Home \ omsorg
 

Bli kvitt en pimple.

 

Selv om det finnes måter å behandle akne på, er det ofte ingen løsning på en enkelt kvise som vises på dårligst mulig tid. Uansett om du er stresset, hormoner eller dårlig ernæring, trenger du ikke å la denne uønskede gjesten gjøre deg komfortabel på ansiktet ditt. Prøv en blanding av dermatologiske løsninger og budsjetttiltak for å bli kvitt kviser på kort tid.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Prøv påvist dermatologist behandlingsmetoder  ,

    
   
 1.            1      Påfør salicylsyre. Den mest anbefalte behandlingen for kviser av dermatologer er en salicylsyrebehandling med en riktig pH mellom 3 og 4. En BHA (beta-hydroxy-syre), denne syren brukes til å drepe bakteriene trygt og tørke ut overflødig olje, som forårsaket kvise. Se etter en flekkbehandling som annonserer en salisylsyre-komponent og påfør produktet umiddelbart så snart du føler at en kvise kan komme. Du kan også bruke en ansiktssåpe som inneholder salicylsyre for å redusere akne og motvirke dannelsen av nye kviser.       
 2.  
 3.             2      Bruk et retinolprodukt. Retinol er et vitamin A-kompleks som brukes til dehydrering av kviser. Retinol kan være litt for sterk på en sensitiv hud, så sjekk ut over-the-counter produkter før du spør dermatologen for et Retinol resept. Påfør produktet en gang daglig (eller som angitt på pakken) til kviser har forsvunnet.  
    
  • Hvis du bruker et retinolprodukt, må du huske å bruke mye fuktighetskrem, da huden rundt din kvise er sannsynlig å tørke ut og avfalle.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Bruk en Konjac Svamp (Devils Svamp). Disse svampene exfolierer huden forsiktig, fornyer hudceller.        
 6.  
 7.             4      Hold huden ren. I løpet av dagen blir huden din forurenset av luftforurensning, svette og smuss, noe som kan gjøre din pimple verre. Vask ansiktet to ganger om dagen, og ta alltid med bomullspinner / forfriskende håndklær når du er på farten. Så, når ansiktet ditt føles fet, skittent eller svett, kan du alltid tørke det av og holde huden frisk og ren. Disse er spesielt nyttige etter trening og i varmt vær.        
 8.  
 9.             5      Prøv en injeksjon av steroider. Hvis du har dype, cystiske pimples, kan du ikke bli kvitt dem selv. I stedet, gå til hudlege og få en steroider injeksjon. Dette reduserer rødmen og hevelsen betydelig, og kviser må forsvinne mye raskere enn normalt. Snakk med dermatologen om andre alternativer for å holde kviser unna uker etter injeksjon.        
 10.  
 11.             6      Bruk et lite benzoylperoksid. En annen bank av hudpleie, benzoylperoksid, er den aktive ingrediensen i de fleste akne-kjemiske medisiner. Finn en punktlig behandling, hvis hovedbestanddel er benzoylperoksid, og bruk den to ganger om dagen til kvise til den forsvinner. Disse produktene virker ved å dehydrere overflødig olje og drepe bakteriene som tetter porene dine.        
 12.  
 13.             7      Prøv en aspirinmaske. En av de viktigste anvendelsene av aspirin er inhibering av betennelse og hevelse; begge er også til stede med kviser. Som en annen form for salisylsyre er aspirin også en BHA. Kryss en eller to aspirintabletter, tilsett en dråpe vann for å danne en pasta, og bland blandingen direkte på kvise. La pastaen jobbe så lenge som mulig og skyll deretter med kaldt vann. Pimple burde være nesten borte!        
 14.  
 15.             8      Bruk is på pimple. Som aspirin, er is ofte brukt til å behandle puffiness og rødhet. Hold en isbit eller ispakke på kvise i 20-30 minutter. Som et resultat lukker porene seg, noe som forårsaker at overflødige bakterier og smussene flyter ut av seg selv. I tillegg mister pimple sin rødhet og størrelse, noe som gir huden tilbake til nesten normal tekstur og utseende.                  
 16.  
             

    2      Bruk budsjettmidler  ,

     Pastes and Masks  
   
 1.             1      Bruk en gurkemeiepasta. Gurkemeie har helbredende egenskaper. Bland gurkemeie i riktig proporsjon med litt vann eller yoghurt og bruk den som en maske i minst 30-40 minutter om natten, før du vasker den av igjen med vann. Men vær forsiktig når du bruker sure produkter. Kontroller pH-verdien på forhånd med en pH-teststrimmel. Han burde ikke være under 3. Hvis du bruker gurkemeie i lang tid, kan det føre til ønsket resultat. I en enkelt natt er innflytelsen ikke avgjørende.        
 2.  
 3.             2      Lag en agurkmaske. Denne løsningen fungerer best for å berolige huden din og redusere rødhet, men det er ikke like effektivt som de tidligere løsningene når det gjelder å drepe bakteriene. Hakk litt agurk for å danne en pasta og legg den direkte på kvise eller hele ansiktet ditt. La den stå på i 15-20 minutter og vask den av med kaldt vann. Voilà! Rødheten skulle ha blitt redusert betydelig.        
 4.  
  Urter  
   
 1.             1      Bruk fortynnet tea tree oil eller neem olje. Tea tree olje brukes i mange skjønnhetsprodukter fordi det beroliger huden og naturlig dreper bakterier. Få en flaske ren tea tree olje og tynn den for å behandle din kvise. Påfør det bare en gang daglig og gjenta behandlingen til pimpleet er helt forsvunnet. Men vær forsiktig - bruk ufortynnet tea tree olje kan ha motsatt effekt og forårsake kjemiske forbrenninger.        
 2.  
 3.             2      Prøv litt hvitløk. Så rart som det høres ut, er hvitløk flott for å bekjempe kviser av to grunner: Det er et naturlig antiseptisk middel og inneholder for mye svovel (som er godt for dehydrerende olje). Kryss en hvitløksklover for å danne en pasta, eller kutt en tå i en halv og hold den ene halv over kimen. La hvitløk jobbe i 5-10 minutter, vask deretter det med kaldt vann.        
 4.  
  Kjøkkenoppskrifter  
   
 1.             1      Bruk en honning behandling. Honning er en flott, helt naturlig hudrens, da den dræper bakterier og blokkerer smuss og smuss. Påfør litt honning på kvise og la den være så lenge som mulig. Hvis du foretrekker å bruke de fordelaktige ingrediensene av honning på hele ansiktet ditt, kan du gjøre det i form av en honningmaske. Når du er ferdig og vil fjerne honningen, oppløs det bare i litt varmt vann.        
 2.  
 3.             2      Prøv papaya. Ja, den tropiske frukten du liker så mye i smoothies, er også flott å rense huden din og kvitte seg med kviserene dine. Juice en papaya eller knuse en liten mengde av frukten i en pasta, så dab din kvise. La pastaen suge så lenge som mulig, vask deretter den av og dryss ansiktet med kaldt vann. Du kan gjenta denne prosessen flere ganger om dagen hvis du vil.        
 4.  
 5.   3      Prøv eple cider eddik. Apple cider eddik er egnet både som førstehjelp og for konsistent forebyggende behandling. Med eddik du dab pimple, er det best å la det fungere over natten. Du kan også ta en liten mengde muntlig, dette avgifter og øker stoffskiftet.        
 6.  
            

Tips .

                  

Advarsler .

      

                
Omsorg populær:
Rengjør ørene dine.

Slik dekker du øyenbrynene dine.

Braids fletning.

Kombiner tilbehør med dyktighet.

Lag en enkel hestehale.

Sy forlengelser over naturlig hår.

Sko med høye hæler krympes.

Bruk håret ditt langt og glatt.

Cornrows fletning.

Lett å fjerne mild akne.

Få en rask brunfarge.

Lag en oppdatering.

Løs håret.

Farg håret ditt i en unaturlig farge.

Gjør stort hår bøyer deg selv.

Vær søt.

Bruk feilfri sminke.

Bruk en pashmina.

Lag helt naturlige ansiktsmasker.

Kjole på grunn av våren.

Blir brun hjemme.