Home \ omsorg
 

Barber riktig.

 

En god barbering er et kunstverk. Uansett om du forbereder deg til den første barberingen i det hele tatt, eller du har barberet i mange år, men du har aldri vært sikker på at du gjør det riktig, å vite hvordan du skal forberede ansiktet, rydd deg og ta vare på huden din, kan hjelpe deg med å få en flott, ren og fullstendig barbering.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Forbered ansiktet ditt  ,

    
   
 1.            1      Bestem på høyre barbermaskin. Du bør vurdere fastheten av whiskers, tekstur av huden din, din foretrukne barberingsmetode og andre detaljer når du velger en barberhøvel. I utgangspunktet, for menn med sterk skjeggvekst og mer følsom hud, er en tradisjonell multi-blad razor alltid et godt valg. 
    
  • Elektriske barbermaskiner er praktiske og raske, krever mindre forberedelse enn en tradisjonell barbermaskin, og er noe mildere på sensitiv hud. For noen hårtyper kan de imidlertid forårsake en litt ujevn og "ujevn" barbering. De mer tradisjonelle barbermaskiner fungerer like bra på alle hudtyper og alle hårtyper.
  •  
  • Menn som er utsatt for razorbrenning, kan bruke en spesialdesignet barbermaskin. Disse blir vanligvis markedsført som barberhøvler for grovere hår. Nøkkelen er at barbermaskinen ikke barberer for nær huden, slik at håret ikke forhindres i å vokse ut av huden når de regner. Bruk av en pre-barbering, væske eller talkum og en behandling for barbering etter barbering kan også hjelpe.
  •  
  • Hvis du har akne og trenger å barbere flekkene, prøv å bruke både en elektrisk barbermaskin og en våt barbermaskin for å finne ut hvilken som er mer behagelig for deg. Soak håret med varm såpe og vann og barber så forsiktig som mulig.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Ha alltid barberingssettet klart, rent og skarpt. Når du barberer deg med en stump skraper, vil du kutte deg litt og huden din vil bli svært irritert. Bare barber med skarpe, rene barberblad. 
    
  • Før du barberer, kan du fylle vasken med kaldt, rent vann for å vaske bladet. Varmt vann vil bare utvide og kjedelig bladet, så kaldt vann brukes vanligvis til barbering.  
  •  
         
 4.  
 5.                  3      Klipp skjegget først først. Når du har et fullt skjegg, er det viktig å først bruke en trimmer eller et saks for å trimme håret så mye som mulig. En elektrisk trimmer er optimal for dette formålet. Ta av beskyttelsesdekselet og trim skjegget helt.  
    Skum aldri et betydelig skjegg direkte og prøv å barbere det. Dette vil være ekstremt smertefullt og svært ineffektivt.  
         
 6.  
 7.                  4      Vask ansiktet med en skrubbe. For å forberede huden din til barbering, er det best å rengjøre det for å unngå smitte og irritasjon under barberingen. Bruk en god, naturlig exfoliant og vask ansiktet med varmt såpevann. Så tørk ansiktet tørt med et håndkle.        
 8.  
 9.                  5      Påfør barberolje. Barberolje er laget for å føle huden din og smøre barberhøvelen når den beveger seg over ansiktet. Det er et annet produkt enn barberkrem. Sett et par dråper barberolje på håndflatene og gni det inn i skjegget ditt før du legger på et varmt håndkle og barberkrem, slik at barbermaskinen kan ri jevnt og komfortabelt over huden din. Dette vil også redusere barberknivbrenneren.        
 10.  
 11.                  6      Varm porene dine. Tradisjonelt behandler frisører (eller frisører) menns ansikter med varme håndklær for å åpne porene og myke whiskers, noe som gir en mer grundig og hyggelig barbering. I dag brukes en varm vaskeklut oftest til å oppnå samme effekt. Varme og fuktighet bidrar til å myke skjegget (hvis du har en) og øke håret så vel som å åpne porene.  
    
  • Kontroller at vannet ikke er for varmt. Varmt vann slapper av huden og fjerner fuktighet. Håndkleet skal være hyggelig varmt, men ikke dampende varmt.
  •  
         
 12.  
 13.                  7      Bruk eventuelt en børste til å bruke barberkremet. Selv om det kan virke gammeldags å bruke barberkrem med en barberbørste, myker det skjegget og exfolierer huden. Det bidrar også til å holde bart håret vekk fra bladet mens du barberer.  
    
  • Hvis forsyningen av barberkrem, gel eller krem ​​er kort, bruk balsam eller en spesiell barberolje. Hvis du forlater væsken i ansiktet ditt i opptil et minutt, forbedrer du fortsatt effekten. Ikke bruk fast såpe, da det kan gi rester på bladet, noe som gjør bladene kjedelige og til slutt rustne, selv med et rustfritt blad. Når det går tøft, kan du også bruke en flytende såpe som den har en litt annen sammensetning.
  •  
  • Naturlig barberkrem er å foretrekke for en glycerinbasert krem ​​eller gel, som har en tendens til å tørke ut og irritere huden. Hold deg til barberkrem laget av naturlige oljer og andre naturlige produkter for den beste og mest komfortable barberingen.
  •  
                   
 14.  
             

  Del 2      The Shave  ,

    
   
 1.                  1      Start barbering hvis porene dine fortsatt er åpne og varme. Når du er ferdig med å vaske ansiktet ditt, bør du begynne barbering umiddelbart før porene har en sjanse til å lukke og huden din er fortsatt fuktig. Det er den beste måten å få en anstendig og komfortabel barbering på. Ikke vent for lenge til å forfølge andre morgenritualer. Barber straks etter vask.        
 2.  
 3.             2      Bruk fri hånd for å stramme huden din. Hold barbermaskinen i din dominerende hånd, og bruk den andre hånden for å stramme huden for å få så jevn overflate som mulig. Dette er spesielt nyttig hvis du barberer på vanskelige områder, for eksempel fellingene mellom munn og nese, eller din kjevelinje.       
 4.  
 5.             3      Barber med slag. Kjør hånden gjennom ansiktshåret ditt. En retning gjør henne stå opp, den andre skyver hennes flate. Du vil barbere seg i sistnevnte retning. Hold den flate siden av bladet nesten parallelt med ansiktet for å fjerne det meste av håret. 
    
  • Bruk korte, lyse, nedadgående slag under barbering for å la barberbladet glide over oljen og hente opp håret.
  •  
         
 6.  
 7.                  4      Barber små områder helt før du går videre til neste. Din barbering bør være en sakte, hyggelig og grundig prosess. Det er ikke noe du burde rush å gjøre på vei til jobb. Start med den ene siden av ansiktet ditt og sakte jobbe deg til den andre siden, og gjør alltid et område om gangen og fjern alt håret helt før du går videre til neste område. Dette sparer tid og problemer hvis du gjør alt riktig første gang.        
 8.  
 9.             5      Rengjør bladet ofte. Hylle gjennom den fylte vasken og trykk rakeren mot kanten for å riste av whiskers. Det er spesielt viktig å forhindre at flere bladskjærere støtes med barberkrem og lite hår, ellers blir det raskt mindre effektivt.       
 10.  
 11.                  6      Vask ansiktet med varmt vann. Kjør fingrene over ansiktet ditt og pass opp for tøffe flekker du kanskje har savnet. Vær også oppmerksom på flekker på sideburns, rundt munnen og under nesen du savnet.  
    
  • Påfør barberskum og kjør forsiktig, over linjen, men ikke mot linjen, med barberhøvelen over disse stedene. Vær spesiell oppmerksom på hår på nakke og kjeve. På disse stedene vokser håret ofte ikke direkte opp eller ned, men i mange forskjellige retninger, så får en enkel opp-og-ned-bevegelse ikke dem alle.
  •  
         
 12.  
             

  Del 3      Fullfør barberingen  ,

    
   
 1.                  1      Vask ansiktet med kaldt vann og tørk med et håndkle. Bruk av kaldt vann så snart som mulig etter barbering, er den beste måten å lukke porene på og stoppe barberingen. Kaldt vann bidrar også til å kutte og stoppe blødning.  
    
  • Hvis du kutter deg selv, kan du Påfør hekseskal for å berolige kuttene og unngå å skrape. Deretter holder du små biter av fuktet kjøkken eller toalettpapir på kuttene for å stoppe blødningen.
  •  
         
 2.  
 3.                  2      Bruk en alkoholfri barberingsbalsam (etter barbering). Barberingsbalsam basert på aloe vera og tea tree olje kan bidra til å forhindre tørr hud og barberhøvel. Bruk rene naturlige produkter til å fuktighet og hold huden frisk. Sett på en liten mengde og arbeid den inn i skjeggregionen.  
    
  • Husker du scenen i "Kevin Alone at Home", hvor han slår og skrik etter etterspørsel? Ja. Det brenner. Men bare hvis aftershave er alkoholbasert. Du bør definitivt unngå alkoholbaserte aftershaves fordi de kan tørke huden din og virkelig irritere den.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Ta vare på barberingstilbehørene dine. Skyll utstyret grundig, tørk og oppbevar det på et tørt sted. Tørt utstyr bringer sjelden bakterier og infeksjoner inn i de åpne, nybarkede porene. Bytt bladene om nødvendig. Med et stumt blad føles ansiktet grovt og sårt, og det fører til at razor brenner mye raskere.       
 6.  
 7.             4      Barber ofte for å holde en god hud. Hvis du barberer deg noen dager, blir håret ditt ikke for tykt, og neste barbering vil ikke irritere huden din. Jo mer regelmessig du barberer, desto bedre er kvaliteten på barberingen og tekstur på huden din. Barbering fjerner døde hudceller og forhindrer porene i tilstopping, spesielt hvis du trener god hygiene etter barbering.  
    
  • Bruk en hemostatisk blyant hvis du er utsatt for nicks og kutt. Hvis du bruker en hemostatisk penn (alunpinne), bare fukt stedet og strekk den med pennen. Dette begrenser blodkarene rundt snittet og stopper blødningen.
  •  
         
 8.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                     
Omsorg populær:
Plukk øyenbrynene med tråden.

Lag ansiktsmaske fra rømme.

Lag en falsk leppe ring.

Å være en skjønnhetsdronning.

Stretch ørehull.

Kjole for en første date.

Lag naturlig sjampo.

Vask krøllet hår.

Hold kjønnsområdet rent.

Påfør pomade.

Forhindre naturlig blondt hår fra mørkere.

Gjør stort hår bøyer deg selv.

Bruk fargekorrigerende skjulere.

Bruk en pimpstein.

Stretkede ullvarer.

Bryter i nye sko.

Bruk en drakt.

Hvordan leve et rent og velpleiet liv.

Bli kvitt strekkmerker med naturlige midler.

Våkn opp og føle deg bra.

Lag rosmarin til bruk i hår.