Home \ omsorg
 

Varm bikini hjemme med voks.

 

Voksing er en god måte å fjerne hår fra din bikini linje fordi du bare trenger å gjøre det hver tredje til fire uker. Dessverre kan det være ubehagelig og dyrt å få noen til å vokse opp i en skjønnhetssalong. Å dyrke din egen bikini linje er lett og mulig hvis du tar vare på å være forsiktig.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Forhindre smerte  ,

    
   
 1.            1      Kjøp riktig voks. I bikinolinjen er huden veldig følsom og håret er veldig grovt. Dette betyr at det å vokse dette området kan være svært smertefullt. Å velge feil voks kan føre til mer smerte enn det er nødvendig. Det finnes ulike typer voks, som har forskjellige fordeler og ulemper, men for å unngå smerte, er hardvoks det beste valget. Det tåler ikke huden og er best for det grove håret i bikiniområdet.  
    
  • Kaldvoksstrimler oppvarmes mellom hender og er gode for å unngå rot. Men noen ganger må du jobbe flere ganger flere ganger for å fjerne alt hår, så det anbefales ikke å unngå smerte.  
  •  
  • Myk voks er påført med papirstrimler og er bedre for fint hår. Det er best for store, ufølsomme områder, så det anbefales ikke for din bikini-linje.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Pass på at håret er riktig lengde. Det er viktig å ikke prøve å vokse hvis håret ditt er for kort eller for langt. Håret skal være ca 6mm langt når du vokser. Hvis håret er for kort, er det ikke nok hår for at voks skal gripe det. Hvis håret er for langt, vil voksen ta for mange hår. Det lange håret vil også komme fra forskjellige retninger og forårsake mer smerte. Hvis håret ditt er for langt, kan du forkorte det med en elektrisk barbermaskin.        
 4.  
 5.             3      Lag en plan for å vokse. Du bør vokse hver tredje til fire uker. Hvis du gjør gapet lengre, vil håret bli for langt til å vokse, og det vil bli smertefullt. Å holde seg til en streng tidsramme for vekst fører til at håret blir vant til smerte og gir smertestoleranse. 
    
  • Ikke voks før din periode. Da er du den mest følsomme for smerte.  
  •  
         
 6.  
 7.             4      Ikke bekymre deg for følelsesløse kremer. Kjøpe krem ​​som lover å ta smerten din, er sløsing med penger. Like hyggelig som det ville være å dumpe ditt bikiniområde på forhånd for å unngå smerte, disse kremer virker ikke og voksingen er likevel smertefull.  
    
  • I stedet legger du babypulver på bikinilinjen på forhånd. Dette bidrar til å fjerne fuktighet slik at voksen kan gripe håret lettere.
  •  
  • Ca 20-45 minutter før du våkner, kan du ta en pille av ibuprofen for å senke smerten.  
  •  
                   
 8.  
             

  Del 2      Din bikini linje vokser  ,

    
   
 1.             1      Ta av klærne og rengjør området med såpe og vann. Før du begynner, dusj og vask din bikini-område uten duft såpe og varmt vann. Tørk godt og helt før du begynner å vokse. Hold deg naken, det er lettere å vokse hvis du ikke får undertøy og klær i veien.        
 2.  
 3.             2      Varm voksen. Du kan varme den varme voksen i en voksvarmer eller i mikrobølgeovnen. En voksvarmer holder voksen varm under prosessen, forhindrer at voks blir for varmt og reduserer kaos. Hvis du ikke vil kjøpe en voksvarmer, kan du bare bruke mikrobølgeovnen.        
 4.  
 5.             3      Finn et hyggelig miljø. Ikke prøv å vokse i stuen eller i et fellesrom i ditt hjem. Gå til et sted hvor du kan være helt alene og føle deg bra. Vent til alle er ute av huset, så ingen brister inn i det. Så du kan ta deg tid og slappe av mens du jobber. 
    
  • Du kan vokse på sengen eller på gulvet (på et lagt håndkle), slik at du har det komfortabelt.
  •  
  • Ta et speil foran deg slik at du kan se hva du gjør.  
  •  
         
 6.  
 7.             4      Test voks. Pass på at voks er på riktig temperatur før du bruker den. Hvis det er for varmt, kan du brenne deg selv. Ta en pinne for å påføre voks og rør vokspoten. Skrap av overflødig voks og dob litt på innsiden av håndleddet for å kontrollere temperaturen.        
 8.  
 9.             5      Bestem hva du vil se ut. Det er mange valg for bikini-linjen. Du kan vokse bikini stripen (området som ikke er synlig når du har på seg badedrakt), du kan lage en form (Landing Strip, Triangle og Heart er den mest populære) eller gjøre en brasiliansk voksing og fjerne alt. 
    
  • Hvis du vil lage et mønster, kan du kjøpe stenciler og bruke en lys leppekonturpenne for å markere området du ikke vil vokse.  
  •  
         
 10.  
 11.             6      Begynn å vokse. Tørk forsiktig vokset på et område (ca. 2 inches bredt og opptil 7 inches lang). Pass på å bruke voksen i hårvekstretningen. Vent 30 sekunder for at vokset skal herdes, og deretter avklut voksen mot hårvekstretningen. Siden det er varmt voks kan du fjerne voksen direkte uten papir. 
    
  • Start med innsiden av låret og arbeid deg inn og deretter bakover til du er ferdig med å vokse.
  •  
  • Fjerning av voks er den eneste måten å fjerne den når du har brukt den.
  •  
  • Stram huden tett i det området du vokser, da dette vil motvirke smerte.  
  •  
         
 12.  
 13.             7      Fjern overflødig hår og overflødig voks. Når du er ferdig, fjern det gjenværende håret med pinsett. Små stykker voks som ikke er oppløst, kan fjernes med voksfjerner eller babyolje.        
 14.  
             

  Del 3      Lindre ubehag  ,

    
   
 1.             1      Hold huden jevn. Er du ferdig med voksing, skyller du av huden for å lindre ubehag. Etter skyll, bruk en skrubbe i bikiniområdet for å hindre at håret vokser inn, slik at bikiniområdet blir mykt og glatt. Hvis du har inngrodd hår, ikke skyv det ut, det kan antennes.  
    
  • Bruk hydrogenperoksid eller tonic uten alkohol for å forhindre infeksjon.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Behandle dine brannsår. Hvis du har brent deg med den varme voksen, fuktig en vaskeklut med rent, kaldt vann. Trykk på vaskekluten på det brente området i 15 minutter. Smør aloe vera gel på brenningen for å lindre ubehag og betennelse. Hvis eksplosjonen blåses eller svulmer, så gå til legen.        
 4.  
 5.             3      Eliminere rødhet. Det er mulig at bikiniområdet er veldig rødt etter å ha vokst. Hvis det skjer, varme en bolle med melk i mikrobølgeovnen. Soak en vaskeklut i den varme melk og press den på bikiniområdet til rødheten svinder. Hvis du er alene hjemme eller uforstyrret, ta av undertøyet en time eller to når du er ferdig. Dette bidrar til å eliminere rødhet. Selv om du ikke er rød, kan du gjøre det for å unngå irritasjon.        
 6.  
             

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

                Les mer... (15)      
Omsorg populær:
Vri krøller uten hårspray.

Fletting av en sidefletting.

Bli kvitt fet hud raskt.

Glatt hår uten varme.

Hva en dukke ser ut.

Reparere akryl negler.

Unngå sminkefeil.

Glatt hår med melk.

Utfør en ansiktsskall.

Lips som Angelina Jolie får.

Fjern bena med voks.

Forklar akne med hydrogenperoksid.

Organiser et moteshow.

Fortynn neglelakk.

Gjør ditt ansikt ser smalere ut.

Blek jeans med sitronsaft.

Ankelsprekk.

Lag et perfekt kryp.

Lag jeans shorts.

Å kle på seg som en tenåring på 90 tallet.

Rengjør skoinnlegg.