Home \ omsorg
 

Forhindre rynker.

 

Når vi blir eldre, mister huden vår fuktighet og elastisitet, noe som forårsaker rynker over tid. Dermatologer har mange verktøy for å bekjempe disse stygge linjene på huden. Det kommer ofte med reseptbelagte kremer, kjemiske peeling og til og med Botox brukt. Men sannsynligvis det beste alternativet er å ta vare på og beskytte huden din godt, for å forhindre utseendet av rynker. Denne artikkelen viser forskjellige måter du kan forhindre rynker på.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Ikke klandre dine gener. Det er sant at noen mennesker alder mer verdighet og mindre aldring enn andre. Og som forskere blir mer og mer bevisste på effekten av våre gener på vår aldringsprosess, har de allerede oppdaget hvor mye vår livsstil påvirker våre gener. Generene dine bestemmer bare 30% ettersom alderen din viser de resterende 70% du bestemmer.       
 2.  
 3.             2      Beskytt huden din mot solen. Når du blir eldre, endrer dine gener som styrer betennelse, produksjon og styrke av hudkollagen, og vannbalansen i huden din. Dette forårsaker langsomt rynker i huden din. Disse forandringene er forårsaket av mutasjoner. En studie har vist at eldre hud som ikke var utsatt for solen, hadde rundt 3.800 genmutasjoner. I motsetning til at utsatt hud utsatt for 10.000 genmutasjoner. Så hvis frykten for hudkreft ikke er nok for deg å beskytte deg selv med solkrem og klær, så skal din forfengelighet være grunn nok til å holde deg ut av solens stråler. Men kvinner bør være forsiktige når man bruker solkrem fordi sollys er nødvendig for å få vitamin D i kroppen. For mer informasjon, søk etter "D-vitamin mangel"        
 4.  
 5.             3      Spis, drikk og stuv fett antioksidanter. Når UV-stråling absorberes av huden, opprettes frie radikaler, kalt flyktige molekyler. Disse kan feste til DAN og forårsake fryktede genmutasjoner. Antioksidanter hjelper kroppen din til å forsvare seg mot disse frie radikaler. Bekjemp rynker ved å spise mye mat og drikke som inneholder mange antioksidanter. For eksempel, granateple, acai, blåbær eller grønn te. Du kan også bruke kremer som inneholder antioksidanter.        
 6.  
 7.             4      Bruk solbriller. Solbriller beskytter den tynne huden rundt øynene dine og forhindrer deg i å knuse øynene dine, noe som favoriserer dannelsen av rynker.        
 8.  
 9.             5      Sov på ryggen for å unngå krøller som til slutt kan bli permanente rynker.        
 10.  
 11.             6      Stopp røyking. Tungt røykere er nesten fem ganger mer utsatt for rynker enn ikke-røykere. Sigarettrøyk kan føre til kollagenskader. Å trekke på sigaretten og krølle, fremmer også leppene rynker.        
 12.  
 13.             7      Kontroller ansikter. Sterke grimasser fører til sterkere linjer som til slutt blir rynker over tid. Det kan være vanskelig, men prøv å unngå å øke øyenbrynene eller krølle på pannen. Likevel bør du ikke slutte å smile eller ler. En hjertelig latter forårsaker kråkenes føtter å formes rundt øynene dine, men den foryngende effekten av en lang latter kan være mye sterkere.        
 14.  
 15.             8      Vær glad. I en undersøkelse av kvinner, identiske tvillinger (de deler de samme gener), har forskere funnet at skilt kvinner ser eldre ut enn deres tvilsøster eller giftemål. Selv kvinnene som tok antidepressiva så eldre ut. Det er uklart om medisinen eller depresjonen selv har akselerert aldringsprosessen. Men disse observasjonene tyder på at et godt forhold og en optimistisk, avslappet livsstil kan forhindre rynker. I tillegg sikrer en glad holdning i livet at du ikke bekymrer deg så mye om rynker.        
 16.  
 17.             9      Rådfør deg med lege hvis de vanlige produktene ikke hjelper, og du er utilfreds med dine ufattelige rynker. Reseptbelagt retinsyre kan redusere utseendet av rynker. Rynker forårsaket av sterk muskelspenning, som for eksempel linjer på pannen eller kråken, kan reduseres med en injeksjon av botulinumtoksin. Dype rynker kan kreve refill injeksjon.                  
 18.  
             

Tips .

             
Omsorg populær:
Gummi sminke.

Som en afroamerikansk jente vokser håret hennes.

Smarte frisyrer for hver dag.

Zoom ut av store bryster.

Lag overgangen fra kjemisk glatt til naturlig hår.

Vokse et Van Dyke skjegg.

Velg for eller mot en ponni.

Velg gode klær.

Fjern trykk på negler.

Gjør Sugaring Paste.

Bruk Party Makeup.

Bruk et indisk toalett.

Få den beste spraybrunken.

Lag en vindstokk for barn.

Lag ditt eget anti aldrende kremer med vitamin C.

Påfør mandelolje på aldring eller tørr hud.

Lag din egen lipgloss uten bivoks.

Skjuler en dårlig hårdag.

Stopp pimple utbrudd.

Bli kvitt lukkede blackheads.

Vok en Zwirbelbart.