Home \ omsorg
 

Gjenkjenne falske varebiler.

 

Vans er ikke billig, så du bør ikke kaste bort pengene dine på noe mindre enn det virkelige. Du bør undersøke alt fra emballasjen til logoen til skodesignen. Hvis det er mulig, sammenlign skoene med et par som du vet er ekte.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Kontroller emballasjen  ,

    
   
 1.            1      Pass strekkoden. Boksen skal ha en etikett som inneholder skostørrelse, produseringsland og strekkode. Skann strekkoden med telefonen din. Han burde matche sko typen i boksen. 
    
  • Gå til App Store som samsvarer med telefonen din. Søk etter strekkodeleserapper. Noen pålitelige programmer inkluderer ShopSavvy og ScanLife. Hvis du er klar til å skanne en strekkode, åpner du appen og lar den passere gjennom telefonens kamera.  
  •  
  • Hvis det ikke finnes noen etikett, er skoene falske.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Sjekk prisen. Vans koster nesten alltid minst $ 30 per par. Hvis noen selger nye varebiler for mindre enn det, er de trolig falske.        
 4.  
 5.             3      Kontroller innpakningspapiret. Det bør være papir i esken som beskytter skoene mot slitasje. Hvis det ikke er papir i det, er skoene trolig falske.        
 6.  
 7.             4      Se om boksen lukkes riktig. Selv boksene med Vans sko er godt laget. Det bør være en låsemekanisme på den. En fane på lokket settes inn i innsiden av esken og holder den låst. 
    
  • Billige imitasjoner har ofte ingen låsemekanisme. Toppen faller over den nedre delen av boksen uten noe å holde den nede.  
  •  
         
 8.  
 9.             5      Sammenlign papirtagsene. Hvert par Vans-sko bør ha en papirtag knyttet til den som bærer firmalogoen. Hvis du har et ekte par på hånden, må du sammenligne størrelsen og skrifttypen til papiretikettene. Fake varebiler har ofte større papiretiketter.        
 10.  
 11.             6      Se anmeldelser for selgeren. Finn ut navnet på forhandleren eller firmaet online. Se om anmeldelsene er positive for selgeren. Pass på at forhandleren har publisert kontaktinformasjonen. Hvis han ikke er klar til å dele telefonnummeret eller adressen, kan de være falske.                 
 12.  
             

    2      Kontroller varemerket  ,

    
   
 1.             1      Søk etter tre varemerker. Det bør være et papirmerke på siden av skoen. Det skal være en annen, trykt på plast på baksiden av skoen. Det skal være minst et kjennemerke på innleggssolen.       
 2.  
 3.             2      Kontroller varemerket for feil. Logoer skal alle staves riktig. Sammenlign skrift på logoer med de på andre varebiler som du vet er ekte. 
    
  • Fargen der varemerket skrives ut, kan variere, men skrifttypen skal alltid være den samme. "V" skal inneholde en lang linje som strekker seg over sin høyre kant. "Ans" burde være under linjen.  
  •  
         
 4.  
 5.             3      Leter du etter en mørk, godt laget logo på innersålen. Fake Vans sko har en bleknet logo på innersålen. Den virkelige er godt farget, lyst og lett å lese.        
 6.  
             

    3      Kontroller kvaliteten på skoene  ,

    
   
 1.             1      Kontroller solens mønster. Ekte varebiler har et sammenlåsende mønster av to forskjellige former: diamanter og sjekker. Det skal være en landskode med tre bokstaver trykt i en av diamantene.  
    
  • Landskoden med tre bokstaver skal matche en kode på klistremerket i boksen.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Zoom inn i sømmen. Ekte varebiler har faste, jevne sømmer. Hvis det er dobbeltsøm med to sømmer i et hull, er skoene sannsynligvis ikke ekte. På samme måte, hvis noen av stingmønstrene ikke er rette, eller hvis hullene er ujevnt fordelt, er skoene trolig falske.        
 4.  
 5.             3      Knapp etter stramme sko. Skoene i skoene skal føles tette. Falske sko inneholder ofte veldig myke snørebånd.        
 6.  
 7.             4      Kontroller gummifeltet på tåen. Vans sko har en gummi krage på tåen som beskytter dem mot slitasje. Mens resten av tannkjøttet er glatt, har tåen en grov tekstur. Hvis det ikke er mye mønster på tåen, kan skoene være falske. 
    
  • Det bør også være et lite mellomrom mellom gummien og kluten på skoene. Dette gapet består av et smalt lag av glatt plast, som den ene rundt resten av skoen. På mange falske varebiler kommer gummiringen helt opp til kluten, uten hull.  
  •  
  • Sammenlign gummikransen med et par som du vet er ekte. Tekstur bør være lik.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Leter du etter et rødt stykke klut på den indre hælen. Det skal være et lite stykke rød klut på innsiden av hælen. Den sitter på toppen av hælen, men når ikke mer enn en tomme utover kanten av hælen.        
 10.  
 11.             6      Kontroller vinkelen på skotipsene. Skoene bør bøyes litt oppover, slik at tåspidsene peker opp. Hvis bunnen av skoene er flat, er skoene trolig falske.        
 12.  
 13.             7      Sjekk om skoene bøyer seg. Skoptrådene skal være bøybare. Du bør være i stand til å trykke på hælen og tåen slik at baksiden og forsiden av skoen berører hverandre. Hvis skoene er stive, er de falske.        
 14.  
             

Tips .

                Les mer... (12)      
Omsorg populær:
Kutte en merkelig ponny.

Brett en lommefirkant.

Dreadlocks styling.

Hårpleie.

Få grønn fra blondt hår.

Få en sexy kropp.

Ha vakre lepper.

Smarte frisyrer for hver dag.

Unngå røde støt når du plukker hår.

Har mindre hår på armene dine.

Få grønn fra blondt hår.

Tennblekemiddel med natron.

Påfør lotion.

Få den beste spraybrunken.

Ta et mål for en smoking.

Fjern en toppknute.

Veet bruk.

Bruk et krøllejern.

Bruk hårfjerning.

Raskt tam hårfris.

Pierce din penis selv.