Home \ omsorg
 

Gjør håret mykt og silkeaktig.

 

Selv om det finnes forskjellige hårtyper, er sunt hår vanligvis mykt og litt silkeaktig. Hvis håret ditt har blitt for tørt eller sprøtt, har det sikkert mistet de naturlige oljene som feller fuktigheten i den. Du kan myke og myke håret ved å gjenoppbygge disse oljene med naturlige masker som majones eller aloe vera, varme olje balsam, eddik eddik eller lignende balsam. Å utføre et bedre program i hårpleie kan begrense årsakene til mulig tørrhet og også forbedre helsen, strukturen og utseendet på lengdene dine.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Bruk Natural Hair Masks  ,

    
   
 1.            1      Lag en majonesmaske. Mesajon er laget av emulgert eggeplomme og olje, som kan gi håret ditt olje med det som gjør det mykt og silkeaktig. Pensle håret ditt helt med majones og la det virke i 30 minutter. Når mayonnaise har absorbert håret ditt, skyll det med varmt vann og vask deretter håret med en vanlig sjampo og balsam.  
    
  • Det beste resultatet oppnås med fullmalt majones.
  •  
  • Ikke bruk majones hvis du er allergisk mot egg.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Gå glipp av en gelatinemaske. Gelatin kan også bidra til å gjøre håret mykt og silkeaktig. For å gjenoppbygge proteinene i håret ditt, blander du en teskje gelatin uten smak med en teskje varmt vann. Deretter bruker du blandingen på håret ditt. La blandingen på håret stå i ca 10 minutter og skyll deretter.  
    
  • La denne behandlingen følges av en sjampo og balsam sjampo.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Bruk aloe vera som hårmaske. Aloe Vera Gel kan også bidra til å gjøre håret mykt og silkeaktig. Du kan bruke aloe som du har fått direkte fra en plante eller kjøpe en flaske 100% aloe vera gel. Påfør gelen på håret ditt, masser det rundt røttene og arbeid det mot spissene. Bruk nok aloe til å dekke håret fra røttene til spissene. La aloe i håret i ca 30 minutter og skyll deretter.  
    
  • La denne behandlingen følges av normal sjampo og balsam shampooing.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Lag en maske med avokado og banan. Avokado og bananer kan også hjelpe deg med å få mykt, silkeaktig hår. Kross av en avokado og banan sammen for å lage en pasta. Masser pastaen i håret ditt og sørg for å dekke alle strengene. La masken stå på i en time og skyll deretter.  
    
  • Kombinasjonen av avokado og banan kan også bidra til å redusere utseendet på splitte ender av hår og gi krøllene mer elastisitet.
  •  
         
 8.  
 9.                  5      Legg avokado og eggeplomme på. Du kan også blande en avokado med en eggeplomme for å gjøre en mykere hårmaske. Bland avokado og eggeplommer i en bolle til de blir til en pasta. Påfør blandingen på håret ditt og la det stå i ca 30 minutter. Skyll dem med lunkent vann fra håret.  
    
  • Du bør også bruke sjampo mens du skyller for å fjerne eggskjellrester.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Prøv en maske av eplesauce. Få en kopp appelsauce eller lage eplesauce selv ved å lage noen epler (uten kjerne og peeling) i vann til de myker, deretter drenne vannet og purere dem. Hvis du lager din egen appelsince, må du la den avkjøles til romtemperatur før du legger den på håret ditt. Deretter gjelder det på håret ditt, fra røttene til spissene. La det stå i 30 minutter og skyll det deretter ut.  
    
  • Fullfør behandlingen med en sjampo og balsam sjampo.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Lag en eggeplomme maske. Legg til tre eggeplommer med en teskje olivenolje og en teskje honning. Rør ingrediensene sammen til godt blandet. Deretter bruker du blandingen til hele håret ditt. La det fungere under en dusjpose i 30 minutter. Skyll deretter håret ditt og bruk sjampo og balsam for å fjerne rester av isen. 
    
  • Dusj med varmt, men ikke for varmt vann som eggeplommen ellers kunne tilberedes i håret ditt og da vanskelig å fjerne.
  •  
  • Hvis du ikke liker lukten av eller forurensning fra rå egg, kan du også kjøpe ferdig eggolje. Dette eliminerer også risikoen for infeksjon av salmonella eller allergi mot rå egg.  
  •  
                   
 14.  
             

    2      Påfør skyll og varme oljebehandlinger  ,

    
   
 1.                  1      Skyll håret ditt med øl. Spyling av håret med øl kan bidra til å gjøre det silkeaktig og forsiktig. Prøv å helle et krus øl over håret ditt etter at du er ferdig med å vaske det. La det stå i håret i omtrent fem minutter og skyll deretter med kaldt vann.  
    
  • Et alternativ er å helle litt øl i en sprayflaske og spray den på håret ditt etter at du har vasket det. Så la du det som et balsam uten å skylle i det.
  •  
         
 2.  
 3.                  2      La håret suge i olje over natten. Før du legger deg på kvelden, dekker håret ditt med olivenolje eller eggolje. Masser oljen inn i hårrøttene og opp til spissene, og dekk deretter håret med en dusjhett. Du kan også pakke et håndkle eller et hodebarn rundt hodet for å holde dusjhetten på plass. Sov med innpakket hår og skyll oljen om morgenen.  
    
  • Vask håret ditt normalt med sjampo og balsam.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Lag en varm oljebehandling. Varm fire teskjeer kokos, oliven, mandel eller ricinusolje i en gryte til den føles litt varm, men ikke varm. Sett denne varme oljen på håret og masser det med fingrene inn i røttene og hodebunnen. Når alle strengene er dekket med den varme oljen, trekker du en dusjhett over håret ditt og vikler et varmt håndkle rundt dusjen. Varmet av oljen og håndkleet åpner porene i hodebunnen og lar oljen i og myke håret ditt. 
    
  • Etter ca 10 minutter skyller du av oljen og vasker håret som vanlig.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Skyll håret ditt med eple cider eddik. Apple cider eddik kan også bidra til å gjøre håret mykt og silkeaktig. Bland 1/2 kopp eddik eddik med en kopp varmt vann. Injiser eller dryss eddik eddik på håret ditt etter å vaske det og la det stå i ca 10 minutter. Deretter vasker du eddik eddik med kaldt vann fra håret ditt.  
    
  • Denne behandlingen kan også være nyttig hvis du har flass eller kløende hodebunn.
  •  
         
 8.  
             

    3      Vedlikehold håret ditt  ,

    
   
 1.             1      Hopp over en dag mens du vasker håret ditt. Hårsekkene produserer naturlige oljer som gir håret glans og mykhet. Gjentatt vasker håret med sterke kjemikalier (som de som finnes i de fleste sjampoer) fjerner disse oljene. Selv om disse oljene kan akkumulere og se fettete over tid, kan daglig shampooing også fjerne de friske oljene. Prøv å tilbringe en dag eller to mellom å vaske håret for å forbedre utseendet på håret ditt og hvordan det føles. 
    
  • Hvis håret ditt er veldig bra eller du svetter mye, bør du vaske håret hver dag.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Legg et lite hårbalsam i håret ditt. En balsam kan gi deg mykt, silkeaktig hår, så det er ikke en dårlig ide å legge litt av det i dine tråder. Hvis du behandler håret ditt med en balsam, må du ikke skylle det for lenge. Prøv å skylle håret bare til de fleste balsamene har vasket ut, men det føles fortsatt litt glatt. Dette bidrar til å sikre at håret ditt blir mykt og silkeaktig hele dagen.  
    
  • Du bør også vri overflødig vann fra håret ditt før du bruker et balsam. Dette bidrar til å holde håret absorberende så mye av balsam som mulig.
  •  
  • For fint eller tynt hår, bør du bare bruke balsam i lengder. Ikke legg den på røttene.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Hold deg unna varmeprodukter. Bruk en hårføner, renser og krøllejern tørker håret og resulterer i splitte ender. Dette tørre, sprø og knuste håret er vanskelig å glatte og ser ut som død og kjedelig. Prøv å bruke varmeprodukter så lite som mulig eller unngå dem helt. La alltid håret tørke etter vask. 
    
  • Hvis du trenger å bruke en hårføner, et glidemiddel eller et krøllejern, legg litt skylling foran det uten å skylle. Dette bidrar til å beskytte håret mens du styler det.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Klipp av hårspalten. Hvis du ikke har håret kuttet i lengre perioder, vil det oppstå hårfjerning. Spaltede ender kan gjøre håret skadet og tørt. Ta minst hver tredje til fire måneder for å få håret kuttet og få håret til å se vakkert ut.        
 8.  
             

Tips .

                Les mer... (10)      
Omsorg populær:
Løsne en tett ring.

Sett inn en klemboltring.

Langt hår på kort tid.

Trådsko.

Bytt fra mørkbrun til blond.

Unngå statisk elektrisitet i håret.

Fjern en toppknute.

Kjole for den kalde årstiden.

Finn din egen skostørrelse.

Kombiner mønstre.

Oppnå røff øyeffekt.

Lysere negler.

Piercing selv en piercing.

Påfør maskeringskrem.

Rengjør en Beauty Blender.

Å lage fransk fletning.

Kle deg pent hver dag for jenter.

Piercing til og med en fremadgående helix piercing.

Se vakkert ut.

Endre utseendet.

Bruk en skjegg trimmer.