Home \ omsorg
 

En falsk Coach veske forskjellig fra en ekte.

 

Ingenting er verre enn å sette det foran vennene dine med den nye "designer" coo-vesken, bare så sier en av dem, "Du vet at det ikke er en ekte trener, er det?" Fortsett å lese for å unngå fremtidig ydmykelse og få det du betaler for!

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Del ett: se på innsiden!  ,

    
   
 1.            1      Sjekk innsiden for en Coach-logo! Alle Autentiske Coachposer har Coach-logoen på innsiden som en signatur, nær åpningen nær glidelåsen. Logoen er enten på kunstig eller ekte lær. Hvis det ikke finnes noe, eller noe annet materiale, er det en falsk.       
 2.  
 3.             2      Søk på innsiden etter Credo-Patch! Credo-oppdateringen er et serienummer påtrykt på innsiden av en bussekasse, selv om noen mindre vesker og poser som "clutch", "swingpack" og "mini" ikke har dette. De siste 4 til 5 sifrene i serienummeret, som inneholder både bokstaver og tall, angir stilens nummer på posen.  
    
  • Pass på serienummer som ikke er trykt i stoffet, men bare trykt med blekk! Real Coach poser er definitivt formet; Fake Coach poser er ofte bare trykt.
  •  
  • Noen eldre Coachposer, spesielt de fra slutten av sekstitallet, har ingen serienummer. Coach startet med serienumre på syttitallet.  
  •  
         
 4.  
 5.             3      Kontroller lommen på posen! Hvis utsiden har det indikative CC-mønsteret, er innsiden av dette mønstret mest sannsynlig ikke . Hvis innsiden har det veiledende CC-mønsteret, er utsiden av dette mønstret mest sannsynlig ikke . Noen ganger inne eller ute vil det inneholde identifiserende CC-mønster.  
    
  • Et sikkert tegn på forfalskning er tilstedeværelsen av et CC-mønster på innsiden og på utsiden. En ekte Coach-pose inneholder aldri et mønster på utsiden og en på innsiden.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Se etter produsentlandet! "Made in China" betyr ikke at posen er en falsk. Coach har noen poser laget i Kina, blant andre land, selv om det faktiske selskapet er fra USA.br>                  
 8.  
             

  Del 2      Undersøkelse av utsiden  ,

    
   
 1.             1      Undersøk CC-mønsteret, hvis noen! Sjekk mønsteret på treningsbaggen for uregelmessigheter! Dette kan være et tegn på at treningsposen ikke er autentisk:  
    
  • CC-mønsteret er egentlig bare et C-mønster. CC-mønsteret bør alltid inneholde to rader av vertikale og to rader av horisontale Cs, ikke bare en.
  •  
  • CC-mønsteret er litt skråt. For autentiske Coach-poser er CC-mønsteret perfekt justert både horisontalt og vertikalt.
  •  
  • Kanten på den horisontale "C" og kanten på den vertikale "C" berører ikke. I ekte Coach-poser berører den horisontale "C" sin vertikale motpart.
  •  
  • Mønsteret stopper i et hvilket som helst for- eller bakrom. Med autentiske Coach-poser bryter brettet ikke CC-mønsteret, men med noen sidesømmer er det nesten umulig å fortsette mønsteret.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Kontroller sømmen! Hvis de er slurvet og skrå, er sjansene at de er falske. Det samme gjelder hvis det er en logo på forsiden av vesken.  
    
  • Hver søm skal ha samme lengde, etter en rett linje, og absolutt ikke overstitching eller sy over en kant for å forhindre splitte eller løsne.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Se på essayene! Mange tilhengere, inkludert metalldeler, bør inneholde Coach-logoen. Merk at noen nyere modeller ikke inkluderer Coach-etiketten på essayene. Når du er i tvil, sjekk ut en autentisk modellpose for å se om essayene faktisk inneholder Coach-logoen!        
 6.  
 7.             4      Se på glidelåser! Se etter to ting på Coach-glidelåser:  
    
  • Glidelåsen på glidelåsen er laget av lær eller en serie ringer. Glidelåser som ikke passer til denne beskrivelsen er vanligvis feil.
  •  
  • Glidelåsen selv er vanligvis merket med bokstavene "YKK", en kvalitet glidelås produsent. Vanligvis men ikke alltid , Coach-glidelåser som ikke inneholder bokstavene "YKK", er feil.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Ikke fall inn i sjargongen! Bypass noen treningspose som er Designer-inspirert eller Grade-A Replicas. Vesker annonseres for å unngå irritasjon. (Med andre ord: et søksmål). Det samme gjelder for mange andre falske "designer" ting.        
 10.  
 11.             6      Kontroller prisen! Hvis prisen virker urealistisk, selv for en bæreveske, er du mest sannsynlig å falle for en klar billig kopi. Forfalskere prøver å tjene penger med billige kopier av ettertraktede gjenstander, og hvis de ser ut til å kramme deg, vil de sikkert ha det.  
    
  • Det samme gjelder for veldig billige treningsposer. Absolutt billige treningsposer er enten feil, har feil, er ute av mote eller fakes. Hvis prisen virker for god til å være sant, er det sannsynligvis.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Kontroller selgeren! Selgere på markedsboder og på gaten er mest sannsynlig å selge feil. Internett-auksjonssteder som eBay selger vanligvis falske varer til priser for ekte varer. Selgere av forfalskninger kan være overalt, men disse er de stedene de vanligvis er. Den beste måten å gjøre det på er å få den virkelige ting i en Coach-butikk, på Coach.com eller i varehusets varehus som Macy's, Nordstrom, Bloomingdale og / eller JC Penny.  
    
  • Hvis du kjøper fra en forhandler på eBay, må du sjekke selgerrangeringer! Hvis selgeren har mindre enn tilfredsstillende karakterer, kan det være et tegn på at noe er lat. Gå gjennom de eksakte vurderingene for å se om noe høres dårlig ut!
  •  
         
 14.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Omsorg populær:
Sy på forlengelser på et lås.

Se helt følelsesløs.

Bruk normal og UV Gel neglelakk sammen.

Sminke til daglig bruk på indisk hud.

Går gjennom som en kvinne.

Fjern blond hårfarge.

Påfør eyeliner line riktig.

Overlev din første periode.

Lag en tonet fuktighetskrem.

Stretch ørehull.

Få vakkert hår.

Glatt hår over natten.

Stram ansiktshuden.

Kle seg godt.

Afro hår vokser.

Rengjør hvite skinnsko.

Få en pout.

Selv menn kan klippe sitt eget hår.

Få vakkert hår skyllet av en melk.

Styling a pixie.

Påfør kohl.