Home \ omsorg
 

Oppdater Muffling Shoes.

 

Mossete føtter og stinkende sko kan føre til irritasjon og forlegenhet, og de kan bli en stor sosial hindring som kan gi deg humør, enten du liker det eller ikke. Så gjør en plan for å oppdatere stinky sko, slik at du kan spare deg selv for oppgaven med å forny dine sko og venner stadig. Her er tre forskjellige måter å takle problemet med stinkende føtter.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Naturlige metoder  ,

    
   
 1.            1      Søk etter årsaken. Stopp og kontroller skoene dine før du prøver å håndtere lukten. Hvis du har fuktige eller skadede innleggssåler, må du enten fjerne dem og tørke dem eller få pads spesielt formulert for å forhindre bakteriell vekst.        
 2.  
 3.             2      Tørk skoene dine ved å plassere dem ved siden av varmeren eller på et solfylt sted. Ta ut skoene og løft tungen slik at skoen tørker raskere. Å holde dem tørre bidrar til å forhindre bakteriell vekst som forårsaker lukt.       
 4.  
 5.             3      Kjøp Cedar Insoles. Cedertreet de er laget av, har antifungale egenskaper og kan bidra til å forhindre lukten. Cedar lukter også frisk, lett og klar, noe som gjør det til et godt valg for å eliminere lukt og forhindre bakteriell vekst.       
 6.  
 7.                  4      Frys skoene dine. Sett de stinkende skoene i en plastpose og legg dem i fryseren over natten. Selvfølgelig, ta dem i sollys neste dag for å få de beste resultatene.  
    
  • Beviset om denne strategien fungerer, er ikke klart. Tanken bak den er at det fryser skoene ødelegger luktproduserende bakterier, men noen tror også at denne metoden bare midlertidig fjerner lukten. Prøv det og finn ut selv!
  •  
         
 8.  
 9.                  5      Bruk tøymykner / balsamplater. Samle ett eller to tekstilmyknerark (sett dem i tørketrommelen eller mellom arkene dine) og legg dem i skoene dine etter at du har slitt dem. Dette bør overføre deres behagelige duft til skoene dine og suge opp fuktighet som har ligget i skoene dine.        
 10.  
 11.             6      Bruk en damprenser eller prøv det med dampprogrammet til vaskemaskinen eller tørketrommelen. Damp kan hjelpe til med å drepe bakterier og sopp for å eliminere lukt. Hvis du ikke er bekymret for at skoene dine blir litt våte, prøv det.       
 12.  
 13.                  7      Legg ferske appelsin, grapefrukt, sitron eller kalkskal i skoene dine. Frisk citrusskall lukter godt på grunn av de inneholdte essensielle oljene. La den friske skrellen med sitrusfrukter i skoene dine over natten og fjern dem før du setter dem på. Du bør lukte mye bedre nå.        
 14.  
 15.                  8      Legg noen dråper lavendelolje i skoene dine. En eller to dråper som dryppes på sålen, vil være tilstrekkelig. Dette forhindrer dårlige lukter og gir skoene en frisk berøring.                  
 16.  
             

  Del 2      Kjemiske metoder  ,

    
   
 1.                  1      Bruk et antifungal fotpulver eller prøv en antibakteriell spray. Begge kan kjøpes i nærbutikker, dagligvarebutikker eller apotek.  
    
  • Antifungal Foot Powder er oftest forbundet med fotballsporter. Selv om foten på foten er en årsak til fotlukt og stinkende sko, er det også mulig å ha stinkende sko uten å lide fotsfot.
  •  
  • Hvis du har idrettsfot, bør du vurdere å bruke en krem, lotion eller andre te-treolje blandinger til føttene for å bekjempe sopp. Tea Tree Oil er en naturlig, god duftende soppolje. Gni føttene med det for å bekjempe foten på fotballen.
  •  
         
 2.  
 3.                  2      Ta ut sålene og skoene og legg skoene dine i puten. Vask den ved ca 40 til 50 grader Fahrenheit. Gjenta dette en gang til så snart den første vasken er ferdig, og la skoene tørke i luften.        
 4.  
 5.                  3      Gi Emperor Natron i muffling skoene. Hvis trikset med fryseren ikke virker, legg en generøs dose Kaiser Natron i skoene dine og la pulveret absorbere lukten over natten. Kaiser brus kan brukes på mange forskjellige måter, inkludert som et soppdamp.  
    
  • Alternativt kan du blande Kaiser-brus med sinkoksid for å få et pulver som eliminerer lukt og bekjemper sopp. Bland Kaiser-brus og sinkoksid i like deler og legg pulveret i skoene over natten. Sinkoksid har deodorant og antibakterielle egenskaper.  
  •  
  • Fjern pulveret neste dag før du legger skoene på igjen, slik at det ikke kommer hele dagen til et hvitt, pulveraktig rot eller spor.
  •  
         
 6.  
 7.                  4      Prøv lukteliminatorer som er tilgjengelige i butikken. De fleste inneholder bakterier og / eller enzymer som spiser alt som forårsaker lukt.        
 8.  
 9.                  5      Bruk Franzbranntwein. Tørk sko som du ikke kan vaske med en bomullskule eller pute fuktet i gnidningsalkohol. Dette vil bidra til å tørke ut årsakene til ubehagelige lukt, og forhåpentligvis vil det gjøre det mulig for deg å dra full nytte av skoene igjen. Franzbranntwein fordamper raskt og virker også antiseptisk. Når det blandes med andre væsker, bidrar det også til å fordampe det.        
 10.  
 11.                  6      Bruk fersk kattavfall. Kattavfall kan virke litt ekkelt, men det virker for en grunn: det har gode deodoriserende egenskaper. Fyll en sok med friskt, ubrukt kullsekk, bind sokken med en knute og legg den inn i skoen.        
 12.  
 13.                  7      Bruk vann og eddik. Spray skoene dine med en blanding av 50% vann og 50% hvit, destillert eddik. Spray blandingen inn i skoen din og la den lufttørke i 30 minutter. Deretter kan du bruke en hårføner hvis du har det travelt med å tørke skoen. Etterpå følg tipset med keiseren Natron over natten.        
 14.  
             

Tips .

                     
Omsorg populær:
Lag lavendelolje.

Hårpleie.

Få den beste spraybrunken.

Dekke en tatovering med sminke.

Kjole som i sekstitallet.

Få langt, tykt hår.

Blekeshorts.

Rengjør skjeden sin.

Form øyenbrynene uten å plukke.

Påfør solkrem.

Lag leppestift fra voksfargestifter.

Slik ser ansiktet ditt friskt og muntert ut.

Bekjem håravfall med hvitløk.

Få et mørkt skjegg.

Kle stilig som ny student.

Lag en permanent bølgebehandling.

Splits trimmer.

Lag olivenoljesåpe.

Bruk en badebombe.

Lag en hårkure av egg og olivenolje.

Grow dreads.