Home \ omsorg
 

Velg en plysjbukett.

 

Å velge riktig plysj for en date er en viktig del av eksamenskulen. For mange kan utsikten for å plukke blomster for deres dato være litt skremmende, men selv for noen som ikke har noen ide om blomster, er det lett å gjøre et godt valg. Bare sett på fargene og typen lanyard som er best for datoen, og hvis alt annet feiler, ikke nøl med å be om hjelp.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Kjøpsdato  ,

    

Du kan enten kjøpe en ferdig bukett eller bestille en personlig.

 
   
 1.            1      Ring en blomsterbutikk eller gå dit en uke før du kjøper den ferdige buketten. Ikke alle blomsterhandlere har klare poser, så planlegg å ha nok tid til å finne en som har en.       
 2.  
 3.             2      Bestill et personlig bånd minst to uker før prom, om ikke tidligere. Klubben går vanligvis tilbake til morsdag og begynnelsen av bryllupsåret, så blomsterhandler er travlere enn vanlig. Hvis du bestiller tidlig nok, kan blomsterhandleren fullføre bestillingen din til tiden.        
 4.  
 5.             3      Ikke gå til blomsterhandleren dagen før prom. Det er svært liten sjanse for å finne en fin plysjbukett i dette tilfellet. =                  
 6.  
            

    2      Finn ut hva du liker om avtalen din  ,

    

Spør din avtale hva han / hun liker. Med den velger du en bukett, som tilsvarer nøyaktig hans / hennes preferanse.

 
   
 1.             1      Finn ut om han / hun har favorittblomster. Prøv å kjøpe en lanyard der disse blomstene er.        
 2.  
 3.             2      Finn ut om han / hun har en blomstallergi. Det siste du trenger er en allergisk reaksjon på kvelden av avtalen.        
 4.  
 5.             3      Spør meg / henne for din favorittfarge. Se etter blomster der naturlige blomster forekommer i disse tonene, eller foretrekker farger som kan farges, som for eksempel nelliker.        
 6.  
 7.             4      Oppdag om han / hun eller hvis han / hun ikke vil ha en spesiell type lapel. Tradisjonelle blomme buketter er bundet rundt håndleddet, men andre populære alternativer inkluderer blomme buketter og Biedermeier buketter å holde, en slags liten bukett med blomster. Finn ut om han / hun foretrekker en av disse tre.        
 8.  
            

    3      Finn ut hva dagen din har på deg  ,

    

Selv om du vil ha pinjen til å bli overrasket, bør du i det minste ha grunnleggende informasjon om hva datoen skal på seg.

 
   
 1.             1      Finn ut om kjole er med eller uten stropp. En boutonnier på håndleddet eller en Biedermeier-bukett er bedre med stroppeløse kjoler.        
 2.  
 3.             2      Spørsmål om fargen på kjolen eller drakten. Du bør velge en farge som passer til disse fargene.        
 4.  
 5.             3      Velg sikker alternativ hvis du av en eller annen grunn ikke finner ut om kjolen hennes. Armbånd på håndleddet er sikre og den mest tradisjonelle stilen, hvite nøytrale blomster ser elegant ut og passer nesten alle farger, kjoler eller krager.        
 6.  
            

    4      Pris  ,

    

En lapel kan være dyrt. Tenk på hvor mye du kan bruke og la det påvirke beslutningen.

 
   
 1.             1      Sett en pris. De fleste butikker koster 30 - 60 euro, men prisene kan spres enda mer. Tenk på hvor mye du har råd til uten å bruke for mye.        
 2.  
 3.             2      Fortell blomsterhandleren din grense. Dette kan påvirke valgene dine, men det er mange billige blomster, som liljer eller små anasiner som ser veldig bra ut i en plysj kanin.        
 4.  
            

    5      Gå med datoen din  ,

    

Vurder å plukke fjæret med din dato. Noen liker det når de er aktive i denne prosessen.

 
   
 1.             1      Hvis din avtale ikke har noe imot, be ham / henne om å gå til blomsterhandleren med deg. På denne måten vet du at avtalen din har en lapel som han / hun liker.        
 2.  
 3.             2      Ta med din dato, kjole eller et stoff i samme farge og materiale som han / hun skal ha på seg. Vis blomsterhandleren og han / hun finner blomster og bånd som passer til antrekket.        
 4.  
            

    6      Be om hjelp  ,

    

Hvis ingenting virker, be om hjelp fra andre som kanskje vet mer enn deg.

 
   
 1.             1      Be om hjelp fra din mor, søster eller et kvinnelig familiemedlem. Kvinner har ofte et bedre øye for blomster enn menn, og de kan føle seg tryggere i sine valg.        
 2.  
 3.             2      Spør blomsterhandleren om hennes faglige mening. Kombinere farger og blomster til et vakkert arrangement er endelig jobben til blomsterhandleren.        
 4.  
            

Tips .

             
Omsorg populær:
Gjør deg selv en balsam.

Mål brystets omkrets.

Bruk ringer.

Få myke lepper.

Naturligvis svart hår sølvfarger.

Flettet hårkrøller.

Bør huden din tørr.

Sett inn hårforlengelser.

Bestem ansiktsformen hans.

Bruk en pimpstein.

Fade hårfarge.

Ta ut øreringer for første gang.

Sminke for hverdagen.

Sminke på øynene med kontaktlinser.

Barber deg med olivenolje.

Kjole som en jente fra landet.

Få bølget hår.

Kjole som i sekstitallet.

Overbevise foreldrene om at de gir håret fargetillatelse.

Krølle med krøllejern.

Velg riktig bh.