Home \ omsorg
 

Sko bredt.

 

Det er unødvendig å unnslippe og blåse på nye sko med hjemmemedisiner som er langt mindre smertefulle enn å bryte skoene. Hvis en sko er et helt tall for lite for deg, er det lite sannsynlig at du vil kunne strekke den for å passe. Imidlertid kan en klemme på tå eller hæl eller en liten chafing normalt korrigeres med tilstrekkelig omsorg og tålmodighet.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Stretching sko med hårføner  ,

    
   
 1.            1      Bruk denne metoden til skinnsko. Oppvarming av skinnsko gjør at du kan strekke dem lettere og skoene vil i stor grad beholde sin form når de har avkjølt seg igjen. Også ballerinas kan strekkes på denne måten. 
    
  • Du kan prøve dette på andre skomaterialer, men forvent ikke gode resultater. Ikke varme syntetiske materialer som kan smelte, for eksempel vinyl.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Legg på tykke sokker i skoene dine. Bruk tykke sokker eller flere par tynne sokker. Trekk skoene over sokkene.       
 4.  
 5.             3      Varm skoen med hårføner. Slå på hårføleren, sett den til høyeste innstilling og hold den flere inches (10 + centimeter) vekk fra skoene. Varm hele skoen, men konsentrere deg om de områdene som føles mest stramme. Fortsett å varme opp skoen til den føles varm og litt bøyelig. Dette kan ta mellom 10 sekunder og 3 minutter, avhengig av skoen og styrken på hårføner. 
    
  • Overoppheting av skoen kan skade skoen eller gi flekker på den. Hold hårføner på anbefalt avstand for å unngå dette.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Strekk skoen med tær og fingre. Slå av hårføner. Wackle med tær og hæl. Bøy og strekk utsiden av skoene dine med hendene. Gjør dette til skoen har avkjølt igjen.       
 8.  
 9.             5      Gjenta dette flere ganger. Kjør rundt og sjekk om skoen er behagelig nå. Normalt må du varme og bøye det minst to eller tre ganger. Hvis det virker litt strukket, ta av tykke sokker og prøv å gå rundt i tynne sokker.                 
 10.  
             

    2      Strekk skoene dine ved å vaske vann  ,

    
   
 1.             1      Ta mye tid med denne metoden. Denne metoden kan brukes til alle typer sko, men det tar lang tid å få det til å fungere. Det vil ta deg minst seks timer å fryse skoene og skoen kan føles ubehagelig kald i noen timer etterpå. 
    
  • Som de fleste metoder for å strekke sko, vil dette bare strekke skoen litt. Hun vil ikke gjøre skoen en stor størrelse større.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Fyll en lufttett pose med vann. Fyll en glidelåst plastpose med vann, klem ut den gjenværende luften og lukk den deretter godt. Sett den i en andre glidelås med vesken for å minimere sannsynligheten for at posen vil briste. 
    
  • Vann kan skade skoen din og få den til å krympe. Pass på at posen er godt lukket, og det er ingen hull.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Sett posen i skoene. Vesken skal passe tett i skoen, men ikke så tett at du må tvinge den innvendig. Bruk mer enn en pose hvis det fortsatt er rom i skoen og sørg for at en vannpose trykker mot det smale området på skoen.       
 6.  
 7.             4      Frys skoen i minst 6 timer. Legg skoen med vannposen i fryseren. I løpet av de neste timene vil vannet fryse og utvide seg. Posene med is vil skyve mot innsiden av skoen og strekke den utover.       
 8.  
 9.             5      La skoen tine. Etter at vannet er helt frosset, kan du ta skoen ut av fryseren. Tør ispakker i minst 10 minutter og smelter. Ta isen ut eller vent til du lett kan trekke ut posene uten å bryte dem.       
 10.  
 11.             6      Gjenta om nødvendig det. Du kan gjøre det igjen med ferskvannsposer, vær forsiktig med å fylle de litt større skoene. Det er en grense for i hvilken grad skoene kan strekkes, men to eller tre passerer av det kan strekke seg litt lenger enn en.       
 12.  
             

    3      Stretch sko ved å hoppe eller løpe  ,

    
   
 1.             1      Plukk for små sko med krøllete gjenstander ut. Hvis skoen er stram på alle sider, fyll den med noe som fyller hele rommet. Bundet avispapir brukes ofte, men det er også mye mer effektive alternativer: 
    
  • For joggesko, kan du smuldre sokker som du ikke vil bruke på nytt, og de vil dap mykner.
  •  
  • For sko laget av stivt materiale, kan du bruke harde, runde gjenstander, for eksempel golfballer.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Forleng eller utvid dine sko med stive gjenstander. Til dette formål kan du kjøpe skosko og skostrær i skobutikker eller varehus. Men du kan bruke stive gjenstander som bare kan skyves inn i skoen. En stiv wirehenger kan kuttes av med wire cutters og / eller bøyd med tanger for å justere lengden. 
    Vær forsiktig når du arbeider med kappede kleshengere. Bruk tykke hansker for å trykke den kuttede enden i skoen.  
         
 4.  
 5.             3      Pleie skinnsko. Skinnsko vil være mykere etter at du har behandlet dem med et skinnpleiemiddel eller en såpepåse. Gni produktet på læret før eller mens du strekker på skoen med en av metodene ovenfor for å gjøre den enda mer effektiv. 
    
  • Suede sko med en myk følelse kan kreve en spesiell skinnpleie for ruskind.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Sett skoene forsiktig inn. Du har sannsynligvis allerede prøvd det, men skoene strekker seg litt hvis du bruker dem. Bare gå rundt i det og bruk skoen til sitt normale formål og følg disse forholdsregler for å unngå skade: 
    
  • Ikke bruk ubehagelig tette sko i mer enn en time eller to på lette plikt, for eksempel en kveld hjemme.
  •  
  • Bruk gips (sårgips). Hvis du føler deg gnidd eller ubehagelig press på foten, stopp og hold gips på det berørte området. Dette vil bidra til å pute området og hindre at bobler dannes.
  •  
  • Ta ekstra sko med deg for å bytte dem.
  •  
         
 8.  
             

Hva du trenger .

    

Hårføner:

   

Frysemetode:

               

Tips .

                  

Advarsler .

             
Omsorg populær:
Bruk en sari.

Sminke for skolen.

Dekk mørke sirkler.

Velg riktig lue for ansiktet ditt.

Bli kvitt en usynlig pimple over natten.

Beskytt nøye på nesen.

Vær en motevifte.

Finn en matchende neglelakkfarge.

Lag en plysj bukett.

Fjern på ansiktet.

Bruk en øyelinje.

Stilhår med flatt jern.

Deponere en monobrow med voks.

Bare klipp håret.

Oljeskinn helbrede.

Lukter godt når du svetter mye.

Slitestøvler.

Sett opp en tatoveringsmaskin.

Mjuk håret ditt.

Lys håret med sitronsaft.

Sett inn en klemboltring.