Home \ omsorg
 

Påfør henna på håret.

 

Bruk av henna er ikke som å bruke forskjellig hårfarge. Det er som å håndtere pisket krem ​​i forhold til å håndtere pizza saus med kjøttboller i den (ren versus skitten). Jo lenger håret blir, jo smussere blir det. Henna er imidlertid en ikke-skadelig hårbehandling og blekner mindre raskt enn kunstige farger.

 

Henna er et gjennomsiktig farvestoff som omgir håret og kobles til keratin. Det nærer håret og gir det skinn og fylde samt en dyp, rød farge. Som det er en gjennomsiktig farge, endrer den ikke hårets farge, men dekker bare den med farge. Derfor har svart hår bare en rødaktig glød som bare kan ses i direkte sollys, men blond eller grått hår blir en lyse oransje og brunt hår får en maroon glød. Når du farger håret ditt for å dekke opp det grå, blir det grå håret en lys oransje.

 

Velg henna i kroppskvalitet for å sikre at du får en god farge. Oppskriften er enkel: en sur væske og hennapulver. Du kan ta sitronsaft (eller andre sure fruktjuicer), te eller kaffe. Bland en pasta i konsistensen av yoghurt. Dekk skålen godt med plastfolie og la hennaet stå på et varmt sted i minst 12 timer. Legg deretter hennaen i en plastflaske (eller en plastpose med et hjørne avskåret).

                

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Tenk på at hodet ditt er en verden. Du vil ha håret pilet opp på Nordpolen. Så du trenger ikke nåler for å klemme den ned.       
 2.  
 3.             2      Påfør Vaseline på håret på ansiktet ditt. Dette forhindrer at det blir henna licks. Du kan bruke det på vått eller tørt hår, men det kan være lettere på tørt hår.        
 4.  
 5.             3      Sett på hanskene og begynn å bruke hennaen. Start opp og ta litt av håret ditt.        
 6.  
 7.             4      Påfør henna bare på nakken og huden på håret. Bruk mye henna og legg det på tykk.        
 8.  
 9.             5      Påfør mer henna på hårlengder.        
 10.  
 11.             6      Start med røttene og legg den på lengden av håret mens du vrider den.        
 12.  
 13.             7      Vri hårlinjen og legg den ut av veien.        
 14.  
 15.             8      Pass på at neste del av håret ligger rett ved siden av det området du nettopp har brukt.        
 16.  
 17.             9      Pass på at håret forblir på plass uten bøylene fordi du har vridd dem og endret rotasjonsretningen for hver batch. Fortsett å gjøre dette til du bruker hennaen til hele hodet ditt. (Det finnes andre metoder for å bruke henna hvis håret ditt blir for kaotisk.) Les tipsene.        
 18.  
 19.             10      La hennaen jobbe i 2 til 4 timer eller lenger for en sterkere farge. Du kan la den stå over natten hvis du vil. Fest håret ditt i plastfolie eller avis. Deretter pakk en dusjhett rundt den for å hindre henna fra å komme hvor som helst.  
    
  • Hennaen kurerer til en hjelm av leire mens du venter.
  •  
         
 20.  
 21.             11      Skyll hele henna. Dette kan være ganske vanskelig. Du bør holde hodet under en kran og skyll den med vann til det er klart. Sjampo normalt. Påfør deretter en fuktighetsgivende behandling på håret ditt. Henna er som en proteinbehandling, så håret ditt er veldig sterkt, men kan føles stivt eller tørt. Det er derfor du trenger en fuktighetsgivende behandling for å motvirke dette. La behandlingen vare i minst 10 til 15 minutter. Skyll deretter håret igjen og påfør mer skyll hvis nødvendig. Untangle håret ditt da. Pensle håret grundig for å fjerne alle henna klumper. Lukten og henna lint vaske ut helt etter noen få vasker.                  
 22.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

             
Omsorg populær:
Pierce ørehullene igjen.

3 tips for sexy og uttrykksfulle øyne.

Beskytt mørkt hår mot falming.

Blondt hår lyser.

Få bølget hår.

Vask hår.

Stram nakken i gammel alder.

Unngå hevelse ved barbering.

Smil for bilder.

Som en mann barbere bena dine.

Utfør en brasiliansk voksing på mannen.

Bekjem håravfall hos tenåringer.

Påfør pomade.

Glatt hår over natten.

Kjole i stilen til den amerikanske 1980 tallet.

Lag neglelakk i mørket.

Gjør selvfølgelig glatt hår krøllet.

Rengjør hodebunnen.

Unngå svettearmhule.

Skjul leppepiercing.

Finn en matchende neglelakkfarge.