Home \ omsorg
 

Hold en navel piercing ren.

 

Mange mennesker er usikre på om de skal ha navlen deres gjennomboret, spesielt hvis de er bekymret for infeksjoner. Ikke bekymre deg! Hvis du har lest disse korte trinnene om å holde rent og unngå infeksjoner, er alt bra.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Du bør få deg gjennom hullet der det er rent, lisensiert personale som bruker sterilt utstyr og tydelig forklarer alle mulige komplikasjoner som kan oppstå.  
    
  • Kontroller at såpevannet trer inn i åpningene. Den beste måten å gjøre dette på er å fylle en kopp halv med såpevann og tømme det gjennom piercing. Det kan skade litt fordi piercing er ny.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Ikke bruk baktin, medisinsk alkohol, jod eller hydrogenperoksid. Disse kjemikaliene er for aggressive og dreper de nye cellene som prøver å skape et nytt lag av hud i piercing. Dette betyr at helbredelsesprosessen blir svært langsom. Antibakterielle geler som Purell er egnet til å rengjøre HÅNDENE før du berører piercing. Du bør ikke bruke disse på piercing.        
 4.  
 5.             3      Bruk en mild såpe, fri for fargestoffer og dufter. Skum rundt piercing og skyll med varmt vann. Pat tørke med et papirhåndkle. Antibakteriell såpe er ikke nødvendig og kan bremse helingsprosessen.        
 6.  
 7.             4      Kjøp en bad spray med havsalt eller gjør det selv. Bland 1/4 - 1/2 ts havsalt i en kopp med varmt vann og legg koppen over piercing. Hold den over piercing i noen minutter. Tørk området forsiktig med en bomullsboll, et papirhåndkle eller en myk klut. Gjør dette to ganger om dagen.        
 8.  
 9.             5      Ikke klem magen på piercingstedet i løpet av 4-12 måneders helbredelsesprosess. Det gjør vondt. Hvis klar eller litt hvit væske kommer ut, betyr det at det helbreder. Hvis væsken er gul, grønn eller merkbart luktende, kan den bli smittet. I dette tilfellet, finn din piercer og diskutere riktig pleie.        
 10.  
 11.             6      Ikke bytt smykker under helbredelse. Hvis du vil ha et nytt utseende og din piercing ikke gjør vondt når du berører det, kan du skru av og erstatte ballene fra pinnen, men la alltid pinnen stå på plass. En forandring irriterer piercing og kan bringe bakterier inn i såret.  
    
  • Du kan også dekorere piercing med en sjarm som er festet til en av perlene. Du kan gjøre dette selv, men det tar lang tid og gjør vondt vondt. En infeksjon er mulig hvis du gjør det selv, selv om du rengjør det daglig.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Du bør bare berøre navel piercing for rengjøring. Vask alltid hendene før du rengjør det.                  
 14.  
             

Tips .

             
Omsorg populær:
Påfør lotion.

Helt fint, selvfølgelig.

Ankelsprekk.

Se ut som en jente.

Dress casually i stil med LA.

Lag en loop knute i håret.

Slå på syntetisk hår.

Få en lukt i kroppen under kontroll.

Stilig krøllete hår.

Gjør øynene lysere.

Ryd opp kunstig brunfarge.

Lag din egen kutikulaolje.

Som en mann barberer kroppshåret.

Bruk dusjgel.

Påfør hårvoks.

Bløt denim jeans.

Få lysere øyne.

Lag en (naturlig) protein hårmask hjemme.

Bruk ringer.

Vakkert og skinnende hår, det er så enkelt.

Tennblekemiddel med natron.