Home \ omsorg
 

Pierce din penis selv.

 

Piercing penis kan forbedre ditt sexliv og følelser om deg selv. Og så har du en piercing ingen vet om. Det er ikke for alle, men hvis du er interessert, les videre.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Søk  ,

    
   
 1.            1      Forskning. Det er mange forskjellige piercinger på penis. De mest populære er Prince Albert, Ampallang, Frenulum og litt mer. Søk etter det og avgjør hva du liker best. Bildesøket på Google hjelper deg.        
 2.  
 3.             2      Forskning på patogener og potensiell risiko for selvpierket piercing. Hvis du dreper det hjemme, kan det forårsake sykdom og helserisiko, f.eks. på din penis, kom. Hvis du vil bruke den igjen, bør du være veldig, veldig forsiktig. Rotting på penis er ikke morsomt. Du har bare en kropp, så gjør det ikke rart. 
    
  • Også spørre om regionale lover. I de fleste land må du være 18 for at du har gjennomgått uten foreldrenes tillatelse. Vennligst vær ansvarlig.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Bestem hvilken størrelse og diameter piercingen din skal ha. Piercing størrelser er ofte basert på American Wire Gauge Standard, som for det meste anbefaler små piercinger. Genital piercinger har vanligvis en størrelse på 16 til 12, men det er alltid unntak. En 14 tilsvarer 1/16 ", dvs. ca. 1,6 mm.       
 6.  
 7.             4      Bestill piercing nåler laget av kirurgisk stål. Pass på at de har riktig diameter for piercing. De fleste tattoo / piercing butikker selger ofte ikke nåler på grunn av lovbestemmelser, men du kan enkelt bestille dem på internett. Sørg for at de er fra en pålitelig kilde, og pakken er helt forseglet, da du kan få dårlig sykdom fra uhygieniske nåler. Som allerede sagt: Med rot på penis er det ikke å spøk.       
 8.  
 9.             5      Kjøp smykker laget av titan eller kirurgisk stål. Pass på at størrelsen og formen passer til din piercing. Barbells eller ringene passer for en Frenulum, en buet Barbell for Prince Albert, etc. Lengden på smykker må være riktig. For korte smykker kan forårsake problemer under helbredelse, så hvis du er usikker, kjøp en lengre enn en kortere piercing, da dette vil gi deg ekstra plass til (mest sannsynlig) hevelse.       
 10.  
 11.             6      Kjøp flere varer. Avhengig av piercing, kan det være fornuftig å kjøpe klemmer. Noen ganger er det vanskelig å holde alt som det skal, for eksempel på penisens skrot eller skaft. Med klemmer kan du markere stedet, så hold huden som du vil uten å måtte bekymre deg for noe som glir eller beveger seg mens du piercerer. Piercinger på feil sted kan føre til stor blødning eller enda verre til permanent skade. Klemmer er ikke en dårlig ide. 
    
  • Det er en av grunnene til at det ville være bedre å la en ekspert sette seg. Jobben er veldig viktig, så erfaring er en god hjelp til å sette piercing på rett sted.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Kjøp hansker og andre sikkerhetsmaterialer. Du kan også bestille hansker på disse sidene. De er veldig viktige. Du må ta alle slags sikkerhetstiltak slik at patogener i blodet eller andre smittsomme sykdommer ikke har noen sjanse. Alkoholvasker fungerer godt for å rense og rense huden rundt piercingstedet. Det er også godt å kjøpe antiseptisk salve for å smøre nålen. Dette gjør det lettere å presse gjennom huden din. 
    
  • Alle alkoholpotter i verden alene hjelper ikke. Selv alkoholpipene kan forurenses. Man bør derfor jobbe med profesjonelle redskaper.
  •  
                   
 14.  
             

    2      Forberedelse  ,

    
   
 1.             1      Bestem hvor du vil pierce piercing. Velg et flatt sted med god plass til å fungere godt. Badet er bra. Du bør også velge et sted hvor desinfisering og fjerning av blod etter at piercing er enkelt.       
 2.  
 3.             2      Rengjør alt. Lag en løsning av en del blekemiddel og fire deler vann. Rengjør badet grundig. Rengjør alt du tror du kan røre under piercing. Rengjør hver tomme. Renere stedet, jo tryggere er du.       
 4.  
 5.             3      Ikke glem smykkene. Hvis du kjøpte sterile klemmer og smykker, er det greit, hvis ikke, bør du koke dem i varmt vann og tørke av med litt blekemiddel og vannoppløsning. Det er en god ide å sterilisere dem, selv om du aldri har kommet i kontakt med dem siden du kjøpte dem, fordi du aldri vet hva varene var i kontakt med før.       
 6.  
 7.             4      Forbered dine redskaper. Sett på hanskene og sett alt riktig når det er rent. Et annet par hansker, sterile nåler, sterile klemmer, sterile smykker, alkoholpotter, en antiseptisk pinne og et lite rør av antiseptisk salve. Ta av hanskene og kast dem bort.       
 8.  
 9.             5      Rengjør huden rundt kroppen. Legg på et friskt, rent par gummihansker. Bruk en alkoholpinne til å rengjøre stedet der du vil bruke piercing.       
 10.  
 11.             6      Merk inn- og utgangspunkt. Tegn to punkter med en penn: en for punkteringsstedet og en for utgangsstedet til nålen. Pass på at disse punktene stemmer overens med smykkets lengde. Ta et skritt tilbake og forestill deg smykker i den. Pass på at alt er rett og hvordan du vil ha det, fordi det er smertefullt å ta alt ut og stikke igjen. 
    
  • De malte prikkene garanterer ikke at smykkene vil sitte som dette etterpå. Hvis du beveger deg (på grunn av smerte, for eksempel), kan nålen krype og du har en skrå piercing. En annen grunn til å få noen andre til å gjøre det.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Ta av hanskene og kast dem bort når alt ser bra ut. Sett på et nytt par.       
 14.  
 15.             8      Installer terminaler. Nå strekk huden på det merkede stedet med klemmene (hvis du har noen). Lukk klemmen forsiktig rundt huden der de to punktene er. Du bør se ett punkt på hver side av klemmen, og hvert punkt skal være midt slik at en rett linje (en nål) kan passere riktig. 
    
  • Denne metoden fungerer bare med visse typer penis piercinger. Med Prince Albert trenger du en annen metode. Denne piercing er vanskeligere og bør overlates til en ekspert.
  •  
         
 16.  
 17.             9      Strekk huden. Hvis du ikke har klemme, er det litt vanskeligere. Du må trekke huden fra hverandre med en hånd og rette den som ovenfor, slik at en rett linje ville løpe gjennom den. Det kan være vanskelig å holde huden slik hvis du holder nålen i den andre hånden (det er derfor en ekspert bør gjøre det).       
 18.  
             

    3      Piercing  ,

    
   
 1.             1      Pak nålen ut. Når du legger klemmen på, er det på tide å pakke ut nålen. Har du kjøpt en steril piercing nål som er størrelsen på smykker? Hvis ikke, stopp nå. Kjøp riktig størrelse. KJØP KUN STERILE ITEMS. Kjøp en ny nål hvis emballasjen er skadet. Du bør IKKE være lat her.       
 2.  
 3.             2      Påfør salven. Sett litt salve på nålen når du pakker den ut. Dette gjør det neste trinnet lettere.       
 4.  
 5.             3      Sett nålen på. Okay! Sjekk andre gang, at begge flaggene fortsatt er i terminalen. Hold klemmen i en hånd slik at du kan se merkene mens du er i klemmen. Nå ta nålen med den andre hånden og legg den på merket. Du kan holde nålen mellom tommel og langfinger og plasser pekefingeren på toppen av nålen for å klemme den, men hold nålen som den mest stabile og lette vekten for deg.       
 6.  
 7.             4      Pierce huden. Ta dypt pust, kontroller at alt er på plass, og skyv nålen raskt gjennom huden til du ser det stikke ut minst en tomme eller to på den andre siden. Ikke press hele nålen ut til den andre siden, fordi vi trenger dem til å sette på smykker. 
    
  • Poking nålen gjennom huden vil skade! Du vil føle dette piercing i kjønnsorganene dine. Du må pierce nålen til den kommer ut på den andre siden. Det er veldig vanskelig å fortsette når du føler den første smerten, men det blir ikke verre. Fortsett til nålen er gjennom, i stedet for å ha denne innsatsen gjort, uten deg på slutten av en piercing.
  •  
  • Fortsett, selv om det gjør vondt. Det slutter å skade når du er på den andre siden.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Innfør piercingen. Fantastisk! Nå som nålen er gjennom, er den verste delen over! Nå har du bare for å lage smykker . Nålen er fortsatt over på begge sider, ikke sant? Dette ser kult ut, men nå er det tid for smykker. Skru eller fjern ballen fra den ene siden av smykkene. Ikke miste henne! Ta nå den trådløse siden av smykker og legg den på baksiden av hulnålen. Smykker skal passe godt på den. Nå kan du bruke smykker til å trekke nålen helt gjennom punkteringskanalen og smykkene går gjennom punkteringskanalen.       
 10.  
 11.             6      Lukk piercingen. Hvis du har gjort alt riktig, kan du nå se siden med tråden på den ene siden ut av grenkanalen til din nye piercing. Vri ballen på den og det er det! Ta deg tid til å rense området med en annen dråpe alkohol.       
 12.  
 13.             7      Kast nålen riktig. Hvis du tar henne til en piercingbutikk eller et sykehus, vil hun kaste det ut for deg. Hvis det ikke er noen måte for deg å gå dit, legg det i en plastbeholder, for eksempel en pilleboks, og kast den bort. Vær forsiktig, fordi dette faktisk er biologisk avfall, og derfor bør ikke normalt kastes med husholdningsavfall.       
 14.  
             

    4      Etterpleie  ,

    
   
 1.   1      Ta vare på deg selv. Gratulerer, du er gjennomboret! Nå må du bare gjøre grundig etterbehandling . Av og til plasser du hullet i en løsning av varmt vann og havsalt i noen få minutter i de første ukene. Ved dusj bruk mikrobial såpe.     
 2.  
 3.             2      Vær forsiktig med vann. Dusj er bra, men unngå fulle bad og svømmebassenger i helbredelsesfasen, da risikoen for infeksjon i stillestående vann er større.       
 4.  
 5.   3      Vær forsiktig med sex! Med genitale piercinger bør du ikke ha sex i minst fire uker. Du har et åpent sår på penis, husk. For seksuelt overførbare sykdommer er du mye mer sårbar i helbredelsesfasen, og ubeskyttet sex øker risikoen for infeksjon. For de neste to månedene, bruk et kondom uansett om du er i et forhold, og du er ellers forhindret. Det handler om din sikkerhet. Siden du har metall på penis, er det ikke en god ide å bruke "milde" eller "ekstra følelsesmessige" kondomer som de ville rive for enkelt.     
 6.  
 7.             4      Spør, hvis du har spørsmål. Nyt din nye piercing og spør piercer i nærheten av deg hvis du har spørsmål. Han liker å gi deg råd. Han vil at alle skal være trygge.       
 8.  
             

Tips .

             
Omsorg populær:
Velg riktig lue for ansiktet ditt.

Cover acne på ansiktet med sminke.

Kjører en skjorte.

Fuktefletter.

Eliminerer store porer og flekker.

Klipp ponnier.

Dyr et skjegg.

Strålende lepper.

Wrap et håndkle rundt håret hans.

Slå opp vått hår.

Kombiner tilbehør med dyktighet.

Bestem kroppsformen din.

Forhindre sviktet i øyenbrynene dine.

Bruk miniskjørt.

Oljerensingsmetode Rengjør huden din med olje.

Plukk øyenbrynene.

Vedlikehold håret ditt.

Åreknuter eliminert.

Hold føttene rene.

Kle deg som Coco Chanel.

Kjole som en cowgirl.