Home \ omsorg
 

Gjør hår tykkere.

 

Ikke alle av oss er velsignet med Penelope Cruz naturlige krøller. Enten du nylig har lagt merke til at håret ditt blir tynnere på grunn av alder, eller at manen din alltid har vært litt tynnere, kan disse trinnene hjelpe både kvinner og menn til å forbedre sin generelle helse og gi dem en ekstra å gi et fyldigere og tykkere utseende.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Bytt hårpleie  ,

    
   
 1.            1      Ikke vask håret oftere. Å holde håret rent er et must - men å vaske det for ofte for å oppnå dette, kan faktisk tynne håret ditt. Med hver vask blir næringsstoffene skyllet fra hodebunnen, og får håret til å bli sprø og ødelegge. I stedet for å vaske håret daglig, prøv å redusere shampooing en eller to ganger i uken. 
    
  • Invest i en tørr sjampo for tiden mellom vasker for å holde håret ditt rent.
  •  
  • Bruk en balsam hver gang du vasker håret ditt for å fukte håret ditt.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Vær oppmerksom på naturlige ingredienser. De fleste sjampo og balsam inneholder sterke avtagende overflateaktive stoffer som tørker håret, noe som resulterer i hårbrudd. I tillegg til å minimere hårvasken, se etter en sulfatfri sjampo. Bruk eventuelt produkter som bare inneholder naturlige eller organisk dyrkede ingredienser.       
 4.  
 5.             3      Unngå å bruke varme gjenstander for ofte. Disse enhetene kan brenne hårtrådene dine, noe som resulterer i splitte ender og hårbrudd. Unngå bruk av blåsørkere, glattejern og krøllejern hvis mulig. redusere det til en gang i uken. 
    
  • La håret tørke i luften, om mulig, og lagre stylingsutstyr til spesielle anledninger.
  •  
  • Hvis du ikke liker måten håret ditt tørker naturlig på, bruk Anti-Frizz-produkter til vått hår, slik at det blir jevnt etter tørking.
  •  
  • Hvis du trenger å bruke stylingsutstyr regelmessig, må du bruke produkter som beskytter håret mot varmen, for eksempel arganolje, og gjelder for håret ditt rett før styling.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Hold deg unna hårfarger. Vi alle elsker å fargestille håret vårt, men blekemiddel og andre kjemiske stoffer i dem tørker håret vårt, noe som kan føre til alvorlig hårskade i kombinasjon med annet stylingutstyr. Unngå å bruke disse harde kjemikaliene i håret ditt og bruk mer naturlige måter å lette og farge håret på.       
 8.  
 9.             5      Komb håret på riktig måte. Kombinere håret ditt regelmessig, er perfekt for den generelle helsen til manen din, da den bringer de naturlige fettene som gjør hårbunnen til spissene på håret ditt og styrker håret ditt. Men kamming av håret, hvis det gjøres feil, kan også være skadelig. Bruk en bred plastkamme for å kamme håret ditt i stedet for en pensel (rundt eller flatt). 
    
  • Unngå å kaste håret ditt mens det fortsatt er vått, da dette er tiden da håret ditt er mest følsomt og mest sannsynlig å bryte.
  •  
  • Prøv å kamma håret en gang om dagen for å spre fettene og stimulere hodebunnen.  
  •  
                   
 10.  
             

    2      Hårpleieprodukter til hjemmebruk  ,

    
   
 1.             1      Lag en proteinmaske. Håret ditt er laget av proteiner - så hvilken bedre måte å befeste håret ditt enn å gi dem litt mer? Bland ett til to egg (avhengig av hårlengden) med litt frisk aloe vera gel. Dekk håret med det helt og la masken trenge inn i håret i 10 til 15 minutter før du skyller med varmt vann.       
 2.  
 3.             2      Prøv fenugreekpasta. Frøene av fenegreek er ikke bare gode for helsen din, de kan også fjerne og redusere flass mens du gjør håret tykkere. Soak noen frø (for å matche hårlengden) i vann i åtte til ti timer. Deretter knuses det i en tykk pasta. La denne limpastaen på håret ditt i 30 minutter og vaske det med vannet der det ble gjennomvåt.       
 4.  
 5.             3      Gi deg en massasje med varm olje. Naturlige oljer, spesielt oliven, kokos og jojobaoljer, bidrar til å styrke håret og fremme veksten. Masserer hodebunnen stimulerer hårsekkene og hjelper dermed med dannelsen av hår. Kombiner disse to ved å varme opp olje til en behagelig temperatur og massere den i hodebunnen. Du kan også legge den i håret ditt i 30 til 60 minutter før du skyller det ut.       
 6.  
 7.             4      Lag en linfrø. Disse små frøene er fulle av fettsyrer som naturlig gjør håret tykkere. La disse små gutta i en bolle med vann i fem dager. Påfør så hørfrøet i hodebunnen og la det virke i ti minutter. Skyll deretter med ferskvann og vent til håret ditt naturlig tykkere.       
 8.  
 9.             5      Forbered en fruktmaske. Som det viser seg, er næringsstoffene og antioksidanter i frukt ikke bare gode for forbruk, de hjelper også med å gjøre håret fyldigere. Forbered en maske med frisk frukt der du blander avokado, banan og revet appelsinskall i riktig forhold til hårlengden. Dekk hele hodet med denne masken og la den virke i 20 til 30 minutter. Skyll dem og bruk sjampo og balsam som vanlig.       
 10.  
             

    3      Endre livsstilen  ,

    
   
 1.             1      Ta vare på kostholdet ditt. Næringsstoffene i maten du spiser, kan styrke hårsekkene dine og fremme hårvekst. Spis mat som er høy i protein, vitamin B, C, D og E, og sink. Generelt, prøv å legge til mer frisk frukt og grønnsaker, frø, nøtter og fullkorn til kostholdet ditt for å naturlig styrke håret ditt. 
    
  • Matvarer som skal herdes, inkluderer: valnøtter, spinat, linfrø, linser og blåbær.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Reduser spenningen til et minimum. Det er ikke bare et ordtak at vi skylder et høyt stressnivå på tynnhår. Enten du "blåser håret" eller de bare feiler deg, er stressnivået sannsynligvis skyldig. Ta skritt for å redusere stresset ditt, og du bør snart legge merke til en bemerkelsesverdig forandring i helsen til håret ditt.       
 4.  
 5.             3      Tren regelmessig. En av de beste måtene å redusere stress naturlig? Movement. Hold hårsekkene dine sunne og stresshormonnivåene dine er lave ved å øke hjertefrekvensen i minst 30 minutter per dag. I tillegg til fyldigere hår vil du oppleve et stort antall andre, etterfølgende helsemessige fordeler.       
 6.  
 7.             4      Ta kosttilskudd til hårvekst. Det er ikke alltid lett å få alle næringsstoffene håret ditt trenger å være feit og full. Derfor hjelper kroppen din ved å ta kosttilskudd. Mange er nært forbundet med raskere hårvekst og fullt, langt hår. Prøv botin, viviscal eller fiskeolje daglig i flere måneder for å få mer vakkert hår.       
 8.  
 9.             5      Sjekk medisinen din. Selv om det ikke alltid er årsaken, produserer noen medisiner en hormonell ubalanse som kan føre til hårtap. Den mest sannsynlige skurken for å tynne håret er anti-baby pillen, men noen andre foreskrevne medisiner som endrer hormon nivåene kan være å skylde. Snakk med legen din og finn ut om det er en bedre erstatning for dine hårskadelige medisiner.        
 10.  
             

    4      Å ta seriøse tiltak  ,

    
   
 1.             1      Bruk en balding behandling. Hvis håravfallet ditt er ekstremt, prøv et besøk på ditt lokale apotek og få en ikke-reseptabel salve for håravfall. Med daglig bruk kan den fremme hårvekst på skallede eller tynne områder på hodet.       
 2.  
 3.             2      Ha håret ditt transplantert. I tilfelle ekstrem fortynning eller balding, bør du vurdere en hårtransplantasjon. Målgruppen for denne kirurgiske teknikken er menn med hormonal-arvelig hårtap som behandles ved å transplantere hår fra en del av kroppen til den sparsomme huden. Kontakt legen din for å avgjøre om denne behandlingen vil være trygg og effektiv.       
 4.  
 5.             3      Bruk pengene dine på en laser kam. Som høyteknologisk som det høres ut, er en laser kam en ny oppfinnelse der hjelpelaser brukes til å fremme hårvekst. Dette elegante hårkammeret er ganske dyrt med alt det tykke, silkehår det gjør, og settet er tilgjengelig for ca $ 480. Hvis du er lei av tynt og tynt hår, så unn deg en luksuskammers luksus og håret ditt blir til en full man på kort tid.       
 6.  
 7.             4      La håret ditt bli lengre. Hårforlengelser eller forlengelser er hårstrenger - både ekte og falske - som er midlertidig festet til håret ditt med tråder eller lim. Hårforlengelser kan se utrolig naturlig ut, men de beveger seg også i et prisklasse på 150 € til 3000 € per sett. De må også byttes ut hver tredje måned, slik at de ikke ser overgrodde ut.       
 8.  
 9.             5      Prøv Keratin Therapy. Keratinterapier er tilgjengelig på de fleste oppskalere frisørsalonger, og er spesialbehandlinger som øker hårveksten og gir håret fullhet og glans. Du kan få dem gitt til deg noen få måneder, men du må også være villig til å betale dem: hver behandling koster vanligvis fra € 140 oppover. Men helsen til ditt nåværende hår vil forbedre seg sterkt med keratin, og det vil se frisk og fri for skade.        
 10.  
             

    5      late som  ,

    
   
 1.             1      Endre frisyren din. Mens du kanskje ikke har kontroll over DNA, kan du bruke illusjonskraften til å få håret til å se fullere. Spør din frisør for det beste kutt og styling for å gi håret fylde og volum. 
    
  • La håret klippe i faser for å gi det fullhet, spesielt hvis du har veldig rett hår.
  •  
  • Hvis du tør, tenk på å få en ponekutt. Kontrasten mellom ponny og resten av håret ditt vil bidra til å understreke lengden.
  •  
  • La det klippe: Etter hvert som håret blir finere på spissene, virker det ofte tynt og usunt. Men hvis du har hele håret kuttet til samme lengde, blir det sundere igjen, gir det mer sprett, og i tillegg blir du kvitt splittet. Gjør håret ditt nyskapende ved å ha det kuttet hver seks til åtte uker.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Bruk farge for å gjøre håret ditt fyldigere. Lyse høydepunkter fremhever håret ditt slik at det ser fyldigere ut. Men som nevnt i begynnelsen kan for mye eller for mye bleking føre til enda flere hårbrudd, så hold deg i ditt naturlige fargespekter.       
 4.  
 5.             3      Invester i hårforlengelser for klemming. Hvis du fortsatt våger å nyte luksusen av en fullstendig hårforlengelse, kan du prøve litt for utklippsutvidelser. De er den mye billigere versjonen av hårforlengelsene (men ser så ikke så ekte ut) og sannsynligvis i hver neste apotek eller kosmetikkbutikk tilgjengelig. Finn de som ligner håret ditt når det gjelder farge og tekstur, og klem dem i håret ditt hver dag for å gi det mer volum.        
 6.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Omsorg populær:
Få røde lepper naturlig.

Dine foreldre overtaler deg å tillate sminke.

Gi et manikyr.

Lag din egen lipglans.

Rengjør nesepiercing.

Se varmt til tross for briller.

Rengjør skoinnlegg.

Ta et bad.

Forfriskende muffling sko.

Dekke blemishes.

Afrikansk hårfletting.

Se fint for din venn.

Gjør øyenvipper og øyenbrynene pent.

Har flotte myke lepper.

Bli kvitt fuktige hender.

La neglene vokse raskere.

Fletting av fossenflett.

Vedlikehold tørt, grovt og bølget hår.

Bli kvitt kroppen lukt naturlig.

Forbered deg på tatovering.

Påfør en keratinbehandling.