Home \ omsorg
 

Kjører som en modell.

 

Hvis du vil lære å gå som en catwalk-modell, kan du enkelt gjøre det - men det er en kunst for å perfeksjonere denne gangen. Men ikke bekymre deg, å trene er også mye moro! Finn ut hvordan du kan sende din løpende teknikk i høye hæler og sette en fot foran den andre. Deretter lærer du flere teknikker på hvordan du kan holde ansiktsuttrykket avslappet og fokusert. Og til slutt kan du virkelig få fram din personlighet med takt og selvtillit!

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Kontroller ansiktsuttrykket  ,

    
   
 1.            1      Plasser haken din slik at den peker litt ned. Men ikke la hodet vippe eller hænge ned - la til å ha en usynlig streng festet til hodet som holder deg oppe. Fordi du er på rullebanen over mengden, vil seerne se mer av ansiktet ditt mens du holder haken litt nede. Det legger også ansiktet ditt i en vinkel og gir deg mer karisma.       
 2.  
 3.             2      Ikke smil og hold munnen lukket. Du vil ikke at smilet ditt skal distrahere deg fra klærne du har på deg. Se i speilet og prøv å holde munnen nøytral for å se hvordan den ser ut og hvordan den føles. Spør noen andre hva ditt ansiktsuttrykk ser ut. Noen ganger ser andre mennesker ting som du ikke engang merker. 
    
  • For eksempel, spør vennen din, "Ser jeg sint ut?"
  •  
  • Hvis leppene dine er naturlig litt åpne, trenger du ikke å tvinge deg til å klemme dem.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Sett øynene på noe foran deg. Når det gjelder en god supermodel ansiktsuttrykk, legger vekt på øynene og øyenbrynene. Fokuser på et fast punkt og ikke se deg rundt. Fokuser på hvor du går og alltid se våken og våken. Konsentrere deg om noe som gir deg en kjøretur, og det vil bli synlig i dine øyne.  
    
  • Det kan være fristende å få øyekontakt med noen i publikum - men du bør opprettholde ansiktsuttrykket og unngå øyekontakt.
  •  
  • Pass på å ikke reise mens du kjører. Du bør av og til sjekke løp med øynene dine for å holde balansen og forbli selvsikker.
  •  
  • Bruk et speil eller en kjæreste til å se hvordan du ser ut. Prøv forskjellige uttrykk igjen og igjen til du finner en som fungerer som et supermodelt utseende, og likevel føles naturlig for deg.
  •  
                   
 6.  
             

  Del 2      Kjører og holdninger  ,

    
   
 1.             1      Bare kom deg opp! Forestill deg en usynlig tråd som løper fra ryggraden til hodeskallen din. Trekk skuldrene litt tilbake og stå så rett som mulig! Denne posen er hva som best selger modellens tilstedeværelse, selv om du ikke er så høy som en modell.  
    
  • Hold deg avslappet, selv når du blir stor. Du trenger ikke å stivne opp for å stå rett og oppreist. Øv deg foran et speil for å se ut som om du føler deg komfortabel når du går veldig oppreist.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Sett en fot foran den andre og gå i store trinn. Tenk deg å gå på et tau ved å sette en fot foran den andre. Dette vil svinge hoftene i den klassiske modellstilen. Prøv å være selvbevisst i din tur som du går fremover. Hvis du er en mannlig modemodell, trenger du ikke å sette en fot rett foran den andre. Som en mann kan du kjøre mer naturlig og sette føttene side om side i stedet for rett foran hverandre.  
    
  • Overdriv ikke hip swing. Du trenger ikke å vike bort fra den naturlige hipbevegelsen, men du bør ikke forsiktig overdrive bevegelsen.  
  •  
         
 4.  
 5.             3      Hold armene dine hengende fra sidene og hold hendene avslappet. Du trenger ikke å svinge armene så mye som kroppen din selvfølgelig ville gjøre. La armene henge og sving bare litt. Dette vil få deg til å se kult og sammensatt når du går ned i catwalken. På samme måte bør du holde hendene dine avslappet, slik at de er litt åpne med litt bøyde fingre. Ikke hold fingrene for tett sammen. Du kan legge omtrent en halv tomme mellomrom mellom fingrene.  
    
  • Ikke gjør armene dine for stive, men hold dem litt bøyd og la dem enkelt resonere med kroppen din.  
  •  
  • Forsøk ikke å bevege hendene for mye eller knytte knyttneve som det gjør at du føler deg nervøs.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Øvelse kjører på høye hæler. Ingen catwalk utstyr er komplett uten et par høye hæler for ekstra kroppsstørrelse. Men det kan ta litt tid for deg å bli vant til det hvis du ikke har noen øvelse å løpe i hæler. Sett på dine høye sko om morgenen når du er klar. Gå rundt med det for å bli vant til å løpe som en modell og løpe med hæler.        
 8.  
             

  Del 3      Arbeider med din karisma  ,

    
   
 1.             1      Finn en rytme og tilpass den til trinnene dine. Lytt til god musikk med sterk rytme og mye energi når du trener i hælene dine. Prøv å fokusere på karismaen du vil ta med og hold det så lenge som mulig mens du kjører. Hvis du kan sette rytme og karisma i trinnene dine, vil kjøringen din være levende og utstråle en fantastisk supermodell energi.  
    
  • Tenk "coquettish and confident" når du går til en rytme.  
  •  
  • Hvis du er på catwalk, forestill deg musikken som får deg i din rytme og følg den rytmen.
  •  
  • Husk å trekke skuldrene tilbake og bruk kroppen din til å anta en supermodells holdning når du går til takt.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Kaste deg selv i din stilling. Når du kommer til bunnen av catwalken, vent en takt og hvile på en hofte med trygghet og selvtillit. Nå kan du se på publikum og la ditt blikk vandre et øyeblikk. Du trenger ikke å flytte hodet mye - øynene dine skal være mest ute av syne. Ta deretter samme uttrykk og gang som før og gå av scenen. 
    
  • Øv pose i speilet. Vær særlig oppmerksom på hvor lenge du holder deg og gjør øyekontakt med publikum. Hvis du står foran et publikum, kan din nervøsitet være noen sekunder lenger. Være vant til å holde posen i speilet i noen sekunder, slik at du oppretter et muskelminne som du kan stole på foran publikum.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Gå ned på catwalk som en rovdyr. Det er noen unike supermodell kjører stiler, og Karlie Kloss har en som er kjent for sin rovdyr tur. Øk din tur på catwalk ved å heve knærne litt høyere enn normalt og sette en fot foran den andre. Det skal skape et livlig utstyr. La hoftene svinge vanskeligere fordi gangen din er raskere. Armene dine vil også resonere mer. Beveg hodet litt frem og tilbake for å matche kroppens bevegelser når du går ned i catwalken.       
 6.  
 7.             4      Kjør med en karisma som Naomi Campbell. Trekk bena opp og ned på catwalken i kontrollerte trinn, utstrålende besluttsomhet og karisma. La kroppen din bob opp og ned mens du kjører. Dine skuldre vil bevege seg lett opp og ned. Når du beveger deg mer, vil dine hofter rocke mer. La hendene hoppe litt og svinge frem og tilbake - akkurat som de beveger seg naturlig i løpet. Hold hodet litt tiltet til den ene siden og la det bevege seg minimalt til skuldrene mens du kjører.        
 8.  
 9.             5      Mars som Sasha Pivovarova. I denne løp er armene dine nesten ubøyelige på dine sider mens du går. Du legger ikke føttene dine foran hverandre så mye som du gjør på en tradisjonell catwalk, men legg dem på mer sideveis. Skyv forsiktig ned i catwalken og hold kroppen mer eller mindre rolig og sammensatt. Ikke flytt hovedet eller armene dine mye. Tenk mens du kjører: "rolig og bestemt".        
 10.  
           Les mer... (16)      
Omsorg populær:
Ryd opp kunstig brunfarge.

Se tynnere.

Kutt en underskrift for kvinner.

Ta en perm.

Lag en midlertidig neglelakk tattoo.

Slå opp vått hår.

Kled deg til et jobbintervju om sommeren.

Bør huden din tørr.

Velg riktig tilbehør for en hvit sommer outfit.

Mål kragebredde og lengde på ermet.

Fjern magefett (for tenåringer).

Tame krøllete hår.

Utvide en pimpe ut.

Balanserer hårets pH naturlig.

Lag en enkel hestehale.

Sy på et par jeans.

Grow African American Hair raskere og lengre.

Kutt en underskrift for kvinner.

Make up hasseløse øyne.

Design mote.

Bløt denim jeans.