Home \ omsorg
 

Anerkjenn en falsk Prada veske.

 

På grunn av populariteten og prisen på en Prada veske har billige, falske varianter kommet inn på markedet. En grundig etterforskning avslører en falsk og denne artikkelen vil vise deg hvordan du gjør det.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Se på broderiet. Prada-broderi er pent justert. Stingene er små og det er ingen løse ender.       
 2.  
 3.             2      Kontroller metalldelene. Alle Prada metalldeler er i mørk messing. Hvis du finner rustede, gamle eller slitte metalldeler, så er det sannsynligvis ikke en Prada. Se på farge, størrelse og tilstand.        
 4.  
 5.             3      Kontroller logoen. Fôret skal ha en kontrastfarge svart Prada-logo med en liten oppgang. På forfalskninger er ordet "Prada" feilstavet eller har en annen skrifttype. Størrelsen og avstanden til bokstavene skal også vise ektheten.        
 6.  
 7.             4      Se på maten. Forsiden av en Prada-pose er svart. Hvis det har et mønster, er det en falsk. Fôrmaterialet skal være av høy kvalitet. Det er også horisontalt ordet "Prada" på den. Alle Prada håndvesker har den unike Prada-logoen gjentatte ganger stemplet inn i fôr, uansett hvilket materiale det er.        
 8.  
 9.             5      Finn metallanhenget. En original Prada-pose har en metalletikett som sier "Prada Made in Italy". Hvis anhenget er laget av plast eller tekstil, er håndvesken ikke ekte. Feilstavede ord angir det samme.        
 10.  
 11.             6      Se om det er en støvpose. En manglende støvpose kan vise at håndvesken er falsk. En original Prada-veske har Prada-logoen trykt i svart på en hvit støvpose. Støvposen skal være brodert med en etikett merket "Prada" og "Cotton Made in Italy".        
 12.  
 13.             7      Finn ektheten kortet. Disse kortene er i en svart konvolutt. Hvert kort har informasjon om stilen til vesken og serienummeret.        
 14.  
 15.             8      Se nøye på 'R'. Prada-logoen 'R' mangler et hakk i høyre ben. Dette er en liten identifiserende funksjon oversett av produsenter av falske Prada-poser.        
 16.  
 17.             9      Kjenn dine butikker. Dette er et ganske tydelig tegn som ekte poser blir vanligvis kjøpt i high-end butikker.        
 18.  
 19.             10      Leter du etter andre skilt. Knappene og glidelåsen skal samsvare i farge for å matche pose og fôr. Glidelås av høy kvalitet er enkle å åpne og lukke.                  
 20.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  
Omsorg populær:
Få sunt, silkeaktig skinnende hår.

Fjern flekker fra neglelakk fra neglene dine.

Spor øyenbrynene.

En falsk Coach veske forskjellig fra en ekte.

Skal ben med sukker.

Bruk et indisk toalett.

Blondt hår blekemiddel.

Fjern et strykeplaster fra et plagg.

Unn deg en dyp rensende ansiktsbehandling.

Lag en ansiktsmaske.

Farging av svart hår rødt.

Klipp håret frynsete.

Vær rødhåret.

Unngå overdreven svette.

Fjern og forhindrer delt hårspiss.

Utvid dine øyenvipper på en naturlig måte.

Wrap et håndkle rundt håret hans.

Vedlikehold av akrylnagler.

Gjør korkskruer.

Klipp håret i trinn.

Sminke til daglig bruk på indisk hud.