Home \ omsorg
 

Tie en Ascot slips knute.

 

The Ascot Necktie dukket opp som et motebutikk i Øst-Europa i det 17. århundre som en skjerflignende klut, som menn har viklet rundt halsen for ekstra stil og varme. I det 18. århundre fikk ascot-bomull stor popularitet i vestlig kultur og ble et symbol på klassen i aristokratiske menns kretser. Slipset ble gjenoppdaget av strømmen av psykedelisk musikk i slutten av 1960-tallet og igjen på 1970-tallet av mote stil i Storbritannia og andre steder på det europeiske kontinentet. Ascotics blir brukt som uformelle motestykker for å komplimentere en semi-casual look for menn. Følg trinnene nedenfor for å lære å knytte en ascot-slips og bære deg det trendy tilbehøret.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Binding an Ascot Necktie  ,

    
   
 1.            1      Vri Ascot-slipsen rundt nakken din og legg den i kragen din. Pass på at slipset på innsiden av kragen din berører huden din direkte. De to åpne ender skal ligge på brystet.  
    
  • Noen ascotics har en pre-sydd sløyfe i den ene enden. Hvis du bruker et slikt slips, trekker du bare den lange enden gjennom løkken og går til trinn 4.       
  •  
  • Hvis du har på seg en skjorte med knapper, må du i det minste åpne toppknappen.       
  •  
         
 2.  
 3.             2      Trekk en ende ca 15 cm lenger enn den andre.        
 4.  
 5.             3      Legg den lange enden over den korte enden. Hvis du vil ha en fastere, sikrere knute, pakk den lange enden en gang om den korte enden.        
 6.  
 7.             4      Dra nå den lange enden under den korte enden nær halsen. Pass på at det ikke er for stramt.        
 8.  
 9.             5      Trekk langenden helt gjennom og juster den.        
 10.  
 11.             6      Plasser Ascot-slipsen slik at den lange enden ligger direkte på toppen av kortsiden. The Ascot wad burde være midt på brystet, akkurat som en vanlig slips.  
    
  • De to ender skal nå være like lange.       
  •  
  • Hvis du bruker en Ascot-slips med en pre-sydd sløyfe, vil slipset bare ha en ende.       
  •  
         
 12.  
 13.             7      Juster noden. Bruk fingrene til å rette båndet og rette båndet.  
    
  • Sett en annen sikkerhetspinne eller dekorative slipspinne i midten av knuten hvis du vil gjøre den fastere.       
  •  
         
 14.  
 15.             8      Legg begge endene av slipset i jakken din. Hvis du ikke har på deg en jakke, legg det i et V-nakke plagg, for eksempel en blazer. Fokuset er på en ascot slips på bib som danner rundt nakken, så vær sikker på å understreke den delen.                  
 16.  
             

    2      Lag et antrekk  ,

    
   
 1.             1      Velg din Ascot Necktie slik du vil velge en vanlig slips. Din Ascot-slips er designet for å markere antrekket ditt og bør derfor inneholde forskjellige farger og mønstre. For tiden mønstret Ascotra er svært populære blant menn som ønsker å gi sine antrekk det bestemte noe.        
 2.  
 3.             2      Gjør din dress litt dristigere. Hver mann som går gjennom finansdistriktet i byen, har en vanlig svart dress. Så hvordan kan du skille seg ut? Ved å ha på seg en Ascot Slips! Tilpass din dress etter din stil ved å bruke Ascot Necktie som et meningsfullt tilbehør. Enhver farge eller et mønster kan brukes til å krydre din vanlige svart eller hvit drakt.        
 4.  
 5.   3      Lag et uformelt preppy-utseende. Hvis du ikke er komfortabel i en drakt, skal du bare bære en tilfeldig ascot-slips for å lette den opp litt.  
    
  • Skjorte: Kort eller langermet knappet skjorte. Velg en lys, vanlig farget skjorte for å gjøre Ascot-slipsen enda mer fremtredende. Du kan også ha på seg en polo skjorte, men sørg for at stoffet på skjorten ikke biter silkebåndet ditt. I det minste trykker du på toppknappen slik at du kan sette Ascot-slipsen i skjorten din. Du trenger ikke alltid en jakke, men hvis du bærer en, bør du bære en V-hals blazer over din skjorte.       
  •  
  • Bukser: Bruk jeans med Ascot-slipsen. Mørke jeans er perfekte for et forfrisket utseende som kan brukes bra om dagen og om natten. For et mer tilbaketrukket utseende, kan du også bruke litt rippede jeans, men de skal alltid være mørke. Lys jeans har en tendens til å bite inn i det trendy utseendet på ascotics.       
  •  
  • Sko: Her kan du være kreativ. Skoevalg avhenger av tidspunktet på dagen eller typen møte. For en formell nattlig hendelse, bruk sorte eller brune skinnsko. I løpet av dagen er båtsko, klutsko eller brun læresko egnet for et uformelt utseende. Du kan velge fargekoordinert stoffsko for Ascot-slipsen, men sørg for at slips og sko ikke har akkurat samme farge og mønster som ikke stemmer overens.       
  •  
         
 6.  
             

Tips .

             
Omsorg populær:
Påfør en kjemisk peeling.

Fletting av et hårbånd.

Stram krøllet hår.

Gjør badballer selv.

Å holde krøller i håret ditt.

Få langt, tykt hår.

Oppdatere slitte klær.

Påfør naturlig sminke.

Påfør høyttaler.

Rengjør en brystvorte piercing.

Fjern vaselin fra håret ditt.

Lag en enkel ansiktsskall.

Bruk et krøllejern.

Få sunne, rene og flotte føtter.

Dressing i riktig stil.

Kjole uten bh.

Unngå frizz etter dusjing.

Påfør en selvstendig tanner.

Kjole på grunn av våren.

Unngå å brune under overdreven friluftsliv.

Fjern skadelig lukt fra klær.