassfigur.        
 6.  
 7.             4      Prøv også på tettsittende bluser og kjoler for å skape utseendet til en kurvig timeglassfigur.        
 8.  
 9.             5      Tenk på trange topper. Kvinner med et smalere bryst kan klare seg med tette topper uten å se på upassende.        
 10.  
            

    4      Bruk snippets til å lede blikket ditt til hvor det skal være  ,

    

Noen skjæringer skjuler brystets flathet, mens andre trekker fordeler fra ditt flate bryst for å vise ekstra hud.

 
   
 1.             1      Søk etter fosskrage. Ekstra draping og rynker bidrar til at brystet ser fyldigere ut.        
 2.  
 3.             2      Tenk på høye krage, interessante asymmetriske utsnitt og runde nakke for å gjøre brystet ditt fyldigere.        
 4.  
 5.             3      Velg en topp med nakkeremmer. Topper med nakkeremmer viser skuldrene og skaper illusjonen av et større bryst ved å rette øyet direkte på brystet.        
 6.  
 7.             4      Prøv dristige utklipp som V-necklines og dramatiske U-necklines. Selv om disse nakken ikke kan gjøre brystet ditt større, kan du bære dem og se stilig ut. Kvinner med større brystrisiko har lav halsring for å se upassende ut, men kvinner med mindre bryst kan vise mer hud og fortsatt se passende ut.        
 8.  
            

    5      Legg til volum med detaljer  ,

    

Ornamenter og andre detaljer kan legge til volum på brystet.

 
   
 1.             1      Prøv en bluse eller kjole med riller eller puter, spesielt de som pryder halsen. Dette gir volum til brystet uten å knuse figuren.        
 2.  
 3.             2      Leter du etter topper med detaljer på brystet. Skjorter med empire midje og litt utsmykking bare langs midjen fungerer veldig bra.        
 4.  
 5.             3      Tenk på topper med dekorasjoner rundt halsen. En skvett av farge eller glitter av gyldne eller sølvpyntene vil forlenge nakken og trekke oppmerksomheten bort fra brystets flathet.        
 6.  
            

    6      Legg vekt på andre deler av kroppen din  ,

    

Hvis det er andre områder av kroppen du elsker, gjemmer du brystet og legger vekt på fordelene dine.

 
   
 1.             1      Kombiner en buet bluse eller tunika med tette jeans for å vise de store beina. Bruk antrekk med dine favoritthælte sko for å forlenge bena enda mer.        
 2.  
 3.             2      Kombiner en godt tilpasset bluse med et knelangspenneskjørt for å vise flat mage og buede hofter.        
 4.  
 5.             3      Bruk ermeløs t-skjorte og spaghetti-stropper kjoler for å vise dine slanke, grasiøse armer.        
 6.  
            

    7      Fullfør ditt utseende med tilbehør som fremhever brystet  ,

    

Tilbehør kan også bidra til å fremheve brystet eller distrahere oppmerksomheten fra det.

 
   
 1.             1      Tenk på halskjeder med tynne halskjeder og små anheng for å gjøre brystene dine større.        
 2.  
 3.             2      Distrahere oppmerksomheten fra brystet med klumpete armbånd, ringer og dristige øredobber.        
 4.  
 5.             3      Prøv også å ha et sterkt kjede med en kortere kjede. En prangende, prangende juvel på nakken din kan også distrahere øyet fra brystet.        
 6.  
            

    8      Prøv noen kosmetiske triks  ,

    

Sminke kan gjøre mer enn bare understreke ansiktet ditt.

 
   
 1.             1      Bruk rouge for å fremheve utseendet på brystene dine.  
    
  • Velg en rouge som er en nyanse mørkere enn din naturlige hudfarge.
  •  
  • Påfør et tynt lag av denne rouge mot huden mellom brystene dine. Dette skaper en falsk skygge som gir illusjonen til et større bryst.
  •  
  • Unngå å bruke en rouge som er lettere enn huden din eller for mange toner mørkere.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Bruk glitrende kroppspulver for å fremheve utseendet på brystene dine.  
    
  • Påfør et tynt, subtilt lag av dette pulveret på hvert bryst. Dette understreker den avrundede toppen, som til slutt fører til et fyldigere utseende.
  •  
  • Unngå å bruke glitrende geler eller andre typer sterk kroppsglitter.
  •  
         
 4.  
            

Tips .

                  

Hva du trenger .

      

               
Omsorg populær:
Flatterende klær for fete mennesker.

Fjern hudormer på nesen din.

Styrke negler.

Ha en perfekt hud som tenåring.

Få silkeaktig, jevn, myk, strålende og sunn hud.

Åreknuter eliminert.

Sett opp en tatoveringsmaskin.

Noen få triks for vakkert hår.

Riktig pleie av huden.

Definerer krøllete hår.

Kjenne Fake Converse.

Fikk en timeglassfigur.

Bruk vitamin E olje til hår.

Kontur nesen din.

Forebygging av lusinfeksjon hos barn.

Påfør en selvstendig tanner.

Bruk pomade til skjegget ditt.

Stil et hårklipp som Farrah Fawcett.

Lace up Vans sko.

Få større lepper.

Påfør ricinusolje på håret.